Αξιοθέατα σε Νότια Κεντρική Ιντιάνα

Σε μικρή απόσταση από το Λούισβιλ και στην Ιντιάνα θα βρείτε τόπους συναρπαστικών αξιοθέατων. Κάντε ένα ημερήσιο ταξίδι ή σχεδιάστε διακοπές.

Splash και παίζουν σε ένα πάρκο νερού

Το Holiday World & Splashin Safari βρίσκεται σε μια πόλη που έχει ακόμη και ένα διασκεδαστικό όνομα ... Santa Claus, Indiana! Το Holiday World είναι γεμάτο οικογενειακή διασκέδαση με κυνολεκάνες, βόλτες για τα παιδιά, παιχνίδια, ζωντανές εμφανίσεις και πολλά άλλα. Το Splashin 'Safari φιλοξενεί δύο από τις μεγαλύτερες παγομηχανές.

Επιπλέον υπάρχουν πισίνες με κύματα και διαφάνειες. Παρόλο που είναι πιο ακριβό από άλλα πάρκα ψυχαγωγίας στην περιοχή , τόσο το Holiday World όσο και το Splashin 'Safari παρέχουν πολλές δωρεάν παροχές που έχετε καταβάλει, όπως δωρεάν αναψυκτικά, πάρκινγκ, χρήση εσωτερικού σωλήνα, αντηλιακό και Wi-Fi.

Προχωρήστε σε ένα θέρετρο

Το French Lick Resort ήταν ένας διάσημος προορισμός διακοπών που συχνάζουν τα αστέρια και πλούσιοι. Τα τοπικά μεταλλικά νερά πιστεύεται ότι έχουν φαρμακευτικές ιδιότητες. Τώρα, το θέρετρο είναι ανοικτό σε όλους και το νερό δεν είναι το σημείο πώλησης. Επικεφαλίστε στο γαλλικό Lick για οικογενειακή διασκέδαση - υπάρχει ιππασία, λωρίδες μπόουλινγκ, πισίνες και πολλά άλλα - ή απολαύστε ένα ταξίδι στο σπα, ένα γκολφ και δείπνο στο The Steakhouse. Επιπλέον, αν αισθάνεστε τυχεροί, υπάρχει ένα καζίνο.

Βγείτε έξω!

Με περισσότερα από 200.000 στρέμματα γης, δεν μπορείτε να το χάσετε: το Hoosier National Forest! Είναι ένα εκπληκτικό μέρος γεμάτο δραστηριότητες. Υπάρχουν πάνω από 200 μίλια μονοπατιών, γι 'αυτό ετοιμαστείτε για πεζοπορία, ιππασία και / ή ποδήλατο βουνού.

Τα μονοπάτια θα σας φέρουν κοντά σε μερικούς από τους πολύτιμους λίθους του δάσους, συμπεριλαμβανομένων των βραχονησίδων, των σπηλαίων , των καταρρακτών και των λιμνών.

Το δάσος έχει δύο μεγάλες λίμνες που πληρούν τα όρια αυτής της ιδιοκτησίας της Υπηρεσίας Δασών των Ηνωμένων Πολιτειών. Τόσο η λίμνη Monroe όσο και η λίμνη Patoka προσφέρουν ενοικιάσεις σκαφών, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών του σπιτιού.

Δημοφιλή για τους τουρίστες και τους κατοίκους της περιοχής σε μια ημερήσια εκδρομή, μπορείτε να πλεύσετε, ψάρια, waterski και πολλά άλλα σε αυτές τις λίμνες Indiana. Αν θέλετε να κάνετε ένα σαββατοκύριακο, υπάρχουν ξενοδοχεία και θέρετρα κοντά, μαζί με επιλογές κατασκήνωσης.

Επίσκεψη σε μουσείο

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την περιοχή; Προχωρήστε στο Μουσείο County Dubois. Το μουσείο είναι ένα θησαυροφυλάκιο με εκθέματα, τοιχογραφίες, έναν κύριο δρόμο 17 δωματίων που θυμίζει τη δεκαετία του 1890 και ένα ανακαινισμένο ξύλινο σπίτι που χτίστηκε το 1850. Η επίσκεψη στο μουσείο είναι μια εσωτερική ματιά στην εξέλιξη των γεωργικών και πρωτοποριακών μηχανημάτων και των βιοτεχνιών και των επαγγελμάτων ή νωρίτερα. Είναι ένα μέρος φιλικό προς την οικογένεια με πολλά μεταβαλλόμενα εκθέματα και ειδικά προγράμματα που επιτρέπουν πολλαπλές ευχάριστες επισκέψεις. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες.