Ετήσια φεστιβάλ στη Χαβάη Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Δεκέμβριο

Ενημερωμένη ενημέρωση μερικών μηνών για σημαντικά γεγονότα στη Χαβάη

Εκδηλώσεις Ιανουαρίου στη Χαβάη

Cherry Blossom Festival
Το Φεστιβάλ Cherry Blossom πραγματοποιείται για τρεις μήνες, συνεχίζοντας τον Μάρτιο. Το φεστιβάλ διαθέτει μια ποικιλία ιαπωνικών πολιτιστικών εκδηλώσεων, τα περισσότερα από τα οποία συμβαίνουν στο O'ahu.

Φεστιβάλ Κα Μόλοκαϊ Μακάχη
Το Ka Moloka'i Makahiki, στο Moloka'i, είναι ένας εβδομαδιαίος εορτασμός που περιλαμβάνει έναν διαγωνισμό αλιείας, παιχνίδια της Χαβάης και αθλητικές εκδηλώσεις, μουσική της Χαβάης και χούλα χορού.

Εικ
Το ετήσιο Φεστιβάλ Εικαστικών Νησιών του Ειρηνικού, που βρίσκεται στο πάρκο Kapiolani απέναντι από την είσοδο του ζωολογικού κήπου Χονολουλού, διαθέτει περισσότερους από 100 από τους καλύτερους καλλιτέχνες και τεχνίτες της Χαβάης. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Φεβρουάριος εκδηλώσεις στη Χαβάη

Cherry Blossom Festival
Το Φεστιβάλ Cherry Blossom πραγματοποιείται για τρεις μήνες, συνεχίζοντας τον Μάρτιο. Το φεστιβάλ διαθέτει μια ποικιλία ιαπωνικών πολιτιστικών εκδηλώσεων, τα περισσότερα από τα οποία συμβαίνουν στο O'ahu.

Κινέζικη Πρωτοχρονιά
Γιορτάστε το κινεζικό νέο έτος στο Mun Fa Cultural Plaza στην γωνία των οδών Beretania και Maunakea στη Χονολουλού. Πολλά είδη διασκέδασης, χορός λιονταριών, περίπτερα για φαγητό, εκδηλώσεις και άλλα, λαμβάνουν χώρα σε αυτό το παζάρι του φεστιβάλ που είναι ανοιχτό στο κοινό. Καλέστε το κινεζικό εμπορικό επιμελητήριο στο (808) 533-3181 για περισσότερες πληροφορίες.

Φεστιβάλ φάλαινας Maui
Παίρνει μια μεγάλη γιορτή για να τιμήσει αυτά τα θαλάσσια θηλαστικά των 40 τόνων, γι 'αυτό και το Φεστιβάλ Φάλαινας Maui πραγματοποιείται κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, συνοδευόμενο από μια εκστρατεία για τις φάλαινες, μια παρέλαση των φαλαινών, μια ελεύθερη "ημέρα φαλαινών" φεστιβάλ-στο-πάρκο, ειδικές συνομιλίες και παρουσιάσεις, και πολλά άλλα.

Για να μάθετε περισσότερα, καλέστε το μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Φάλαινας του Ειρηνικού, διοργανωτή του Φεστιβάλ Φάλαινας Maui, στο 1-800-WHALE (1-808-856-8362).

Φεστιβάλ Νάρκισσος
Το Φεστιβάλ Narcissus, μέρος της γιορτής του κινεζικού νέου έτους, πραγματοποιείται στο O'ahu. Διαθέτει στάβλους για φαγητό, τέχνες και χειροτεχνία, εκδήλωση για την ομορφιά και μια σφαίρα στεφάνης.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις διαρκούν πέντε εβδομάδες.

Ημέρα εορτασμού της πόλης Waimea
Το aloha και ο μοναδικός χαρακτήρας της πόλης Waimea έρχονται μαζί για κοινωφελείς εκδηλώσεις, το μεγαλύτερο είναι το Celebration της πόλης Waimea. Αυτή η ετήσια εκδήλωση φιλοξενεί περισσότερους από 10.000 ανθρώπους σε οκταήμερη αναταραχή δραστηριοτήτων.

Μάρτιος εκδηλώσεις στη Χαβάη

Cherry Blossom Festival
Το Φεστιβάλ Cherry Blossom πραγματοποιείται για τρεις μήνες, συνεχίζοντας τον Μάρτιο. Το φεστιβάλ διαθέτει μια ποικιλία ιαπωνικών πολιτιστικών εκδηλώσεων, τα περισσότερα από τα οποία συμβαίνουν στο O'ahu.

Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Χαβάης
Το γυμνάσιο, το γυμνάσιο, το συγκρότημα κολλεγίων και τα ακροατήρια ασκούν ανταγωνισμό για δύο εβδομάδες στην Waikiki. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δωρεάν συναυλίες στο πάρκο και την ετήσια παρέλαση "Salute to Youth" στη λεωφόρο Kalakaua. Συμμετέχοντες από τη Χαβάη, την ηπειρωτική χώρα και σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ άνοιξης στο Oahu. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι.

Φεστιβάλ Χονολουλού
Το Φεστιβάλ Χονολουλού, το πρωταρχικό πολιτιστικό γεγονός της Χαβάης, προωθεί την κατανόηση, την οικονομική συνεργασία και την εθνική αρμονία μεταξύ του λαού της Χαβάης και της περιοχής του Ειρηνικού Ωκεανού. Το πρώτο Φεστιβάλ Χονολουλού πραγματοποιήθηκε το 1995 και προσέλκυσε περισσότερους από 87.500 κατοίκους και επισκέπτες.

Μέσα από δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Φεστιβάλ Χονολουλού, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, το φεστιβάλ συνεχίζει να μοιράζεται τον πλούσιο και ζωντανό συνδυασμό των πολιτισμών της Ασίας, του Ειρηνικού και της Χαβάης με τον υπόλοιπο κόσμο. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε διάφορες τοποθεσίες στο κέντρο της πόλης και περιλαμβάνουν χορευτικές παραστάσεις και διαδηλώσεις παραδοσιακής τέχνης από την Ιαπωνία, την Αυστραλία, την Ταϊτή, τις Φιλιππίνες, τη Δημοκρατία της Κίνας (Ταϊβάν), την Κορέα, τη Χαβάη και τις υπόλοιπες Ηνωμένες Πολιτείες. Το φεστιβάλ καταλήγει με μια εκπληκτική παρέλαση στην Λεωφόρο Καλακούαα στην Ουάσιγκιτσα.

Φεστιβάλ Kona Brewer
Το ετήσιο Φεστιβάλ Kona Brewers πραγματοποιείται στο Big Island. Σχεδόν 30 ζυθοποιίες προσφέρουν περισσότερους από 60 τύπους μπύρας. Οι σεφ από περισσότερα από 25 εστιατόρια σερβίρουν γαστρονομικές δημιουργίες στις όχθες του κόλπου Kailua στο Kona Beach Hotel του Kamehameha.

Το φεστιβάλ διαθέτει ζωντανή μουσική, διαγωνισμούς, χορευτές πυρκαγιάς, "Fashion Show Trash" και πολλά άλλα.

Φεστιβάλ Prince Kuhio
Η Πρίγκιπα Κούιιο Ημέρα τιμά τον πρώτο εκπρόσωπο της Χαβάης στο Αμερικανικό Κογκρέσο, τον πρίγκιπα Ιόνια Κούιο Καλανιανόλε . Ένα εβδομαδιαίο φεστιβάλ που περιλαμβάνει κωπηλασία, μουσική και χορό, καθώς και μια βασιλική σφαίρα λαμβάνει χώρα στην πατρίδα του νησιού Kauai.

Απρίλιος εκδηλώσεις στη Χαβάη

Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Χαβάης
Το γυμνάσιο, το γυμνάσιο, το συγκρότημα κολλεγίων και τα ακροατήρια ασκούν ανταγωνισμό για δύο εβδομάδες στην Waikiki. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δωρεάν συναυλίες στο πάρκο και την ετήσια παρέλαση "Salute to Youth" στη λεωφόρο Kalakaua. Συμμετέχοντες από τη Χαβάη, την ηπειρωτική χώρα και σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ άνοιξης στο Oahu.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι.

Φεστιβάλ Μονάρχη της Μέρρι
Το Φεστιβάλ Merrie Monarch πραγματοποιείται ετησίως την εβδομάδα που ακολουθεί το Πάσχα. Το εβδομαδιαίο φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει τον πιο διάσημο διαγωνισμό hula της Χαβάης στο στάδιο Edith Kanaka'ole στο Hilo στο Big Island.

Το φεστιβάλ ξεκινά με ένα Ho'olaule'a στο Moku Ola (Νήσος Καρύδα) την Κυριακή του Πάσχα. Την Τετάρτη υπάρχει μια δωρεάν εκθεσιακή βραδιά στο γήπεδο που αρχίζει στις 6 μ.μ. την Τετάρτη της εβδομάδας. Ο ατομικός διαγωνισμός Miss Aloha Hula πραγματοποιείται την Πέμπτη, με τους αγώνες του Kahiko (αρχαία) και Auana (μοντέρνα) hula την Παρασκευή και το Σάββατο. Μεγάλη παρέλαση περνάει από την πόλη Hilo το πρωί του Σαββάτου.

Μάιο Εκδηλώσεις στη Χαβάη

Ημέρα Lei
Η πρώτη μέρα του Μαΐου μετατρέπεται σε θέαμα λουλουδιών, καθώς οι νησιώτες φορούν κολιέ λουλουδιών (που ονομάζεται lei), συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για το λιοντάρι και στέφουν βασίλισσα λιονταριού.

Εορτασμός του Φεστιβάλ Τεχνών
Ο εορτασμός των τεχνών στο θέρετρο Ritz-Carlton Kapalua στο Maui είναι η πρεμιέρα χειροποίητων τεχνών και το πολιτιστικό φεστιβάλ της Χαβάης. Οι κάμαϊνα (κάτοικοι) και οι επισκέπτες καλούνται να γνωρίσουν την "καρδιά και ψυχή της Χαβάης" μέσω αλληλεπίδρασης με τεχνίτες, καλλιτέχνες, εργαστήρια, ταινίες, φαγητό και μουσική.

Ιούνιος Εκδηλώσεις στη Χαβάη

Εορτασμός της ημέρας Kamehameha
Η μέρα του βασιλιά Kamehameha είναι η γιορτή που καθιερώθηκε κατά τη διάρκεια της μονάρχης και παρατηρείται συνεχώς από την ίδρυσή της με βασιλική διακήρυξη το 1871. Η ημέρα γιορτάζεται για να τιμήσει τον βασιλιά Kamehameha I, ο οποίος στέκεται ως εκθέτης της Χαβάης αυτοδιάθεσης.

Ενώ οι διακοπές γιορτάζονται σε όλα τα νησιά, πουθενά δεν γιορτάζεται περισσότερο από το νησί της Χαβάης, το Μεγάλο Νησί, όπου χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στο Βόρειο Κοχάλα κάθε 11 Ιουνίου για να τιμήσουν τον αρχηγό που συνένωσε τα νησιά της Χαβάης το 1795.

Φεστιβάλ Κρασιού και Τροφίμων Kapalua
Το Kapalua Wine and Food Festival, το πιό μακροχρόνιο και πιο φημισμένο φεστιβάλ του είδους του στη Χαβάη, γιορτάζει εκλεκτό φαγητό και κρασί με μια τετραήμερη μαγειρική υπερβολή. Εμπνευσμένη από την καινοτομία και την αριστεία, το Kapalua Wine and Food Festival εξερευνά μερικές από τις πιο συναρπαστικές τάσεις στον κόσμο της γαστρονομίας.

Οι κύριοι σωματοφύλακες φέρνουν σε επαφή τους παγκοσμίου φήμης οινοπαραγωγούς, τους διάσημους σεφ και τους εμπιστευματομένους της βιομηχανίας για διασκέδαση, γευστικές δοκιμασίες, σεμινάρια και γκαλά βραδινές εκδηλώσεις. Οι διαδηλώσεις μαγειρέματος, τα σεμινάρια γευσιγνωσίας και τα δείπνα του οινοποιού είναι μερικά από τα σημαντικότερα σημεία αυτής της εκδήλωσης.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Maui
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Maui στην Wailea παρουσιάζει κινηματογραφικές πρεμιέρες στο υπό-αστέρι Dolby-Digital που διαθέτει το Celestial Cinema και το σκηνικό σιωπηλών ταινιών των ωκεανών, το The SandDance Theatre, καθώς και στο Θέατρο του Κάστρου Το Πολιτιστικό Κέντρο Μάουι και το Ψηφιακό Θέατρο Maui.

Ειδικές εκδηλώσεις για φαγητό και οίνο, όπως η γεύση Wailea και οι σκηνοθέτες κινηματογραφιστών και ειδικές προβολές, ολοκληρώνουν την εκδήλωση.

Μολόκαϊ Κα Χούλα Πίκο
Το Moloka Ka Hula Piko, που πραγματοποιήθηκε κάθε Μάρτιο στο Molokai, γιορτάζει τη γέννηση του hula. Οι εκδηλώσεις της Χαβάης και οι επισκέψεις σε ιερές τοποθεσίες υποστηρίζονται από παραστάσεις παραδοσιακού χορού και άφθονο φαγητό από τη Χαβάη.

Παν-Ειρηνικό Φεστιβάλ
Όσοι από 4.000 μουσικούς, χορευτές και καλλιτέχνες από την Ιαπωνία συμμετέχουν σε πολλά από τους συμμαθητές τους στη Χαβάη για να παρουσιάσουν μια ποικιλία από διασκεδαστικά γεγονότα. τα περισσότερα είναι δωρεάν. Από την ίδρυσή της το 1980, η αποστολή του Φεστιβάλ Pan-Pacific στη Χαβάη ήταν να προωθήσει τη διαπολιτισμική φιλία και να ξεπεράσει τα γλωσσικά και γεωγραφικά εμπόδια μέσω κοινών συμφερόντων. Σήμερα, το φεστιβάλ είναι ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της Χαβάης.

Pu'uhonua O Honaunau Πολιτιστικό Φεστιβάλ
Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Pu'uhonua O Honaunau πραγματοποιείται στα τέλη Ιουνίου / αρχές Ιουλίου στο Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Pu'uhonua o Honaunau στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης. Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν βασιλικό γήπεδο, χούλα και παραδοσιακές σκηνές και γρι-γρι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συμβάν, καλέστε (808) 882-7218.

Ιούλιος

Φεστιβάλ Τέχνης Hale'iwa
Το μη κερδοσκοπικό σωματείο Hale'iwa Arts Festival παρουσιάζει την εορταστική ετήσια εκδήλωση Καλών Τεχνών και Χειροτεχνιών στο Hale'iwa Beach Park στην ιστορική πόλη Hale'iwa, στην όμορφη βόρεια ακτή του O'ahu.

Αυτή η γιορτή των τεχνών διαθέτει περισσότερους από 130 κριτικούς εικαστικούς καλλιτέχνες από το O'ahu και τα γειτονικά νησιά, καθώς και αρκετές ηπειρωτικές και διεθνείς τοποθεσίες. Το στάδιο της παράστασης προβάλλει δύο ολόκληρες μέρες μουσικών, τραγουδιστών, χορευτών και αφηγητών.

Οι πολιτιστικές περιηγήσεις με τρόλεϊ, οι εκθέσεις μαθητών τέχνης, οι διαδηλώσεις τέχνης και οι δραστηριότητες τέχνης για παιδιά είναι επιπλέον αγαπημένα. Η είσοδος, η στάθμευση και όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν.

Makawao Rodeo
Το μεγαλύτερο rodeo του έτους στη Χαβάη λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις 4 Ιουλίου. Με περισσότερους από 350 καουμπόι από όλο τον κόσμο, το rodeo ζωντανεύει το Oskie Rice Rodeo Arena, ένα μίλι πάνω από την πόλη Makawao, στην οδό Olinda στο Kaanaolo Ranch στο Maui.

Αυτό το rodeo της Χαβάης, με ακατέργαστα αποθέματα και εκδηλώσεις με ρόπαλο, διαθέτει κλόουν rodeo. Πριν και μετά το ροντέο, απολαύστε τη ζωντανή ψυχαγωγία και το δυτικό χορό της χώρας.

Parker Ranch Rodeo και Ιπποδρομίες
Αυτό το συναρπαστικό ετήσιο γεγονός λαμβάνει χώρα στο Parker Ranch Rodeo Arena στην Waimea. Το rodeo είναι ένας συλλέκτης για την παροχή υποτροφιών για παιδιά σχολικής ηλικίας των εργαζομένων του Parker Ranch. Τα εισιτήρια προπώλησης για $ 7 είναι διαθέσιμα στο Parker Ranch Store και στο Parker Ranch Headquarters.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στην πύλη για $ 10. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών παραλαμβάνονται δωρεάν. Καλέστε (808) 885-7311 για λεπτομέρειες.

Φεστιβάλ Prince Lot Hula
Το Φεστιβάλ Prince Lot Hula πραγματοποιείται κάθε χρόνο το τρίτο Σάββατο του Ιουλίου στους Κήπους Moanalua της Χονολουλού, Ο'αού. Το φεστιβάλ πήρε το όνομά του από τον πρίγκιπα Λωτ, ο οποίος βασίλεψε ως βασιλιάς Kamehameha V από το 1863 έως το 1872 στη Χαβάη.

Σημειώνεται για την ενέργειά του, την επιμονή και τη δύναμη της θέλησής του, προήγαγε την αναζωπύρωση και διατήρηση του Χαβάηου πολιτισμού ενάντια στην δυτική κριτική.

Σύμφωνα με την αποφασιστικότητα του Πρίγκιπα Λωτ να διαιωνίσει την κουλτούρα του, ο MGF ξεκίνησε και συνεχίζει να παράγει το ετήσιο Φεστιβάλ Πρίγκιπα Λότς Χούλα, που θεωρείται το μεγαλύτερο και παλαιότερο μη ανταγωνιστικό γεγονός χούλα στα νησιά.

Φεστιβάλ Ukulele Χαβάη
Κάθε χρόνο, στο Kapiolani Park Bandstand της Waikiki, το Φεστιβάλ Ukulele προσελκύει χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες σε μια ελεύθερη έξι ώρες συναυλία που προβάλλει πολλούς από τους καλύτερους παίκτες ukulele στον κόσμο, μαζί με κορυφαίους διασκεδαστές της Χαβάης, εθνικές προσωπικότητες και ένα ukulele ορχήστρα με περισσότερα από 800 παιδιά.

Αύγουστος

Κορεατικό Φεστιβάλ
Δείτε ζωντανές παραστάσεις κορεατικού χορού, επιδείξεις τακεντόντο (κορεατικές πολεμικές τέχνες) και πολιτιστικά εκθέματα κορεατικών αντικειμένων και αναμνηστικών. Δοκιμάστε μια πικάντικη δειγματοληψία της κορεάτικης κουζίνας, όπως αγαπημένα πιάτα, όπως bobim gooksoo (πικάντικα μικτά ζυμαρικά) και kim chi τηγανητό ρύζι. Ακούστε τον ήχο του sogochum (κορεάτικου drum drum) και ζωντανών τραγουδιστών που εκτελούν παραδοσιακά και δημοφιλή κορεατικά τραγούδια.

Κατασκευασμένο στο φεστιβάλ της Χαβάης
Το φεστιβάλ "Made in Hawaii" διαθέτει μια εκθαμβωτική σειρά από ζεστά καινούργια ευρήματα και παλαιά αγαπημένα προϊόντα που κατασκευάστηκαν στη Χαβάη από περίπου 400 εκθέτες που εκπροσωπούν το O'ahu, το Kaua'i, το Maui, το Moloka'i και το Big Island.

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν είδη ένδυσης, τέχνες και χειροτεχνία, είδη μπάνιου και σώματος, βιβλία, λουλούδια, γκουρμέ φαγητό και κρασί, καπέλα, αξεσουάρ στο σπίτι, χειροποίητα κοσμήματα, λαού χάλα (υφαντά φύλλα Pandanus), πορσελάνη και αγγειοπλαστική, χαρτικά, σιντριβάνια, τροπικά φυτά και παράγουν, ξυλουργικές εργασίες και έργα τέχνης.

Ημέρα κράτους
Η Παγκόσμια Ημέρα είναι μια κρατική αργία που γιορτάζεται την τρίτη Παρασκευή του μήνα, παρατηρώντας την επέτειο της Χαβάης.

Σεπτέμβριος

Aloha Φεστιβάλ
Το Aloha Festivals είναι η πρωταγωνιστική πολιτιστική επίδειξη της Χαβάης, μια γιορτή της μουσικής, του χορού και της ιστορίας της Χαβάης που προορίζονται για τη διατήρηση των μοναδικών παραδόσεων του νησιού. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Χαβάης, το οποίο εκτείνεται από το Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο, είναι επίσης η μοναδική κρατική πολυπολιτισμική γιορτή της Αμερικής.

Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού της Χαβάης

Το φεστιβάλ τροφίμων & κρασιού Hawai'i είναι το κορυφαίο γεγονός επιδημίας προορισμού στον Ειρηνικό.

Αυτό το επταήμερο φεστιβάλ διαθέτει ένα κατάλογο από περισσότερους από 80 διεθνώς αναγνωρισμένους κύριους σεφ, μαγειρικές προσωπικότητες και παραγωγούς κρασιού και αλκοολούχων ποτών.

Συγχρηματοδοτούμενος από δύο από τους κορυφαίους chef του James Hawai'i, τον Roy Yamaguchi και τον Alan Wong, το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε μια περίοδο δύο εβδομάδων στο νησί Hawai'i, το Maui και το Oahu στο Ko Olina Resort. Το φεστιβάλ παρουσιάζει γευσιγνωσίες κρασιού, μαγειρικές διαδηλώσεις, μοναδικές εκδρομές και αποκλειστικές γαστρονομικές εκδηλώσεις με πιάτα που αναδεικνύουν τη δημοτικότητα των τοπικών προϊόντων, των θαλασσινών, του βοδινού και των πουλερικών.

Φεστιβάλ Kaua'i Mokihana
Προγραμματισμένο κατά τη διάρκεια της τελευταίας πλήρους εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, αυτό το φεστιβάλ πλήρους εβδομάδας περιλαμβάνει πολλά συναρπαστικά εργαστήρια, διαγωνισμούς, μουσική, λαϊκές τέχνες και Χαβάη, καθώς το Kaua'i γιορτάζει τον πολιτισμό του. Η αποστολή του Φεστιβάλ Kaua'i Mokihana είναι να παρέχει ένα γεγονός που εκπαιδεύει, προωθεί, διαφυλάσσει και διαιωνίζει τον Χαβάη πολιτισμό μέσω των ποικίλων δραστηριοτήτων του και για όλους τους ανθρώπους.

Queen Lili`uokalani Φεστιβάλ Μουσικής και Συναυλία
Το ετήσιο Μουσικό Φεστιβάλ και Συναυλία Queen Lili`uokalani πραγματοποιείται στο Lili'uokalani Gardens Park στο Hilo. Αυτό το ολοήμερο φεστιβάλ συνδυάζει τη μουσική, τις τέχνες, τη βιοτεχνία, το φαγητό και τη μαζική χούλα με περισσότερους από 500 χορευτές για να τιμήσει τη Βασίλισσα Lili'uokalani της Αυτού Μεγαλειότητας.

Οκτώβριος

Aloha Φεστιβάλ
Το Aloha Festivals είναι η πρωταγωνιστική πολιτιστική επίδειξη της Χαβάης, μια γιορτή της μουσικής, του χορού και της ιστορίας της Χαβάης που προορίζονται για τη διατήρηση των μοναδικών παραδόσεων του νησιού. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Χαβάης, το οποίο εκτείνεται από το Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο, είναι επίσης η μοναδική κρατική πολυπολιτισμική γιορτή της Αμερικής.

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χαβάης
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Χαβάης είναι μοναδικό στην ανακάλυψη χαρακτηριστικών και ντοκιμαντέρ από την Ασία από Ασιάτες, ταινίες για τον Ειρηνικό που έγιναν από τους Νησιώτες του Ειρηνικού, και ταινίες από σκηνοθέτες της Χαβάης που παρουσιάζουν τη Χαβάη με έναν πολιτισμικά ακριβή τρόπο.

Απόκριες στη Λάχαϊνα
Γιορτάζεται από το 1990 ως "Mardi Gras του Ειρηνικού", αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια νύχτα στην πόλη στο κοστούμι. Περισσότεροι από 30.000 ξενώνες έρχονται στο Front Street για την αποκριτική νύχτα, η οποία είναι κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων από τις 4 μ.μ. έως τις 2 το πρωί. Η ετήσια παιδική φορεσιά παρέλαση κάτω Front Street ξεκινά από το βράδυ.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ironman
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Triathlon Ford Ironman λαμβάνει χώρα στο Kailua-Kona. Περίπου 1.500 ανταγωνιστές προσπαθούν να ολοκληρώσουν ένα κολύμπι με ωκεανό 2.4 μίλια, αγώνα ποδηλασίας 112 μιλίων και διαδρομή 26,2 μιλίων. Οι αγωνιζόμενοι έχουν 17 ώρες για να ολοκληρώσουν τον αγώνα.

Maui Fair
Η εκδήλωση Maui πραγματοποιείται στο Wailuku War Memorial Complex. Η παλαιότερη και καλύτερη έκθεση στη Χαβάη διαθέτει παρέλαση την Πέμπτη και την Παρασκευή και το Σάββατο δίκαιη μέχρι τα μεσάνυχτα με βόλτες, παιχνίδια, εκθέματα και ψυχαγωγία στη μεγάλη σκηνή μέρα και νύχτα.

Ορχιδέα είναι μια τεράστια floral οθόνη. Το Photo Salon εμφανίζει φωτογραφίες από ολόκληρη την πολιτεία.

Υπάρχουν εκθέματα κηπευτικών και σπιτιού, ένας υγιής διαγωνισμός μωρών, μια σκηνή για ζώα με ψυχαγωγία paniolo, μια σκηνή καλής διαβίωσης, σκηνές τέχνης και χειροτεχνίας και ένα τεράστιο γήπεδο για φαγητό με νησιώτικες σπεσιαλιτέ προετοιμασμένες από 50 μη κερδοσκοπικές ομάδες. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 808-242-2721

Το Φεστιβάλ Princess Ka'iulani Keiki Hula
Μια εβδομαδιαία γιορτή για την πριγκίπισσα Victoria Ka'iulani πραγματοποιείται στα μέσα Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Sheraton Princess Ka'iulani στην Waikiki και περιλαμβάνει το Φεστιβάλ Princess Ka'iulani Keiki Hula.

Νοέμβριος

Kona Φεστιβάλ Καφέ
Το πολιτιστικό φεστιβάλ καφέ Kona είναι το παλαιότερο φεστιβάλ της Χαβάης που πραγματοποιήθηκε σε περίοδο δύο εβδομάδων. Το πολιτιστικό φεστιβάλ καφέ Kona αναγνωρίζεται ως το παλαιότερο και πιο επιτυχημένο φεστιβάλ προϊόντων στη Χαβάη και είναι το μοναδικό φεστιβάλ καφέ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό το 10ήμερο φεστιβάλ είναι γεμάτο με πάνω από 30 κοινοτικές εκδηλώσεις για την πολυεθνική κληρονομιά των πρωτοπόρων καφέ Kona και της γαστρονομικής παρασκευής τους.

Δεκέμβριος

Φώτα της πόλης Χονολουλού

Γιορτάζοντας την 34η χρονιά του το 2018, το φεστιβάλ της πόλης Honolulu Lights αγκυροβολεί την γιορτή των Χριστουγέννων του O'ahu. Στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η εκδήλωση, η Χονολουλού Χέιλ (Δημαρχείο) στην οδό King και οι χώροι του Πολιτικού Κέντρου Frank S. Fasi ζωντανεύουν από τις 6 έως τις 11 το βράδυ με το φωτισμό ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου 50 ποδιών, των εκθεμάτων στεφάνων, των γιγαντιαίων οθονών Yuletide παρέλαση και ζωντανή ψυχαγωγία.

Μαραθώνιος Χονολουλού

Ο Μαραθώνιος της Χονολουλού, ο τέταρτος μεγαλύτερος στις ΗΠΑ, πραγματοποιείται τον Δεκέμβριο, με το 2018 να σημειώνει το 46ο έτος της εκδήλωσης. Το πυροβόλο όπλο εκτόξευσης στις 5 π.μ. στη γωνία της λεωφόρου Ala Moana και της Queen Street. Δεν υπάρχει χρονικό όριο και κανένα όριο για τον αριθμό των συμμετεχόντων, καθιστώντας αυτό μια άξια πρόκληση τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους δρομείς.

Χριστουγεννιάτικες εποχές

Οι hop hoppers μπορούν να βρουν εορταστικές εκδηλώσεις σχεδόν σε κάθε νησί κατά την περίοδο των διακοπών.