Οδηγός επισκεπτών της Ιστορικής Εταιρείας της Νέας Υόρκης

Ιδρύθηκε το 1804 από τον John Pintard, το μουσείο & βιβλιοθήκη της ιστορικής κοινωνίας της Νέας Υόρκης είναι το παλαιότερο μουσείο της Νέας Υόρκης , πριν από 70 χρόνια πριν από το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης. Οι εκθέσεις του εξερευνούν την ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών όπως φαίνεται μέσα από το πρίσμα της Νέας Υόρκης. Οι μεταβαλλόμενες εκθέσεις στην Ιστορική Εταιρεία της Νέας Υόρκης είναι συναρπαστικές και συχνά διαδραστικές - εγείρουν ζητήματα σχετικά με την ιστορία και ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να αμφισβητούν τις προκαταλήψεις τους για μια ποικιλία ιστορικών θεμάτων.

Γιατί το Hyphen στη Νέα Υόρκη;

Σύμφωνα με την παράδοση, η Ιστορική Εταιρεία διατηρεί την παύλα στη Νέα Υόρκη. Αυτό χρησιμοποιήθηκε συνήθως κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα και εφαρμόστηκε επίσης στο New-Jersey και το New-Hampshire.

Συλλογές

Το μουσείο στεγάζει πάνω από 1,6 εκατομμύρια αντικείμενα. Η βιβλιοθήκη περιέχει περισσότερα από 3 εκατομμύρια έργα, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων τεκμηριωμένων ενδείξεων για τη χρήση του όρου "Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Σημαντικά έργα που ανήκουν στη συλλογή περιλαμβάνουν και τις 435 επιζήμιες ακουαρέλες στο βιβλίο του John James Audubon "Τα πουλιά της Αμερικής". Το μουσείο είναι επίσης κάτοχος ζωγραφικής και σχεδίου από τον ναυτικό καλλιτέχνη James Bard, μία από τις μεγαλύτερες συλλογές λαμπτήρων Tiffany και πολλά υλικά από το Civil Πόλεμος.

Τωρινή τοποθεσία

Βρίσκεται στη θέση του στο Μανχάταν από το 1908. Το 2011, το μουσείο άνοιξε ξανά μετά από μια μεγάλη ανακαίνιση και επέκταση που περιλάμβανε την προσθήκη του Μουσείου Ιστορίας Παιδιών DiMenna, το οποίο στεγάζεται στο χαμηλότερο επίπεδο του μουσείου.

Συμβουλές για την επίσκεψη στην ιστορική κοινωνία της Νέας Υόρκης

Εστίαση στην ιστορική κοινωνία της Νέας Υόρκης

Το φημισμένο ιταλικό εστιατόριο Caffè Storico σερβίρει μικρές πινακίδες, καθώς και χειροποίητα ζυμαρικά σε ένα καλαίσθητα κομψό περιβάλλον. Το καφέ διαθέτει μια ιταλική λίστα με κρασιά, καθώς και ένα πλήρες μπαρ. Είναι ανοιχτό για μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και brunch για το Σαββατο Το Κοινοβούλιο είναι το εσπρέσο και το καφέ μπαρ, το οποίο διαθέτει αρτοσκευάσματα και ελαφριά εισιτήρια. Η είσοδος στο μουσείο δεν απαιτείται να δειπνήσει και στα δύο.