Ρωτήστε έναν εμπειρογνώμονα: Philippe Gills

Το Les Clef d'Or ΗΠΑ Θυρωρός στο Langham Chicago

Ο σιωπηλός Σικάγος Philippe Gills έπεσε τυχαία στη βιομηχανία της φιλοξενίας το 1998 όταν έψαχνε για μια μουσική προσανατολισμένη δουλειά στο House of Blues Chicago . Αντ 'αυτού, βρήκε απασχόληση στο House of Blues Hotel (που τώρα είναι το Hotel Chicago Downtown) ως καμπαναριό, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο τμήμα θυρωρού ένα χρόνο αργότερα.

Ο Gills μας λέει ότι ποτέ δεν κοίταξε πίσω, πηγαίνοντας στο Palmer House Hilton για αρκετά χρόνια, στη συνέχεια στο Langham Chicago , όπου σήμερα βρίσκεται πίσω από το γραφείο θυρωρού.

Ένα από τα κυριώτερα σημεία της καριέρας του, λέει, έγινε δεκτό στην αριστοκρατική Les Clefs d'Or USA, τη μοναδική διεθνή ένωση επαγγελματιών θυγατρικών.

Σύμφωνα με την Gills, υπάρχουν λιγότερα από 700 μέλη των Les Clefs d'Or ΗΠΑ που εκπροσωπούν περισσότερα από 300.000 δωμάτια σε εθνικό επίπεδο και λιγότερα από 50 στο Σικάγο. "Η διαδικασία είναι έντονη", παραδέχεται, "και θυμάμαι ανοιχτά να κλάψω μόλις έλαβα την επιστολή αποδοχής μου. Είναι τιμή να εκπροσωπώ τη δέσμευσή μου με αυτό τον τρόπο και φορώ τα κλειδιά μου με βαθιά υπερηφάνεια".

Το 2014, ο Gills εισήχθη από τους συνομηλίκους στην CP Concierge Hall of Fame. Είναι ακόμη μια τιμή που κρατά κοντά στην καρδιά, ωστόσο, επιμένει ότι δεν θα αφήσει να πάει στο κεφάλι του.

"Εδώ είναι το πράγμα, οι επισκέπτες δεν νοιάζονται για τα βραβεία σας, ως εκ τούτου, είστε τόσο καλοί όσο αυτοί που μπορείτε να βοηθήσετε κάθε μέρα", λέει. "Σας κρατά ταπεινή, επικεντρωμένη και αισιόδοξη γιατί κάθε μέρα γεννηθήκατε σε μια νέα στιγμή, έτσι ώστε να προετοιμαστείτε ανάλογα, να παραμείνετε περίεργοι και πάντα να δώσετε στον εαυτό σας τον καλύτερο σουτ για να πετύχετε".

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα λόγια της σοφίας για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία Σικάγο σας.

Πώς μπορούν οι επισκέπτες του ξενοδοχείου να αξιοποιήσουν στο έπακρο την αλληλεπίδρασή τους με τον θυρωρό;

Καταλάβετε ότι είναι εντάξει να γνωρίζετε και να μην ξέρετε τι θέλετε και ότι είμαστε εντελώς δικοί σας τη στιγμή που είστε στη φροντίδα μας.

Θέλουμε η στιγμή σας να είναι η καλύτερη που μπορεί να βασιστεί σε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους. Επιπλέον, έχουμε την ικανότητά μας και την ικανότητά μας να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε αυτό, είτε εκ των προτέρων είτε με ασφάλεια. Η επικοινωνία είναι επίσης ένα όμορφο πράγμα. είναι ένα κρίσιμο συστατικό στοιχείο της επιτυχίας όταν αλληλεπιδράτε με οποιονδήποτε θυρωρό. Ναι, είμαστε εκπαιδευμένοι να ακούμε, να ζητάμε σημαντικές ερωτήσεις όταν χρειάζεται. Όσο πιο σαφές μπορείτε να μοιραστείτε το όραμά σας, μπορείτε να στοχεύσετε τι λειτουργεί καλύτερα για τις περιστάσεις.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας πολιτιστικά αξιοθέατα έξω από το κέντρο της πόλης;

Μου αρέσει το DuSable Μουσείο Αφρο-Αμερικανικής Ιστορίας μαζί με το Oriental Institute του Πανεπιστημίου του Σικάγου και το σπίτι Frederick C. Robie στο Hyde Park. Όλοι προσφέρουν πλούσιες προοπτικές στη ζωή, τη δέσμευση, την επιβίωση και την ιστορία που γίνονται ενώ ζουν και η ιστορία περάσει κάτω. Επίσης, αν είστε για τη μεγάλη διαδρομή, το Farnsworth House είναι αξιοθαύμαστο. Είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας μέρη για να δειπνήσετε σε πολυτελές προϋπολογισμό; Γιατί;

Όταν σκέφτομαι να γευματίζω σε πολυτελές προϋπολογισμό, η πρώτη μου σκέψη είναι συνήθως να φτιάξω φαγητό σε προορισμό που δεν βρίσκεται στο καθημερινό μου ραντάρ ή που απασχολεί ένα είδος φαγητού που δεν είναι τυπικό για μένα σε μια κανονική περίσταση.

Για παράδειγμα, 12 μαθήματα ή μια τριών ή τεσσάρων ωρών εμπειρία φαγητού με ζευγάρια κρασιού ή μπίρας. Θυμάμαι την πρώτη φορά που έτρωγα στο πίσω μέρος του Τσάρλι Τρόττερ, ήταν τότε η κορυφή, με τα τρόφιμα να ξεπεράστηκαν από την υπηρεσία. απλά θεαματικό, μαζί με το Everest , το Spiaggia και το Tru, αντίστοιχα. Οι τελευταίοι τρεις στρατιώτες μέχρι σήμερα, φυσικά, αλλά το εύρος των πολυτελών τραπεζιών έχει διευρυνθεί με αρκετούς κορυφαίους προορισμούς που δεν απαιτούν πλέον το περίφημο μπουφάν για τους άνδρες - πρώην βασικό εξοπλισμό από κορυφαίες εγκαταστάσεις. Αγαπώ ότι πολλοί από τους κορυφαίους σεφ μας υπηρέτησαν νωρίς στην καριέρα τους κάτω από αυτά τα εστιατόρια και παράγουν εξαιρετικά δημιουργικό φαγητό σήμερα. Ορισμένοι είναι ο Curtis Duffy με τη Grace. Η Alinea προφανώς με τον Grant Achatz και τον Jake Bickelhaupt στα 42 γραμμάρια, που σας δείχνει τι συμβαίνει όταν μειώνετε τον τραπεζικό χώρο στον μινιμαλισμό του τύπου της αμπέλου της Martha .

Είμαι επίσης ενθουσιασμένος για το εστιατόριο Intro εννοιολογικά, με τους περιστρεφόμενους σεφ να φέρνουν τα οράματά τους και να τα μοιράζονται με τους φίλους.

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας πολυτελείς μπουτίκ και σαλόνια που συστήνετε στους επισκέπτες;

Σαλόνια: Το Fuga Centro φέρνει το Ιταλικό στιλ και την κορυφαία τεχνική στο Loop και κάθεται απέναντι από το Millennium Park με θέα όχι λιγότερο. Ο Anthony Cristiano, που βρίσκεται στο Trump Tower, κάνει εξαιρετική δουλειά. Και οι δύο έχουν πολύ ταλέντα που εργάζονται τις καρέκλες, και ανάλογα με τις περιστάσεις, έχουν έρθει ακόμη και στους πελάτες μου στη θέση. Είναι μια υπέροχη σχέση. Μπουτίκ: Δεν μπορώ να πάρω αρκετά από τα καπέλα Optimo που ανήκουν στον Graham Thompson, έναν κύριο κατασκευαστή καπέλων. Η επίσκεψη στο κατάστημά του στο ορόσημο Monadnock Building είναι σαν να περνάει σε μια στιγμή στημόνι, με όμορφη στυλ απλότητα, και απλά καταπληκτικό κλασικό χειροτεχνία με τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά. Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως την όλη διαδικασία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας ή να πάτε παραδοσιακά. Είναι όλα στο χέρι σας. Αφού αγόρασα το πρώτο μου καπέλο εκεί, δεν πήρα το δικό μου για ένα μήνα. Μου αρέσει επίσης η ιδιότυπη φύση του Robin Richman στο Bucktown / Wicker Park. Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ποικιλία με πολλά σιωπηρά χρώματα, μοτίβα, deconstructed και ένδυσης υψηλής τέχνης, καθώς και εξαιρετικά αξεσουάρ.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή αιτήματα των επισκεπτών σας;

Λαμβάνουμε πολλά αιτήματα με βάση τις εποχές. Για παράδειγμα, εμείς ήδη διεξάγουμε έρευνες για εισιτήρια για τα ταύρους και τα play-off του μπέιζμπολ, το πιστεύετε ή όχι. Μεταξύ των πιο συνεχών ετών μας έχουν να κάνουν με τα εστιατόρια, το ζεστό και ολοκαίνουργιο θέατρο και το Broadway . Δεύτερη πόλη παραμένει ένα μεγάλο αίτημα, περιηγήσεις στην πόλη τόσο υδάτινα και χερσαία αρχιτεκτονικά, καθώς και ζωντανή μουσική , ειδικά τζαζ και το μπλουζ του Σικάγου. Είναι εκπληκτικό, αν το σκέφτεστε πραγματικά, επειδή είναι ένας τρόπος να γιορτάσουμε όλα όσα κάνουν το Σικάγο έναν προορισμό παγκόσμιας κλάσης. Κυριολεκτικά έχουμε όλα εδώ.