Δείτε το "LIVE! With Kelly and Ryan" στη Νέα Υόρκη

Αυτή η δημοφιλής ταινίες δείχνουν καθημερινά στην Άνω Δυτική Όχθη

Η Νέα Υόρκη δεν είναι γνωστή μόνο για τα Μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, είναι επίσης ένας τεράστιος προορισμός για τους τουρίστες που ελπίζουν να πάρουν μια ζωντανή μαγνητοφωνία μιας εκπομπής ομιλίας ή κωμωδίας. Εάν θέλετε να είστε μέλος ενός ζωντανού ακροατηρίου στούντιο , υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο Big Apple όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του "LIVE! Με Kelly και Ryan".

Η Kelly Ripa έχει ζήσει για 15 χρόνια και έμεινε δοκιμασμένος για το χρόνο ως βραβευμένος με το Emmy φιλοξενούμενο της παράστασης, μοιράζοντας το προβάδισμα με τον Regis Philben, τον πρώην αστέρι του NFL Michael Strahan και τώρα με τον Ryan Seacrest.

Αν θέλετε να ζητήσετε εκ των προτέρων εισιτήρια για το "LIVE! With Kelly and Ryan", τα εισιτήρια κυκλοφορούν ένα μήνα κάθε φορά, περίπου δύο μήνες πριν από την ημερομηνία εμφάνισης. για παράδειγμα, στις αρχές Απριλίου, θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια για το μήνα Ιούνιο. Μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα για εισιτήρια στην ιστοσελίδα τους ή να δοκιμάσετε την τύχη σας με εφεδρικά εισιτήρια στο στούντιο στο 7 Lincoln Square το πρωί της ταινίας.

Γενικές πληροφορίες για την επίδειξη

Το "LIVE! With Kelly and Ryan" είναι μαγνητοφωνημένο μπροστά από ένα ζωντανό ακροατήριο στο ABC Studios στην πλατεία Lincoln 7 (Columbus Avenue και West 67th Street) στην Upper West Side . Οι ταινίες ξεκινούν στις 9 π.μ., αλλά ακόμα κι αν έχετε προκαταβολή, θα πρέπει να φτάσετε στο στούντιο το αργότερο μέχρι τις 7:45 για καθίσματα.

Πρέπει να είστε 10 ετών ή μεγαλύτεροι για να παρακολουθήσετε και τα παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα. Ένα "LIVE!" η ταινία διαρκεί περίπου 60 λεπτά, αλλά η εγγραφή για πρόσθετες προσφορές και τμήματα μπορεί να διαρκέσει μια επιπλέον ώρα.

Αν ελπίζετε να λάβετε εισιτήρια αναμονής το πρωί της επίδειξης, θα πρέπει να φτάσετε το αργότερο στις 7 το πρωί, δηλαδή όταν ανοίγει το box office και αρχίζει να δέχεται αιτήματα για αριθμό αναμονής. Τα εφεδρικά εισιτήρια διανέμονται σε βάση προτεραιότητας, έτσι ώστε όσο πιο νωρίς να φτάσετε στη γραμμή, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σας να δείτε την εκπομπή.

Άλλες Συμβουλές για Εισιτήρια και Παρακολούθηση

Αφού ζητήσετε ημερομηνία εμφάνισης στο επίσημο "LIVE!" θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το εισιτήριό σας μέσα. Όλα τα εισιτήρια για τις ηχογραφήσεις της έκθεσης είναι δωρεάν, αλλά το εισιτήριο δεν εγγυάται είσοδο - ειδικά αν φτάσετε αργά.

Ωστόσο, αν έχετε ένα εισιτήριο και σας απαγορεύεται η είσοδος σε μια εγγραφή του "LIVE!" Με την Kelly και τον Ryan, "θα λάβετε ένα εισιτήριο VIP για μια μελλοντική ταινία, η οποία σας δίνει ειδική πρόσβαση στην εκπομπή και τον οικοδεσπότη της.

Οι παραγωγοί του "LIVE! With Kelly and Ryan" ζητούν τα μέλη του ακροατηρίου να φορούν ό, τι θα κάνανε «ένα ωραίο δείπνο» και «προτιμούν τα συμπαγή φωτεινά χρώματα». Φορέστε κατάλληλα για τον καιρό, καθώς τα μέλη του κοινού θα πρέπει να περιμένουν έξω από το στούντιο πριν καθίσουν και το στούντιο μπορεί επίσης να πάρει αρκετά ψυχρός με τα κλιματιστικά. Επιπλέον, τα μπλουζάκια και τα καπέλα με μεγάλα λογότυπα δεν πρέπει να φοριούνται.