Χαβάη για παιδιά και εφήβους

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Χαβάη είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ρομαντικές διακοπές, αλλά είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για διακοπές για όλη την οικογένεια . Έτσι, αν είστε γονέας που σχεδιάζει ένα ταξίδι στη Χαβάη, ανακαλύψτε μερικά από τα αγαπημένα μας πράγματα που πρέπει να κάνετε σε κάθε νησί.

Μεγάλο νησί της Χαβάης

Dolphin Quest

Στο Hilton Waikoloa Village, μπορείτε να συναντήσετε ένα από τα πιο εκπληκτικά και έξυπνα πλάσματα του ωκεανού. Θα μάθετε για τις συναρπαστικές ικανότητες του δελφινιού και θα κερδίσετε μια προσωπική εκτίμηση για τη σημασία της διατήρησης των ωκεανών και των κατοίκων του για τις μελλοντικές γενιές.

Εθνικό Πάρκο Ηφαιστείων Χαβάης

Αυτό είναι το ένα μέρος που δεν πρέπει να χάσετε όταν επισκέπτεστε τη Χαβάη. Πού αλλού στη γη μπορείτε να δείτε τον πλανήτη να αναπτύσσεται μπροστά στα μάτια σας;

Pana'ewa Rainforest Zoo

Βρίσκοντας στη μέση ενός τροπικού δάσους με τροπικά δάση, συσκευάζετε έτσι την ομπρέλα και τα αδιάβροχα σακάκια σας, καθώς κατά μέσο όρο 125 ίντσες βροχής πέφτουν σε αυτόν τον ζωολογικό κήπο ετησίως.

Kauai

Kauai Backcountry περιπέτειες

Όλη η οικογένεια θα απολαύσει μια διασκεδαστική και συναρπαστική μέρα καθώς αρπάγετε ένα σωληνάριο, πετάτε έναν προβολέα και ανεβείτε στα απαλά ρέοντα νερά. Γνωρίστε τα θεαματικά ιστορικά τεχνικά κατορθώματα του Kauai, καθώς φτάνετε στα ανοιχτά κανάλια, μέσα από πολλές εκπληκτικές σήραγγες και αλεξίπτωτα που έχουν κατασκευαστεί και χέρι εκσκαφεί γύρω στο 1870. Στο τέλος της περιπέτειας σας, θα οδηγηθείτε σε μια μαγευτική περιοχή για πικνίκ κοντά, και μια δροσερή βουτιά σε μια φυσική τρύπα κολύμβησης.

Kauai Plantation Railway

Το σιδηροδρομικό δίκτυο των 2,5 μιλίων περνάει από τα εδάφη του νησιού Kilohana και την γειτονική τροπική φυτεία των 70 στρεμμάτων και περνάει στάσεις των αρχικών καλλιεργειών του νησιού, του ζαχαροκάλαμου και του taro - του βασικού αμύλου των αρχαίων Χαβανέζων και των παρελθόντων αυγών του μάνγκο, παπάγια, καφέ, ανανά και στη συνέχεια σε πειραματικές φυτεύσεις του longan, του κάσιου, του υβριδικού μάνγκο, του noni και του atemoya.

Μαζί με αυτές τις καλλιέργειες, οι παραδοσιακοί κήποι λαχανικών νησιωτικού κήπου φυτεύονται δίπλα-δίπλα με φυτείες εξωτικών λουλουδιών και δένδρων σκληρού ξύλου σε μια απαράμιλλη σειρά, που αντιπροσωπεύουν τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον της τροπικής γεωργίας στην Kauai.

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κοκέ

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Koke'e είναι ένα μικρό μουσείο με ανοιχτή καρδιά 365 ημέρες το χρόνο.

Το Koke'e Museum παρέχει ερμηνευτικά προγράμματα και εκθέσεις για την οικολογία, τη γεωλογία και την κλιματολογία του Καουέι. Το Μουσείο του Kokee παρέχει επίσης βασικές πληροφορίες για τις συνθήκες διαδρομής στο Waimea Canyon και στο Koke'e State Parks .

Maui

Σταθμοί Makena

Τα παιδιά ηλικίας 13 ετών και άνω είναι ευπρόσδεκτα στις βόλτες τους όταν συνοδεύονται από ενήλικα. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους νέους να κάνουν ιππασία στη Χαβάη.

Κέντρο ωκεανού Maui

Αυτό είναι το καλύτερο ενυδρείο στη Χαβάη με εσωτερικές και εξωτερικές οθόνες. Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τη θαλάσσια ζωή στα νερά της Χαβάης και να διασκεδάσετε και να το κάνετε αυτό.

Περιπέτειες παρακολούθησης φαλαινών

Οι οικολογικές περιπέτειες του Ιδρύματος Φάλαινας του Ειρηνικού περιλαμβάνουν εκδρομές για να δούμε φάλαινες, δελφίνια και κοραλλιογενείς υφάλους με θαλάσσιες χελώνες.

Oahu

Ατλαντίσιο υποβρύχιο

Δείτε δύο γιγαντιαία πλοία, υπολείμματα δύο αεροσκαφών και το έργο Atlantis Reef! Το κύριο σημείο της κατάδυσης Waikiki είναι ένα γιγάντιο πετρελαιοφόρο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που στηρίζεται στον πάτο του ωκεανού και χρησιμεύει ως κατοικία για σχολεία ψαριών και άλλους κατοίκους των ωκεανών.

Ζωολογικός κήπος Χονολουλού

Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα ξενοδοχεία Waikiki, αυτός είναι ένας μεγάλος ζωολογικός κήπος με μια μεγάλη αφρικανική έκθεση και ένα ξεχωριστό περιοδικό Zoo by Moonlight.

Πάρκο θαλάσσιας ζωής

Ένα μεγάλο θεματικό πάρκο ωκεανού 62 στρεμμάτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το εκθετήριο "wholphin" - το μοναδικό στον κόσμο.