Χαβάη Γαμήλια ενδυμασία - Do και Don'ts

10 "Do και Don'ts" για το τι πρέπει να φοράτε όταν παντρεύεστε στη Χαβάη

Έχετε αποφασίσει να παντρευτείτε στη Χαβάη, έχετε επιλέξει το τοπικό σας περιβάλλον , εξετάσατε την άδεια γάμου και τώρα ήρθε η ώρα να επιλέξετε τη γαμήλια ενδυμασία σας. Ένας γενικός κανόνας όταν ντύνομαι για τροπικά "Εγώ:" Λιγότερα είναι περισσότερα. Μετά από όλα, είναι ζεστό, ηλιόλουστο και τα πόδια σας είναι πιθανό να βρίσκονται στην άμμο.

Εδώ προτείνουμε "do's" και "don'ts" που μπορούν να κάνουν τη μεγάλη σας μέρα άνετη καθώς είναι αξέχαστη:

Κάνω

Επιλέξτε ελαφρύ στυλ και υφάσματα. Για τη νύφη που σημαίνει απλές σιλουέτες σε ευάερα υλικά - σκέφτονται στράπλες, σπαγγέτι-λουρί, ρόπαλο ενός ώμου ή halter σε σιφόν, charmeuse, georgette μετάξι, κρέπα, βαμβάκι, λινά ή organza.

Για τον γαμπρό, οι παραδοσιακοί μπορούν να βάλουν ένα κοστούμι σε μπεζ ή σε ελεφαντόδοντο ή σε τραγανή τσέπη ή να παραχωρήσουν ένα κοστούμι εντελώς για ένα λευκό πουκάμισο από βαμβάκι ή λινά και ένα παντελόνι χακί.

Αγκαλιάστε την περιστασιακή κομψότητα . Αφήστε τα μακριά εσθήτα και σακάκια στο σπίτι. Πολλά κόμματα γάμου της Χαβάης μοιάζουν υπέροχα με λιγότερο έντονη ενδυμασία: Οι παράνυμφοι αποπνέουν μια τροπική λάμψη στα κομψά φορέματα πάνω από το γόνατο ή το μοσχάρι σε πλούσιες τροπικές αποχρώσεις όπως το ματζέντα, το τυρκουάζ ή το μάνγκο, ενώ οι groomsmen φαίνονται δροσερά παλιά σχολεία στο χακί παντελόνια από λινά με ένα αριστοκρατικό φανελάκι prints Aloha σε λεπτό μπεζ ή ανοιχτό μπλε (σκέφτονται ο Tommy Bahama) με leis για να ταιριάζουν με τα φορέματα ή τις ανθοδέσμες της παράνυμφος.

Σκεφτείτε το συμβατικό. Στις παραδοσιακές τελετές της Χαβάης , η νύφη φορά ένα χαλαρό, ροζ άσπρο φόρεμα που κυματίζει στο αεράκι (μην νομίζετε ότι το muumuu-το ίδιο αποτέλεσμα είναι το chicer με μια κομψή αυτοκρατορία-φορεματάκι μέσης) και ένα στέμμα των λουλουδιών ( haku ) βέλο.

Ο γαμπρός της φοράει και όλα τα λευκά, συνήθως ένα πουκάμισο με λινό και παντελόνι, με ένα πολύχρωμο φύλλο (συχνά κόκκινο) γύρω από τη μέση του.

Κρατήστε τον κωδικό φόρεμα απλό . Δεν γνωρίζω πολλούς επισκέπτες του γάμου που θα ήθελαν να απολαύσουν ένα φόρεμα με μπάλες και ένα σμόκιν μέχρι τη Χαβάη. Όσο θα θέλατε να έχετε μια επίσημη υπόθεση, χαλαρώστε λίγο τους κανόνες και ενημερώστε τους επισκέπτες ότι ο κώδικας ένδυσης είναι "κομψό νησί". Αυτό σημαίνει chic sundresses για τις κυρίες και τα μακριά μανίκια πουκάμισα, αλλά όχι σακάκια ή δεσμούς για τους άνδρες.

Προσφέρετε στους επισκέπτες φλίπερ για μια τελετή παραλίας. Η βύθιση μέσω της άμμου στα ψηλά τακούνια και τα φτερά δεν είναι διασκεδαστική. Αν η τελετή σας είναι στην παραλία, τοποθετήστε καλάθια σαγιονάρων όπου ο διάδρομος συναντά την άμμο, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να τα γλιστρήσουν και να φτάσουν στο κάθισμά τους χωρίς να καταστρέψουν τα παπούτσια τους ή να σπάσουν έναν αστράγαλο. Μπορούν επίσης να πάνε ξυπόλητοι αν η άμμος δεν είναι πολύ ζεστή.

Μην το κάνετε

Πηγαίνετε σε λειτουργία πλήρους πριγκίπισσας. Μια φόρεμα με σφαίρες με στρώματα από γυμνό τούλι ή ένα φόρεμα με σατέν γοργόνα είναι υπερβολική. Αν δεν παντρευτείτε μέσα (και έχετε ταξιδέψει μέχρι την τροπική Χαβάη, τότε γιατί θα θέλατε να το κάνετε αυτό) θα καταλήξετε να ιδρώνετε κατά τη διάρκεια της τελετής και θέλετε να αλλάξετε σε κάτι πιο δροσερό και πιο άνετο πριν το πρώτο χορό .

Περάστε το bling. Εάν παντρευτείτε στην παραλία, μερικά κρύσταλλα ή λάμψη στο λαιμόκοψη ή τη μέση θα αντικατοπτρίζουν το φως του ήλιου και θα φαίνονται υπέροχα, αλλά πάρα πολλά μπορούν, ειλικρινά, να είναι τυφλά.

Στρώμα στο μακιγιάζ . Το πολύ βαρύ μακιγιάζ και το έντονο ηλιακό φως και η υγρασία δεν αναμιγνύονται. Σχέδιο για την ημέρα του γάμου σας make-up για να σκεφτείτε από την πλευρά του φυσικού: μια καθαρή υγρή βάση? ένα ξεσκόνισμα του κοκκινίσματος και του μπρονζερ? όχι-σκούρο σκιά ματιών, eyeliner και μάσκαρα (ή θα μπορούσε να μοιάζει με ρακούν)? και μαλακά και όχι σοβαρά χείλη.

Επιμείνετε στο μαύρο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μαύρα φορέματα για παράνυμφοι ή γυναίκες καλεσμένους και δεν υπάρχουν μαύρα σμόκιν ή κοστούμια για groomsmen ή άνδρες επισκέπτες. Ενθαρρύνετε τους επισκέπτες να αγκαλιάσουν μια τροπική τροπική παλέτα που θα δημιουργήσει εκρήξεις χαρούμενου χρώματος στις φωτογραφίες του γάμου σας.

Εισάγετε το μπουκέτο σας. Ακόμα κι αν λατρεύετε τα τριαντάφυλλα, δημιουργήστε ένα μπουκέτο χρησιμοποιώντας αυτόχθονες ανθίζει της Χαβάης. Λουλούδια όπως ορχιδέες, τζίντζερ, plumeria, ελικονία, ιβίσκος και πτηνά του παραδείσου είναι ζωντανά, ευωδιαστά και άφθονα.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Donna Heiderstadt είναι συγγραφέας και συντάκτης ελεύθερων ταξιδιών με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο οποίος έχει περάσει τη ζωή της ακολουθώντας τα δύο κύρια πάθη: τη συγγραφή και την εξερεύνηση του κόσμου.