Απόκριες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια στο Columbus, Ohio

Ένα ζωολογικό κήπο Boo, παρέλαση κατοικίδιων ζώων, παλιομοδίτικο αποκριές και περισσότερη διασκέδαση για παιδιά

Ο Οκτώβριος είναι γεμάτος οικογενειακή διασκέδαση με αυτές τις ειδικές εκδηλώσεις με θέματα απόκριες. Κάθε γωνιά του Κολόμβου ζωντανεύει με μπάλες κολοκύθας, βόλτες με σανό, φιλικά προς τα παιδιά στοιχειωμένα γεγονότα και πολλά άλλα και σίγουρα υπάρχει ένα ή δύο γεγονότα εδώ που η οικογένειά σας θα αγαπήσει.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, για λόγους ασφαλείας, πολλά από αυτά τα γεγονότα αποθαρρύνουν τους ενήλικες να φορούν κοστούμια που καλύπτουν τα πρόσωπά τους. Νιώστε ελεύθεροι να ντύσετε, αφήστε τη μάσκα στο σπίτι.

Fall Harvest Jamboree

Ένα ετήσιο φαβορί για πολλές οικογένειες του Columbus, ξεκινά πτώση στο Jamboree Fall Harvest. Τα παιδιά παίρνουν μια κολοκύθα για να πάρουν το σπίτι τους (ενώ τα προμήθειες διαρκούν) και μπορούν να παίξουν στο λαβύρινθο καλαμποκιού ή να απολαύσουν άλλα παιχνίδια και δραστηριότητες διασκέδασης στο αγρόκτημα. Δοκιμάστε τον τοίχο αναρρίχησης ($ 2) ή κάντε μια βόλτα με άλογο ($ 5).

Φεστιβάλ Creepside

Πάρτε τα παιδιά στο Halloween κοστούμια τους και το κεφάλι προς την πλατεία Creekside για ένα απόγευμα της κόλπο-ή-θεραπεία και πολλά άλλα. Ζωντανή μουσική, Pokemon Go, πυροσβέστες, ένα τρελό εργαστήριο επιστήμης και ένα "όχι τόσο Scary Trail" είναι μερικά από τα διασκεδαστικά πράγματα που θα βρείτε στο Creepside. Προγραμματίστε να φτάσετε νωρίς, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο να τα πάρετε όλα σε.

Όλα τα παραμύθια του Hallow

Ένα παλιομοδίτικο Halloween περιμένει στο ιστορικό χωριό Ohio σε δύο Σάββατα τον Οκτώβριο. Τα παιδιά σας θα πάρουν μια γεύση από τη διασκέδαση του 1890 και θα ακούσουν μια επανάληψη της κλασικής ιστορίας The Legend of Sleepy Hollow από την πυρκαγιά της Ουάσιγκτον Irving. Θα βρείτε επίσης κολοκυθάκια και παλιά παιχνίδια, χειροτεχνία και πολλά άλλα.

Boo στο ζωολογικό κήπο

Πηγαίνετε στο ζωολογικό κήπο και πάρτε καραμέλα, πάρα πολύ! Περιπέτειες διασκέδασης περιμένουν τα κοστούμια των παιδιών σας, καθώς εξερευνούν τον ζωολογικό κήπο και το ενυδρείο του Κολόμβου όπως ποτέ άλλοτε. Οι σταθμοί Candy είναι διάσπαρτοι γύρω από τον ζωολογικό κήπο και ολόκληρος ο χώρος είναι ντυμένος για ένα «ευχάριστο και όχι τρομακτικό» καλό χρονικό διάστημα.

Να είστε βέβαιος να πιάσει τα ζώα κάνουν τη δική τους κολοκύθα συντριβή. Αυτό είναι πάντα ένα θέαμα για να δείτε!

Απόκριες Pet Parade και Φεστιβάλ Φθινόπωρο

Τα τετράποδα μέλη των οικογενειών μας, όπως και τα απολαμβάνουν! Φόρεμα τους και να συμμετάσχουν στην ετήσια παρέλαση κατοικίδιων ζώων στο Easton Town Center. Τα βραβεία απονέμονται για τα καλύτερα κοστούμια, συμπεριλαμβανομένων των Best Group και Best Duo, ώστε να είστε σίγουροι ότι εσείς και το κουτάβι σας είστε και οι δύο έτοιμοι για τη διασκέδαση.

Σπιτική σκυλί αντιμετωπίζει, καλλιτέχνες καρικατούρα, και πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες σας περιμένουν, τα κατοικίδια ζώα σας, και τα παιδιά σας.

Βόρεια αγορά Halloween Family Funday

Περάστε ένα απόγευμα της Κυριακής στη Βόρεια Αγορά για κάποια απλή διασκέδαση αποκριών. Η εκδήλωση είναι δωρεάν και τα παιδιά σας θα έχουν έκρηξη με μουσική, βιοτεχνίες και, βεβαίως, με τέχνασμα ή θεραπεία.

Τα κτήματα Sunshine θα έχουν ανοιχτό ζωολογικό κήπο από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και η ζωγραφική του Sparrowznest γίνεται από τις 12:30 έως τις 2:30 μ.μ.

HalleBOOia! Αποκριές Συναυλία

Μια σκηνή γεμάτη κοστούμια τραγουδιστές και μουσικούς, που ακούγεται σαν ένας φανταστικός τρόπος για να ξεκινήσει το αποκριές Σαββατοκύριακο! Οι σπουδαστές μουσικής OSU έκαναν μεγάλη εμφάνιση σε αυτή την ετήσια συναυλία και είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια. Φόρεμα ή όχι, θα έχετε μια μεγάλη στιγμή ο καθένας τρόπος.