Πού να παντρευτείτε στη Χαβάη

Ένας οδηγός για την εύρεση της ιδανικής θέσης γάμου της Χαβάης

Θέλετε να παντρευτείτε στη Χαβάη - αλλά από πού να ξεκινήσετε; Τα νησιά Oahu, Maui, Kauai, Big Island και Lana'i προσφέρουν ζευγάρια μια πληθώρα εκπληκτικών θέσεων γάμου: ηλιόλουστα παραθαλάσσια θέρετρα, απομονωμένα ιδιωτικά κτήματα, γραφικές τοποθεσίες και ακόμη και απομακρυσμένα σημεία τέλεια για περιπετειώδη duos.

Εδώ είναι ένας οδηγός τριών βημάτων για την εύρεση της τοποθεσίας γάμου ονείρου σας.

Βήμα 1. Η επιλογή του Τέλειου νησιού

Ναι, όλα τα νησιά της Χαβάης κάνουν ένα όμορφο σκηνικό για έναν γάμο, αλλά το καθένα προσφέρει διαφορετικό συνδυασμό προσβασιμότητας, ατμόσφαιρας και δραστηριοτήτων.

Oahu

Το σπίτι στο διεθνές αεροδρόμιο της Χονολουλού, αυτή η πύλη Isle είναι η πιο βολική με δεκάδες καθημερινές πτήσεις από την ηπειρωτική χώρα και εύκολη πρόσβαση στα θέρετρα. Ένας γάμος εδώ προσφέρει ένα ζωντανό αστικό περιβάλλον (ένα μείον εάν αναζητάτε πιο γαλήνια ατμόσφαιρα), μια ποικιλία από επιλογές για φαγητό και πολλές δραστηριότητες για τους επισκέπτες.

Τα περισσότερα θέρετρα - όπως το Moana Surfrider, το A Westin Resort & Spa . Το Sheraton Waikiki Beach Resort και η βασιλική παραλία της Χαβάης Waikiki Beach, τα περισσότερα με υπέροχη θέα στο Diamond Head . Λίγα θέρετρα, όπως το The Kahala Hotel & Resort και το Turtle Bay Resort, απέχουν 10 λεπτά με μία ώρα μακριά και προσφέρουν μια λιγότερο συμφόρηση.

Maui

Επίσης, προσφέρεται εύκολη πρόσβαση (αρκετοί αερομεταφορείς πετούν απευθείας από την ηπειρωτική χώρα και υπάρχουν καθημερινές πτήσεις από το Oahu), οι γεωγραφικά ποικίλες Maui παρουσιάζουν ζευγάρια με μια ποικιλία από ελκυστικές γαμήλιες ρυθμίσεις και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων - από την παρακολούθηση των φαλαινών μέχρι την γευστική δοκιμή.

Για υπέροχα ηλιοβασιλέματα, δεν μπορείτε να νικήσετε την παραλία Ka'anapali, όπου θα βρείτε το Sheraton Maui Resort & Spa , το The Westin Maui Resort & Spa και το Hyatt Regency Maui Resort & Spa. Πιο πολυτελή Wailea είναι το σπίτι του Four Seasons Resort Maui στην Wailea και το Fairmont Kea Lani, ενώ το καλοσχεδιασμένο Kapalua μπορεί να υπερηφανεύεται για το Ritz-Carlton, το Kapalua .

Πιο έξω, το ειδυλλιακό χωριουδάκι Hana, φημισμένο για την ακτή της μαύρης λάβα και το σπίτι του στο Hotel Hana-Maui , είναι ιδανικό για οικεία όρκους.

Kauai

Γνωστός ως "Κήπος Νήσος", Kauai είναι το πιο λιτό νησί της Χαβάης - αλλά δυστυχώς, και το πιο βροχερό. Για γραφικά ομορφιά - κύματα που συντρίβονται σε χρυσές παραλίες με πράσινα βελούδινα βουνά (και ουράνια τόξα) πέρα ​​- η βόρεια ακτή του Kauai είναι ένας εντυπωσιακός χώρος γάμου. Είναι το σπίτι του The St. Regis Princeville Resort καθώς και ιδιωτικές βίλες που μπορούν να φιλοξενήσουν μικρότερους γάμους.

Για λιγότερο δράμα, αλλά για περισσότερη ηλιοφάνεια, ελέγξτε τα θέρετρα που καλύπτουν την παραλία Poipu, η οποία περιλαμβάνει το Grand Hyatt Kauai Resort & Spa και το Sheraton Kauai Resort . Οι παραθαλάσσιοι γάμοι είναι δημοφιλείς εδώ και οι δραστηριότητες κυμαίνονται από κρουαζιέρες ηλιοβασιλέματος κατά μήκος της περίφημης ακτής Na Pali μέχρι φερμουάρ και πεζοπορία.

Μεγάλο νησί

Το μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό νησί της Χαβάης φιλοξενεί και τα δύο ηφαιστειακά χιονισμένα ηφαιστειογενή ηφαιστειακά λιβάδια. Δεδομένου ότι είναι πλούσια και καταπράσινη από τη μια πλευρά (κοντά στο Hilo) και ξηρό και σεληνιακή όπως από την άλλη (κοντά στο Kona), οι Big Island γάμοι είναι ιδανικοί για ζευγάρια που αγαπούν τη φύση περιπέτεια. Οι δραστηριότητες κυμαίνονται από καταδύσεις με ράβδους manta μέχρι να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα από το ηπειρωτικό ηφαίστειο Mauna Kea.

Τα περισσότερα θέρετρα βρίσκονται στις ηλιόλουστες ακτές Kona και Kohala, που είναι καταπράσινες με λάβα.

Βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το πολυτελές Four Seasons Resort Hualalai και το Kona Village Resort που είναι εμπνευσμένο από την Πολυνησία και το πιο οικονομικό Sheraton Keauhou Bay Resort & Spa και το Hilton Waikoloa Village. Το τοπίο της λάβα εδώ κάνει ένα δραματικό σκηνικό, ειδικά κατά το ηλιοβασίλεμα.

Lana'i

Τοποθετημένο μακριά από το Maui, αυτό το μικρό, μη αναπτυγμένο νησί κάνει έναν ιδανικό χώρο για γάμους για τους λάτρεις ενός γαλήνιου αλλά υψηλών προδιαγραφών. Το σπίτι σε δύο θέρετρα, το παραθαλάσσιο θέρετρο Four Seasons Lana'i στο Manele Bay και το δασικό Περιβόλι Four Seasons Lodge στο Koele, το Lana'i προσφέρει αληθινή χαλάρωση, σε συνδυασμό με δραστηριότητες που κυμαίνονται από γκολφ μέχρι περιπέτειες με τέσσερις τροχούς.

Βήμα 2. Εύρεση μιας τοποθεσίας

Μόλις επιλέξετε το νησί σας, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο μπορεί να φανεί όπως η προφανής επιλογή για το γάμο σας - και είναι για την πλειοψηφία των ζευγαριών που παντρεύονται εδώ.

Αλλά η Χαβάη προσφέρει επίσης πληθώρα άλλων επιλογών. Σκέψου τα ακόλουθα:

Ευκολία

Έχοντας τα πάντα - το πρόγευμα δείπνο, τελετή, και υποδοχή - σε ένα θέρετρο είναι το πιο βολικό για όλους τους εμπλεκόμενους, ειδικά για τους επισκέπτες. Τα περισσότερα θέρετρα στη Χαβάη έχουν προγραμματιστές για το γάμο και θα εργαστούν για να προσαρμόσουν την τελετή και την υποδοχή, να σχεδιάσουν δραστηριότητες ή εκδηλώσεις εκτός περιουσίας και να οργανώσουν ομαδικές εκπτώσεις για τους επισκέπτες.

Μέγεθος

Ο μέσος όρος γάμος προορισμού είναι για περίπου 60-75 άτομα, αλλά πολλοί είναι οικείες υποθέσεις για μερικούς ανθρώπους και άλλοι είναι εξωφρενικές εκρήξεις για 200. Αν σκέφτεστε να είναι μικρός, θα έχετε περισσότερες επιλογές - όπως η ενοικίαση βίλας για ολόκληρο το γάμο ή το γάμο δίπλα σε έναν καταρράκτη ή σε ένα καταμαράν - αλλά ακόμη μεγαλύτεροι γάμοι μπορούν να ενσωματώσουν μόνο σε Χαβάη πτυχές, όπως ένα δείπνο πρόβας luau.

Κόστος

Δεδομένου ότι οι επισκέπτες σας είναι έτοιμοι να ταξιδεύουν στη Χαβάη με δικά τους έξοδα, θα θελήσετε να εξετάσετε τον προϋπολογισμό τους όταν επιλέγετε μια τοποθεσία. Εάν επιλέγετε ένα πολυτελές ακίνητο, οργανώστε επίσης μια ομαδική τιμή σε ένα θέρετρο που βρίσκεται κοντά και πιο προσιτό.

Αποκλειστικότητα

Πολλά θέρετρα έχουν πολλαπλούς χώρους γάμου - την παραλία, ένα κιόσκι ή έναν κήπο - και συχνά προγραμματίζουν δύο ή και τρεις γάμους σε μια μέρα. Αν θέλετε να είστε η μόνη νύφη στο θέρετρό σας την ημέρα του γάμου σας, ρωτήστε για την πολιτική πριν κλείσετε.

Πρωτοτυπία

Εάν ταξιδεύετε όλα αυτά τα μίλια στη Χαβάη για να παντρευτούν, μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Και μπορείς. Στο Μεγάλο Νησί μπορείτε να παντρευτείτε έφιππος ανάμεσα στους λειμώνες της Waimea ή να ενοικιάσετε ένα ελικόπτερο για μια τελετή σε μια ιδιωτική παραλία μαύρης άμμου. Στο Maui, μπορείτε να παντρευτείτε σε ένα πανέμορφο τροπικό κήπο ή ακόμα και υποβρύχια. Και στο Kauai, μπορείτε να παντρευτείτε σε ένα grotto φτέρη, στην άκρη ενός φαραγγιού ή σε ένα καταμαράν καθώς κάνετε κρουαζιέρα στην ακτή Na Pali .

Βήμα 3. Πληρώστε μια επίσκεψη

Δεν θα αγοράσετε το νυφικό σας χωρίς να το δοκιμάσετε, γιατί γιατί θα κλείζατε μια θέση γάμου χωρίς να το επισκεφθείτε;

Συμπληρώστε το αντηλιακό σας και προγραμματίστε ένα ταξίδι προσκοπών τεσσάρων ή πέντε νυκτερινών ταξιδιών (εξετάστε το τμήμα κόστους του κόστους του γάμου σας) στα δυο σας κορυφαία νησιά και ελέγξτε τουλάχιστον 6-8 επιλογές πριν από τη δέσμευση σε ένα. Τα περισσότερα θέρετρα, εστιατόρια και ιδιωτικές βίλες φαίνονται εξαιρετικά σε απευθείας σύνδεση φωτογραφίες, αλλά μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας στην πραγματική ζωή.

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε κατά την ημέρα του γάμου σας είναι να είστε απογοητευμένοι.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Donna Heiderstadt είναι συγγραφέας και συντάκτης ελεύθερων ταξιδιών με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο οποίος έχει περάσει τη ζωή της ακολουθώντας τα δύο κύρια πάθη: τη συγγραφή και την εξερεύνηση του κόσμου.