Αγορές τροφίμων στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού

Προχωρήστε σε αυτές τις περιζήτητες θέσεις για φρέσκα προϊόντα και πολλά άλλα

Το ευρύχωρο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού έχει, αναμφισβήτητα, μεγάλο αριθμό εξαιρετικών καταστημάτων και πωλητών φρέσκου φαγητού διάσπαρτα στην περιοχή. Αν ψάχνετε για μια παραδοσιακή υπαίθρια αγορά , μην κοιτάξετε ξανά: αυτές οι pop-up τοποθεσίες είναι τα ιδανικά μέρη για να περπατήσετε και να αποθηκεύσετε στοιχεία όπως φρέσκα προϊόντα, κρέας, πουλερικά και ψάρι, ψωμί και γλυκά , τυριά ή τοπικές σπεσιαλιτέ από τη Γαλλία και άλλα μέρη του κόσμου.

Marché Auteuil

Αυτή η μικρή μικρή αγορά κοντά στον σταθμό του μετρό Michel-Ange έχει έναν ταπεινό αριθμό καταστημάτων, αλλά φημίζεται για τα εξαιρετικά προϊόντα του (συμπεριλαμβανομένου ενός οργανικού καταστήματος), τους πωλητές τυριών και άλλα βασικά φρέσκα προϊόντα.

Marché Gros-La-Fontaine

Μια άλλη μικρότερη υπαίθρια αγορά την εβδομάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στη βιολογική παραγωγή.

Marché Point du Jour

Αυτή η αγορά με μέτρια μεγέθη που βρίσκεται κοντά στο όριο της πόλης στο Porte de Saint-Cloud προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά φρέσκα είδη και είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα foie-gras, τα ψάρια και τα οστρακοειδή και τα τυριά.

Marché Porte Molitor

Πρόκειται για μια μικρή κοινοτική αγορά ανοιχτή καθημερινά και προσφέροντας φρέσκα σύκα (φρούτα και λαχανικά, τυρί, ψωμί, ψάρια κ.λπ.)

Marché Président Wilson

Αυτή είναι μια αγορά σε καλή κατάσταση κοντά στην πολυσύχναστη Place d'Iena και τον Πύργο του Άιφελ . Με 16 οπωροκηπευτικά και μια πολύ καλή επιλογή από άλλα προϊόντα, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αποθηκεύσετε φρέσκα και διατηρημένα αντικείμενα, τα τελευταία από τα οποία μπορούν να κάνουν εξαιρετικά δώρα από το Παρίσι .

Marché Amiral Bruix

Αυτή η χαριτωμένη μικρή αγορά κοντά στα όρια της πόλης στο Porte Maillot έχει μόνο λίγα περίπτερα, οπότε σκεφτείτε να κατευθυνθείτε στις μεγαλύτερες αγορές της περιοχής εάν χρειάζεστε περισσότερα από τα βασικά.

Passy Καλυμμένη Αγορά

Πρόκειται για μια όμορφη, ιστορικά καλυμμένη αγορά στην παλιά γειτονιά του Passy που είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και κάθε μέρα εκτός από τις Δευτέρες. Από τα απολαυστικά τοπικά τυριά έως τα εξαιρετικά φρέσκα ψάρια και τα προϊόντα, είναι γνωστή ως μία από τις καλύτερες αγορές τροφίμων της πόλης.

Θέλετε να βρείτε υπέροχα παριζιάνικα φαγητά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στην πόλη; Βρείτε αγορές τροφίμων σε άλλες παριζιάνικες γειτονιές .

> Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες της αγοράς και τις ώρες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της πόλης του Παρισιού.