Πώς να Pack για ένα ταξίδι στη Χαβάη

Πολλοί λαοί είναι πραγματικά μπερδεμένοι για το πώς να πακετάρετε για ένα ή δύο εβδομάδες ταξίδι στη Χαβάη, συχνά χιλιάδες μίλια από το σπίτι. Ελπίζουμε ότι αυτές οι λίγες ιδέες θα σας βοηθήσουν.

Εδώ είναι πώς

  1. Να θυμάστε ότι η Χαβάη έχει τροπικό κλίμα. Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται μόνο περίπου 10 μοίρες. Εάν επισκέπτεστε την ανατολική πλευρά των νησιών, θα δείτε κάποια βροχή, ώστε να σχεδιάσετε ανάλογα. Εάν επισκέπτεστε την επικλινή (δυτική) πλευρά των νησιών, οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ πιο ζεστές και ο καιρός πολύ πιο ξηρός. Δείτε το χαρακτηριστικό μας σχετικά με το Weather in Hawaii .
  1. Τα βράδια μπορεί να είναι δροσερά, ειδικά αν υπάρχει αεράκι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει ένα πουλόβερ ή ένα ελαφρύ σακάκι.
  2. Αν σχεδιάζετε να εξερευνήσετε τα υψηλότερα υψόμετρα, όπως η Χαλεάκαλα στο Maui ή το Mauna Kea στο μεγάλο νησί της Χαβάης, ίσως θελήσετε να φέρετε και ένα ζεστό πουλόβερ και άνεμο. Οι θερμοκρασίες στις κορυφές μπορούν να πέσουν στα χαμηλά 30.
  3. Μαγιό είναι ένα must, όπως είναι σορτς, πουκάμισα με κοντό μανίκι, ελαφριά φορέματα, σανδάλια, λουριά και μερικά καλά παπούτσια για περπάτημα. Αν σκοπεύετε να κάνετε ιππασία, βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει τζιν, βαριά παπούτσια και καπέλο.
  4. Δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη για ένα κοστούμι στη Χαβάη. Ακόμη και στα πιο φανταχτερά εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα, ένα ωραίο πουκάμισο (συμπεριλαμβανομένου ενός ωραίου πουκάμισου από τη Χαβάη ) και ένα ζευγάρι kaki ή Dockers θα κάνουν ωραία. Ένα αθλητικό σακάκι χρειάζεται μόνο στα πιο πολυτελή εστιατόρια.
  5. Sunblock, εντομοαπωθητικά, γυαλιά ηλίου και καπέλο είναι απαραίτητη. Ο ήλιος είναι πολύ έντονος στη Χαβάη και δεν θέλετε να καταστρέψετε τις διακοπές σας κάνοντας ηλιακά εγκαύματα. Να είστε πολύ προσεκτικοί την πρώτη μέρα σας στον ήλιο, είναι όταν θα κάψετε πολύ εύκολα. Δείτε το χαρακτηριστικό μας σχετικά με τον τρόπο αποφυγής της ηλιακής εγκαυμάτων .
  1. Αν σχεδιάζετε να εξερευνήσετε τα νερά της Χαβάης, κάντε το ψαροντούφεκο και τη μάσκα ή ακόμα καλύτερα περιμένετε μέχρι να φτάσετε. Αυτά μπορούν να ενοικιαστούν πολύ φτηνά και συχνά είναι διαθέσιμα δωρεάν σε πολλά ξενοδοχεία. Εάν φοράτε γυαλιά, στις περισσότερες θέσεις διατίθενται βασικές μάσκες συνταγής.
  2. Αφήστε αρκετό χώρο για να επιστρέψετε τα πράγματα. Οι περισσότεροι τουρίστες αγοράζουν κάποια φούστα aloha και άλλα αναμνηστικά που δεν θα βρείτε στην ηπειρωτική χώρα. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να στείλετε αντικείμενα και στο σπίτι, κάτι που είναι συχνά πολύ πιο εύκολο. Η ταχυδρομική υπηρεσία έχει τώρα κουτιά κατ 'αποκοπή που κάνουν τη ναυτιλία των περισσότερων αντικειμένων πολύ εύκολη και προσιτή.
  1. Η Χαβάη είναι το πιο όμορφο μέρος της γης. Θυμηθείτε την κάμερα, τις κάρτες μνήμης και το φορτιστή. Θα βρείτε επίσης πολλή χρήση για μια βιντεοκάμερα επίσης.
  2. Τοποθετήστε σημαντικά έγγραφα (εισιτήρια, επιβεβαιώσεις κράτησης, ταξιδιωτικές επιταγές), όλα τα φάρμακα, ανταλλακτικά γυαλιά, αλλαγή ρούχων και άλλα τιμαλφή στην τσάντα μεταφοράς .
  3. Μην ξεχάσετε το αγαπημένο σας ταξιδιωτικό βιβλίο. Ίσως έχετε αγοράσει ένα ή δύο για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας. Η έκδοση Moon Publications Hawaii Handbook είναι ένας εξαιρετικός οδηγός. Τα περισσότερα βιβλία περιοδείας είναι τώρα διαθέσιμα σε ψηφιακές εκδόσεις, οι οποίες είναι προσβάσιμες στο smartphone ή στο tablet σας.
  4. Θυμηθείτε να φέρετε ένα ζευγάρι κιάλια. Αν σχεδιάζετε και περιπέτεια φύσης όπως η παρακολούθηση των φαλαινών, αυτά είναι απαραίτητα.

Συμβουλές

Για περισσότερη βοήθεια, ανατρέξτε στη συσκευασία μας για τις διακοπές σας στη Χαβάη .