Πολυτέλεια με ιταλική έμφαση

Portofino Bay Hotel στο Universal Orlando Resort, Φλόριντα

Όταν το φεγγάρι χτυπά τα μάτια σου σαν μια μεγάλη πίτσα, αυτό είναι - το Portofino Bay Resort; Το ξενοδοχείο είναι το πιο ακριβό - και πιο πολυτελές - από τα ιδιόκτητα θέρετρα (τα οποία λειτουργούν σε συνδυασμό με τους σημερινούς ξενοδόχους, τα Loew's Hotels) στο Universal Orlando . Είναι επίσης το πιο απομονωμένο και πιο ήσυχο ξενοδοχείο στους συμπαγείς χώρους της Universal.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Οι επισκέπτες που χάνουν τον εαυτό τους στα εξιδανικευμένα περιβάλλοντα των πάρκων της κεντρικής Φλόριντα, που έχουν υπερμεταβληθεί, συχνά παίρνουν μια οργιώδη έκρηξη της πραγματικότητας όταν επιστρέφουν κατά μήκος των κολλώδινων λωρίδων της νέας ζώνης της περιοχής στα αδύνατα μοτέλ τους. Η φαντασίωση συνεχίζει, ωστόσο, για τους επισκέπτες που μένουν στο Portofino Bay της Universal. Αφού κοιτάξετε την Mummy , μπορείτε να χαλαρώσετε σε μια αναπαραγόμενη ιταλική παραθαλάσσια πόλη.

Σε αντίθεση με το τεράστιο θέρετρο της Disney, η γη είναι στην κορυφή της πολύ μικρότερης Universal. Παρόλα αυτά, ο κόλπος του Portofino μπαίνει σε μια σχετικά ήσυχη, μακρινή γωνία της ιδιοκτησίας και οι επισκέπτες προσεγγίζουν το δρόμο μέσω ενός δραματικού δρόμου.

Αντί για την κορυφαία εμφάνιση στο παλάτι του Καίσαρα του Λας Βέγκας και στο Bellagio, ο κόλπος Portofino χαρακτηρίζεται από μια πιο υποτιμημένη ιταλική γοητεία. Οι φωτεινές αυλές, οι διάδρομοι που μεταμφιέζονται ως υπαίθριες αγορές, τα χαρακτηριστικά trompe l'oeils (αρχιτεκτονικές ακμάζεις που κόβουν το μάτι), ζωγραφισμένα στο χέρι πλακάκια και κομψό μαρμάρινο, συμβάλλουν στο θέμα.

Τα ασυνήθιστα μεγάλα δωμάτια διαθέτουν κρεβάτια με πολυτελή στρώματα παλαιού τύπου. Τα παιδιά θα χρειαστούν μια ώθηση μόνο για να φτάσουν στο κρεβάτι. Τα τεράστια μπάνια περιλαμβάνουν ντουζιέρες, ξεχωριστές μπανιέρες και δύο νεροχύτες. Μια θολωτή πόρτα πάνω από το μπανιέρα δίνει στους επισκέπτες στο μπάνιο την επιλογή να αναζητούν την ιδιωτικότητα ή να διατηρούν επαφή με τους συγκάτοικους.

Η προσοχή στην εξυπηρέτηση και την κομψότητα είναι εμφανής παντού. Για παράδειγμα, ανιχνευτές κίνησης αναγνωρίζουν όταν οι επισκέπτες είναι στο δωμάτιο και ρυθμίζουν αυτόματα τη θερμοκρασία.

Πολλές ζεστές μπανιέρες

Θέλετε περισσότερη εξυπηρέτηση και κομψότητα; Στην πισίνα Villa του ξενοδοχείου, η οποία περιλαμβάνει γήπεδα Bocce και γλυπτά σιντριβάνια, οι επισκέπτες μπορούν να νοικιάσουν ιδιωτικές καμπάνες εφοδιασμένες με φαγητό, ποτά, τηλεομοιοτυπικές συσκευές, συνδέσεις μόντεμ υπολογιστή - ακόμα και μασέρ. Δύο μεγάλα υδρομασάζ προσφέρουν άνετο χώρο για να χαλαρώσετε.

Στην πραγματικότητα, ο ατομικός χώρος για ζεστό μπανιέρα κατά κεφαλή στο συγκρότημα Portofino των 750 δωματίων είναι εντυπωσιακός και δείχνει το επίπεδο περιποίησης του ξενοδοχείου. Τρεις περιοχές πισίνας περιλαμβάνουν πέντε τζακούζι. Συγκρίνετε αυτό με το ενιαίο εξαιρετικά πολυπόθητο τζακούζι στο Disney 2100-room Caribbean Beach θέρετρο. Εκτός από τα δύο υδρομασάζ, το Beachof Pool του Portofino διαθέτει μια αμμώδη πισίνα μηδενικού βάθους, μια τεράστια νεροτσουλήθρα και μια παιδική χαρά.

Η περιποίηση είναι επίσης αφθονία στο σπα του ξενοδοχείου. Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα μασάζ ή μια βουτιά σε μια μπανιέρα αρωματοθεραπείας για να καθαρίσετε την ένταση μετά από μια βόλτα στο Incredible Hulk coaster.

Τα εστιατόρια περιλαμβάνουν το ιδιόμορφο εστιατόριο Mama Della's Ristorante. Το φαγητό είναι - τι άλλο; - φιλικό προς την οικογένεια Ιταλικά. Κοιτάζοντας σαν να βγήκε από το κεντρικό casting (αλλά στην πραγματικότητα στρατολογείται από την Ιταλία, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Universal), η Mama καλωσορίζει τους επισκέπτες της στην funky τραπεζαρία της, διακοσμημένη με οικογενειακές φωτογραφίες και επιπλωμένη με ένα αναμμένο τραπεζοκαθίσματα και καρέκλες.

Το εστιατόριο υπογραφών του Portofino Bay είναι το Bice Ristorante, μια αλυσίδα υψηλού επιπέδου με τοποθεσίες στο Μιλάνο, το Παρίσι, το Τόκιο, τη Νέα Υόρκη και το Σαν Πάολο. Σκεφτείτε βόλτες μουσικούς και απαλά φώτα. Σκεφτείτε ... ακριβό. Στην πραγματικότητα, όλη η κομψότητα του Portofino έρχεται σε τιμή. Η Universal σίγουρα δεν στοχεύει στο πλήθος του Motel 6, αλλά συχνά προσφέρει προσφορές πακέτων που περιλαμβάνουν εισιτήρια θεματικών πάρκων και άλλες ειδικές προσφορές .

Στις αναπόφευκτες συγκρίσεις με τη Disney, ο κόλπος Portofino κατέχει τη δική του. Όπως και με τον ανταγωνιστή του, οι πελάτες του ξενοδοχείου Universal απολαμβάνουν την έγκαιρη είσοδο στα πάρκα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κλειδί του δωματίου τους ως κάρτα χρέωσης σε όλη την ιδιοκτησία και να έχουν καθίσματα προτεραιότητας στα εστιατόρια του θέρετρου. Αντίθετα με την Disney, η Universal προσφέρει στους επισκέπτες του ένα απίστευτο perk: δωρεάν "No Line, No Wait" πρόσβαση στα αξιοθέατα του θεματικού πάρκου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε το άρθρο μου, Παροχές του Universal Orlando Hotel .

Το πιο συμπαγές μέγεθος της Universal έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Αντί για το σύστημα των λεωφορείων Disney μερικές φορές, το λεωφορείο λεωφορείων μεταφέρει Portofino Bay επισκέπτες σε ένα κεντρικό κόμβο όπου μπορούν εύκολα να περπατήσουν στα δύο θεματικά πάρκα ή το συγκρότημα ψυχαγωγίας CityWalk. Ακόμα καλύτερα, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να επιβιβαστούν σε ένα θαλάσσιο ταξί ή να κάνουν μια υπέροχη βόλτα κατά μήκος ενός ποταμού για να φτάσουν στα πάρκα.

Ωστόσο, όπου η Disney μπορεί εύκολα να προστατεύσει τους φιλοξενούμενους μέσα στο κουκούλι των 30.000 στρεμμάτων, ο εξωτερικός κόσμος περνάει περιστασιακά στο Universal. Αντί για τα βουνά που συνορεύουν με το πραγματικό Portofino, οι επισκέπτες μπορούν να δουν αρθρώσεις γρήγορου φαγητού και άλλες εκτροπές κατά μήκος του International Drive από τους επάνω ορόφους του ξενοδοχείου.

Εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, το Portofino Bay είναι ένα υπέροχο μέρος για να μείνετε. Dean Martin κλώνοι και Pavarotti booms στο παρασκήνιο. Οι μυρωδιές σκόρδου και espresso waft στο ζεστό αεράκι. Ο ήλιος που σκιάζει αντανακλάται από το λιμάνι, φωτίζοντας τα δεμένα αλιευτικά σκάφη και τις σιωπηρές, πολύχρωμες προσόψεις των γραφικών κτιρίων κατά μήκος της ακτής. Τώρα αυτό είναι χαρούμενος .