Εθνικό Arboretum στην Ουάσιγκτον, DC

Το Εθνικό Αρτοβούτο στην Ουάσινγκτον, DC παρουσιάζει 446 στρέμματα δένδρων, θάμνων και φυτών και είναι ένα από τα μεγαλύτερα αρμυρίτσια της χώρας. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν ποικιλία εκθεμάτων από επίσημους διαμορφωμένους κήπους στον νάνο Gotelli και τη βραδέως αναπτυσσόμενη συλλογή Conifer. Το εθνικό πάρκο είναι γνωστό για τη συλλογή του. Άλλες ειδικές οθόνες περιλαμβάνουν εποχιακά εκθέματα, υδρόβια φυτά και έναν Εθνικό κήπο βοτάνων.

Κατά τη διάρκεια της νωρίς την άνοιξη, το site είναι ένα δημοφιλές σημείο για να δείτε περισσότερες από 70 ποικιλίες κερασιάς .

Να πάρει εκεί

Υπάρχουν δύο είσοδοι: ένας στην 3501 New York Avenue, NE, Ουάσιγκτον, DC και ο άλλος στην οδό 24th & R, NE, έξω από την οδό Bladensburg. Υπάρχει άφθονος δωρεάν χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Η κοντινότερη στάση του μετρό είναι ο Σταθμός Οπτικοακουστικών Σταθμών. Πρόκειται για ένα περίπατο δύο μιλίων, οπότε θα πρέπει να μεταφερθείτε στο Metrobus B-2. αποβιβαστείτε από το λεωφορείο στην οδό Bladensburg Road και περπατήστε 2 τετράγωνα στο R Street. Κάντε δεξιά στο R Street και συνεχίστε 2 μπλοκ στις πύλες του Arboretum.

Δημόσιες εκδρομές

Μια 40λεπτη διαδρομή με το τραμ με μια αφηγημένη ταινία υπογραμμίζει την ιστορία και την αποστολή 446 στρεμμάτων κήπων, συλλογών και φυσικών περιοχών. Οι εκδρομές είναι διαθέσιμες τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και κατόπιν αιτήματος. Οι προγραμματισμένες ώρες είναι 11:30, 13:00, 14:00, 15:00 και 16:00

Επισκέψεις Συμβουλές