Πώς να κλείσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο στη Χαβάη

Μέρος της διασκέδασης, και πρόκληση, των διακοπών στη Χαβάη σχεδιάζει το ταξίδι σας. Για πολλούς, το πιο δύσκολο και πιο τρομακτικό μέρος όλων είναι να υπολογίσετε πώς να κάνετε κράτηση του αεροπορικού σας εισιτηρίου.

Η κράτηση του δικού σας αεροπορικού εισιτηρίου μπορεί, αν γίνει προσεκτικά, να εξοικονομήσετε χρήματα που μπορείτε, και πιθανότατα, να χρησιμοποιήσετε αλλού στο ταξίδι σας.

Εδώ είναι οι σκέψεις μου για το πώς πρέπει να πλησιάσετε την κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων σας στη Χαβάη.

Εδώ είναι πώς:

  1. Συντονίστε τη διαθεσιμότητα του καταλύματος σας με τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων που μπορείτε να βρείτε.

    Αυτό σημαίνει ότι είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτο όταν πρόκειται για τις ημερομηνίες για το ταξίδι σας.

    Συχνά με πετώντας το μεσημέρι και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Fly Δευτέρες-Πέμπτη, αν είναι δυνατόν για να πάρετε τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων.

    Επίσης, αν δεν θέλετε πραγματικά να βρίσκεστε στη Χαβάη για τις μεγάλες διακοπές, θα θέλετε να αποφύγετε τις κορυφαίες ημερομηνίες ταξιδιού.
  1. Όσο νωρίτερα κάνετε κράτηση, τόσο καλύτερη είναι η πιθανότητα ότι θα βρείτε χαμηλότερη τιμή για τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε. Γενικά, αυτός είναι ένας καλός κανόνας.

    Προτείνω ακόμα να ελέγξετε το αεροπορικό εισιτήριο για τουλάχιστον μια εβδομάδα ή δύο πριν από την κράτηση για να δείτε ποιες ημέρες εργάζονται καλύτερα κατά τη διάρκεια του χρόνου που πετάτε.
  2. Ελέγξτε τους ιστότοπους των μεγάλων αεροπορικών εταιρειών και παίξτε γύρω τους με τους γρήγορους ναύλους που χρησιμοποιούν διαφορετικές ημερομηνίες και ώρες.

    Εκτός εάν είστε έτοιμοι να πετάτε με έναν μεταφορέα (όπως είναι μέλος των συνηθισμένων σχεδίων των αεροπλάνων), να είστε ευέλικτοι ως προς την επιλογή της αεροπορικής σας εταιρείας.

    Μην απορρίπτετε την ιδέα να χρησιμοποιήσετε ταξιδιωτικό πράκτορα. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν συμφωνίες για τις οποίες δεν γνωρίζετε και με κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων μαζί μπορούν να σας εξοικονομήσουν σημαντικά χρήματα.
  3. Επιλέξτε το κάθισμά σας χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα γραφεία καθισμάτων. Αυτό γίνεται όλο και πιο σημαντικό, καθώς πολλές αεροπορικές εταιρείες αρχίζουν να χρεώνουν διαφορετικούς ναύλους για καθίσματα διαδρόμων έναντι καθισμάτων παραθύρων κλπ. Είναι επίσης η ευκαιρία σας να επιλέξετε μια θέση με περισσότερες θέσεις για τα πόδια - με πρόσθετο κόστος.
  1. Αποφύγετε την κράτηση της πτήσης σας τηλεφωνικά με την αεροπορική εταιρεία. Θα πληρώσετε περισσότερα για αυτήν την υπηρεσία. Εάν, ωστόσο, πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσετε στο Διαδίκτυο καθώς θα κάνουν κράτηση της πτήσης σας όπως έχετε επιλέξει. Πολύ συχνά κάνουν λάθη.
  2. Ελέγξτε τις τιμές για τη δική σας πτήση προς Χαβάη με TripAdvisor.
  3. Αν έχετε επαρκή συχνή πτήση μιλίων, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας στη Χαβάη. Εάν είστε τυχεροί να βρείτε ένα βραβείο αποταμιευτή για το ταξίδι σας, μπορείτε να κάνετε μεγάλη χρήση των μιλίων που έχετε εξοικονομήσει για χρόνια.

    Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι ένας ταξιδιωτικός πράκτορας δεν μπορεί να κάνει κράτηση ταξιδιών με συχνές πτήσεις μίλια.
  1. Θυμηθείτε επίσης να κλείσετε το αεροπορικό εισιτήριο μεταξύ νησιών εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε περισσότερα από ένα νησί. Ανάλογα με τον μεταφορέα στον οποίο έχετε τα μίλια σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα μίλια συχνών δρομολογίων για αεροπορικά εισιτήρια μεταξύ νησιών καθώς και για τις αεροπορικές εταιρείες Hawaiian Airlines.

Καλύτερες συμβουλές:

  1. Η Χαβάη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου στον κόσμο. Προγραμματίστε πολύ μπροστά. (Αλλά επίσης, κρατήστε το μάτι σας έξω για αυτές τις προσφορές της τελευταίας στιγμής εάν οι ημερομηνίες ταξιδιού σας είναι εντελώς ευέλικτες.)
  2. Εκτός αν χρησιμοποιείτε συχνά δρομολόγια , να είστε ευέλικτοι ως προς την αεροπορική εταιρεία στην οποία πετάτε.
  3. Χρησιμοποιήστε συχνά μίλια μίλια όταν είναι δυνατόν για να εξοικονομήσετε χρήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναβαθμίσετε το κατάλυμά σας ή να χρησιμοποιήσετε για μερικές από τις πολλές δραστηριότητες που θέλετε να απολαύσετε στη Χαβάη.