Η σκηνή Spa της Χαβάης

Τα καλύτερα ιαματικά λουτρά στη Χαβάη

Η Χαβάη έχει μερικά από τα καλύτερα ιαματικά λουτρά του κόσμου, με το φιλικό καιρό όλο το χρόνο, πλούσιες εγκαταστάσεις και πολλές ευκαιρίες για υπαίθριο μασάζ. Κάθε νησί έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και αυτό που ψάχνετε θα καθορίσει πού θα πάτε. Αυτή η λίστα των ιαματικών λουτρών της Χαβάης, με περιγραφή από το νησί, θα πρέπει να σας βοηθήσει να βρείτε την εμπειρία που αναζητάτε.

Περιλαμβάνει ιαματικές πηγές ξενοδοχείων και θέρετρων , όπου μπορείτε να δοκιμάσετε όσο το δυνατόν λιγότερο ή τόσο πολύ από την εμπειρία του spa.

Πολλά θέρετρα ιαματικών λουτρών καλωσορίζουν τους πελάτες σε ημερήσια βάση spa.

Τα ιαματικά λουτρά της Χαβάης είναι ιδιαίτερα γνωστά για μια εγχώρια θεραπεία που ονομάζεται lomi-lomi, η οποία έχει βαθιές ρίζες στην κουλτούρα της Χαβάης. Εάν πρόκειται μόνο να δοκιμάσετε μια θεραπεία, αυτό πρέπει να είναι αυτό.

Τα καλύτερα ιαματικά λουτρά Στο Oahu της Χαβάης Τα ιαματικά λουτρά του Oahu τείνουν να επικεντρώνονται στην πολυσύχναστη παραλία της Waikiki, στη Χονολουλού.

SpaHalekulani, Halekulani, Χονολουλού

Spa Σουίτες στο Kahala Mandarin Oriental, Χονολουλού

Το Na Ho'ola Spa Hyatt Regency Waikiki Beach Resort & Spa, Χονολουλού. Αυτό το διώροφο σπα των 10.000 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει 16 αίθουσες περιποίησης και χώρο χαλάρωσης με θέα στον ωκεανό. 808-923-1234

Τα καλύτερα ιαματικά λουτρά στο μεγάλο νησί

Hualalai Sports Club και Spa, το Four Seasons Resort Hualalai, το Ka'upulehu-Kona, το Kailua-Kona. 808-325-8000. Mauna Lani Spa, Mauna Lani Resort στην Καλαχούπιουα Ακτή Κοχάλα, 808-881-7922. Spa χωρίς τοίχους Ο ορχιδέας Fairmont, Χαβάη, Ακτή Κοχάλα. 808-885-2000

Τα καλύτερα spa στο Maui της Χαβάης