Οδηγός γειτονιάς της Άνω Δυτικής Όχθης

Το Upper West Side προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν πώς ζουν οι Μανχάταντες

Πρωταρχικά μια κατοικημένη γειτονιά, το Upper West Side μπορεί να χρησιμεύσει ως μια μεγάλη βάση για τους επισκέπτες της Νέας Υόρκης και σίγουρα αξίζει να εξερευνήσετε εάν έχετε χρόνο. Τα ξενοδοχεία στην Άνω Δυτική πλευρά συχνά προσφέρουν καλύτερη αξία από ό, τι σε πολλές άλλες περιοχές και επίσης παρέχουν στους επισκέπτες μια απόδραση από το χάος του Midtown και άλλων τουριστικών περιοχών.

Είναι μια βολική τοποθεσία για να εξερευνήσετε το Σέντραλ Παρκ , καθώς και το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και οι πολλοί υπόγειοι και λεωφορεία διευκολύνουν την εξερεύνηση άλλων περιοχών της πόλης.

Είναι μια μεγάλη γειτονιά για ψώνια (ειδικά σε καταστήματα γκουρμέ, όπως το Zabar's και το Fairway), καθώς και τα τετράγωνα με επένδυση καναπέ και πολυκατοικίες πολυτελείας κάνουν την γειτονιά αξίζει να περπατήσετε. Μερικοί από τους διάσημους κατοίκους της Άνω Δυτικής Όχθης περιλάμβαναν τη Babe Ruth, τον Humphrey Bogart και την Dorothy Parker. Σήμερα, πολλοί διασημότητες ζουν σε διαμερίσματα και σπίτια σε όλη την περιοχή, ιδιαίτερα στα κτίρια που στεγάζουν το Central Park West.

Υπόγειες περιοχές της άνω δυτικής πλευράς:

Όρια γειτονιάς της Άνω Δυτικής Όχθης

Αρχιτεκτονική Άνω Δυτικής πλευράς

Εστιατόρια στην Άνω δυτική πλευρά

Αξιοθέατα της Άνω Δυτικής πλευράς

Upper West Side Shopping