Δείτε το Chicagoland από την κόγχη του Skydeck του Willis Tower

Εν συντομία:

Ο Πύργος Willis (πρώην Tower Sears) είναι το ψηλότερο κτίριο στη Βόρεια Αμερική και παραμένει ένα τεράστιο τουριστικό αξιοθέατο , κυρίως λόγω του παρατηρητηρίου Skyscrack του Sears Tower που προσφέρει θέα στο Σικάγο στα 412 μέτρα.

Το Skydeck περιλαμβάνεται στην αγορά κάρτας Go Chicago . ( Αγορά απευθείας )

Το Skydeck περιλαμβάνεται στην αγορά ενός City Pass του Σικάγου .

( Αγορά απευθείας )

Διεύθυνση:

233 S. Wacker Dr.

Τηλέφωνο:

877-SKY-DECK (759-3325)

Να φτάσετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς:

Το τρένο CTA Brown Line με στάση Quincy / Wells, περπατάει ένα μπλοκ δυτικά

Οδήγηση από το κέντρο:

Adams Street δυτικά, στρίψτε αριστερά στο Wacker Drive, στρίψτε αριστερά στο Jackson. Η δημόσια είσοδος βρίσκεται στον Jackson μεταξύ Wacker και Franklin

Πάρκινγκ στο Tower Willis:

Το γκαράζ στάθμευσης βρίσκεται απέναντι από τον πύργο Willis στην οδό Franklin Street. Βολικό, αλλά όχι φθηνό - περιμένετε να περάσετε πάνω από 25 δολάρια για στάθμευση.

Willis Tower Skydeck Ώρες:

Μάρτιος έως Σεπτέμβριος από τις 9 π.μ.-10 μ.μ.
Οκτώβριος έως Φεβρουάριο από τις 10 π.μ.-8 μ.μ.
Τελευταία καταχώρηση 30 λεπτά πριν το κλείσιμο.

Willis Tower Skydeck Τιμές:

Skydeck Σικάγο Ιστοσελίδα

Σχετικά με τον Πύργο Willis και το Skydeck

Κατασκευάστηκε το 1973 ως ο πύργος του Sears (που μετονομάστηκε σε πύργο Willis το 2009 με την καταστροφή πολλών ντόπιων), κατέλαβε τον τίτλο του ψηλότερου κτηρίου του κόσμου για 25 χρόνια.

Έχασε τον χαρακτηρισμό αυτό το 1998, αλλά αν δεν πάρετε ένα μικρό ταξίδι στην Ταϊπέι ή την Κουάλα Λάμπουρ οποιαδήποτε στιγμή σύντομα, ο Πύργος Willis είναι σίγουρα ο ψηλότερος ουρανοξύστης που πιθανόν να επισκεφθείτε.

Αλλά ανεξάρτητα από το αρχιτεκτονικό της ανάστημα, υπάρχει ένα πράγμα χωρίς αμφιβολία - ο πύργος Willis Skydeck προσφέρει τις καλύτερες και πιο εκπληκτικές απόψεις στο Σικάγο.

Σε μια πεντακάθαρη μέρα, μπορείτε να δείτε σε τέσσερις πολιτείες - Illinois, Indiana, Michigan και Wisconsin - καθώς το εύρος της θέασης είναι 40-50 μίλια (65-80 χιλιόμετρα). Είναι εντελώς εκπληκτική. Θυμάσαι την πρώτη φορά που κοιτάξεις έξω από το παράθυρο ενός αεροπλάνου και το μυαλό σου δύσκολα μπορούσε να επεξεργαστεί την ιδέα ότι ήσουν τόσο ψηλά στον ουρανό; Το Skydeck είναι μια παρόμοια εμπειρία.

Αν και η θέα δεν ήταν αρκετή για έλξη, ο πύργος Willis Skydeck πέρασε μια ανακαίνιση ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων και πρόσθεσε τα εξής:

Εάν θέλετε πραγματικά μια θέα των πτηνών (στην πραγματικότητα, δεν ξέρω καν αν τα πουλιά ανεβαίνουν τόσο ψηλά!) Της περιοχής Chicagoland, τότε πληρώστε μια επίσκεψη στο Tower Willis Skydeck, δεν θα το μετανιώσετε.

Ημερομηνία νύχτας στο Skydeck του Willis Tower

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό ή την σκιά του Σικάγου, πιάτα βαθύ πιάτο, καθώς η ομάδα Skydeck και η ομάδα Giordano προσφέρουν μια περιστασιακή γευστική εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κρατήσεις κρατήσεων (δύο ημέρες νωρίτερα) για πρωινό ή δείπνο με πίτσα στο The Ledge, μια σειρά από γυάλινους κόλπους που εκτείνονται από τον 103ο όροφο του Willis Tower. Από δύο έως και οκτώ άτομα, η εμπειρία περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση VIP στο Skydeck Chicago.

Πού να δειπνήσετε κοντά

Το Skydeck απέχει μόνο 2 λεπτά από τη μοντέρνα γειτονιά West Loop . Υπάρχουν πολλές, πολλές επιλογές για να διαλέξετε, όπως μπιφτέκι, πίτσα, μεξικάνικη κουζίνα και εξαιρετική κουζίνα.

Το Skydeck περιλαμβάνεται στην αγορά κάρτας Go Chicago . ( Αγορά απευθείας )

Το Skydeck περιλαμβάνεται στην αγορά ενός City Pass του Σικάγου . ( Αγορά απευθείας )

- εκδόθηκε από την Audarshia Townsend