Απόβλητα, σκουπίδια και ανακύκλωση στη Βηθάνια

Υπεύθυνος για τη συλλογή απορριμμάτων στη Βηθάνια, η Οκλαχόμα είναι το Τμήμα Δημοσίων Έργων της πόλης. Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την παραλαβή απορριμμάτων, τη μαζική παραλαβή, τα χρονοδιαγράμματα και την ανακύκλωση στη Bethany.

Πού βάζω τα σκουπίδια μου;

Εάν ζείτε εντός των ορίων της Βηθάνιας, η υπηρεσία απορριμμάτων παρέχεται μόνο από την πόλη και οι χρεώσεις για την υπηρεσία εμφανίζονται στον λογαριασμό δημοτικών υπηρεσιών της πόλης σας. Η αφαίρεση των ιδιωτικών αποβλήτων δεν επιτρέπεται. Σύμφωνα με τον κώδικα, οι κάτοικοι πρέπει να χρησιμοποιούν ένα "μεταλλικό ή πλαστικό δοχείο" που είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και το οποίο είναι σχεδιασμένο για απόρριψη στερεών αποβλήτων και δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 40 γαλόνια.



Μέχρι τις 6 το πρωί της παραλαβής, το δοχείο πρέπει να τοποθετηθεί σε απόσταση 10 ποδιών από το φράγμα και να μην εμποδίζεται από αυτοκίνητα, φράκτες ή άλλα εμπόδια. Οι κάδοι που δεν βρίσκονται σε δοχείο δεν θα συλλέγονται. Επίσης, σημειώστε ότι η πόλη δεν αναλαμβάνει μεγάλες διακοπές. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επαναλαμβάνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για ερωτήσεις σχετικά με τη διάθεση απορριμμάτων και πληροφορίες χρονοδιαγράμματος παραλαβής, επικοινωνήστε με την (405) 789-6285.

Τι γίνεται με τα δέντρα ή τα χριστουγεννιάτικα δέντρα ;

Απλά πρέπει να τα κόψετε. Η πόλη θα πάρει μικρά άκρα δέντρων, εφόσον είναι καλά δεμένα σε δέσμες που δεν υπερβαίνουν τα 4 πόδια σε μήκος ούτε ζυγίζουν περισσότερο από 50 λίβρες.

Τι γίνεται με τα μαζικά αντικείμενα;

Η πόλη της Βηθάνιας έχει μία ημέρα μαζικής ανάληψης κάθε χρόνο, συνήθως το φθινόπωρο. Υπό την προϋπόθεση ότι δείχνουν ένα τρέχον νομοσχέδιο για το νερό και την ταυτότητα, οι πολίτες μπορούν επίσης να φέρουν αντικείμενα χύμα, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών, για διάθεση στο σταθμό συλλογής δημοσίων έργων. Κάθε συσκευή που περιέχει φρέον πρέπει να αποστραγγιστεί και να επισημανθεί πριν γίνει αποδεκτή.

Οι χρεώσεις ισχύουν για τον μηνιαίο λογαριασμό κοινής ωφέλειας του κατοίκου και βασίζονται στον όγκο του φορτίου από το 2013 ξεκινώντας από $ 7 ανά κυβικό μέτρο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις, επικοινωνήστε με τα Δημόσια Έργα στο (405) 789-6285.

Υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να πετάξω;

Ναί. Σε γενικές γραμμές, δεν πρέπει να απορρίπτετε χημικά ή επικίνδυνα αντικείμενα.

Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως το χρώμα, το πετρέλαιο, το λίπος μαγειρέματος, τα παρασιτοκτόνα, τα οξέα και οι μπαταρίες αυτοκινήτων. Επίσης, μην πετάτε οικοδομικά υλικά, πετρώματα ή ελαστικά. Οι προσπάθειες για να γίνει αυτό είναι παράνομες και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ποινή. Αντ 'αυτού, αναζητήστε εναλλακτικές μεθόδους διάθεσης αυτών των αντικειμένων. Για παράδειγμα, πολλά καταστήματα αυτοκινήτων όπως το Auto Zone θα διαθέσουν μπαταρίες αυτοκινήτων και λάδι κινητήρα, η Wal-Mart θα ανακυκλώνει ελαστικά και ιστοσελίδες όπως το earth911.com μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις διάθεσης κοντά σας για οποιοδήποτε αριθμό επικίνδυνων υλικών.

Παρέχει η Bethany υπηρεσίες ανακύκλωσης;

Ναι, τα ανακυκλώσιμα υλικά όπως τα πλαστικά 1 & 2, κασσίτερος και προϊόντα αλουμινίου μπορούν να μεταφερθούν στο Τμήμα Δημοσίων Έργων στο 5300 N. Central Rd. Η εγκατάσταση είναι ανοιχτή από τις 7 το πρωί έως τις 3 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή και είναι κλειστή τις αργίες. Το χαρτί και το χαρτόνι δεν γίνονται αποδεκτά.