Κορυφαία οινοποιεία Sonoma Valley

Πού να βρείτε τα καλύτερα οινοποιεία Sonoma Valley

Πριν ξεκινήσετε τη λίστα με τα κορυφαία οινοποιεία Sonoma Valley, πρέπει να ξέρετε πού είναι η κοιλάδα Sonoma. Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, είναι η περιοχή γύρω από την πόλη Sonoma, η οποία περιλαμβάνει τους Glen Ellen και Kenwood. Θα βρείτε περισσότερα από 100 οινοποιεία σε αυτή τη μικρή περιοχή. Οι επίσημες αμπελουργικές ονομασίες περιλαμβάνουν την Sonoma Valley, Sonoma Mountain και Bennett Valley. Τα τοπικά οινοποιεία φέρνουν επίσης τα σταφύλια από πολλές άλλες τοποθεσίες.

Δεν μπορώ να φτάσω σε όλα αυτά τα οινοποιεία Sonoma Valley, γι 'αυτό συνεργάστηκα με έναν ειδικό για να δημιουργήσω αυτόν τον κατάλογο. Ο φίλος μου, Jesse Warr της εταιρίας περιοδείας «Ένας φίλος στην πόλη», έχει δώσει εξατομικευμένες εκδρομές κρασιού για περισσότερα από 10 χρόνια. Μοιράστηκε μερικά από τα μυστικά του μόνο για εσάς. Πρόσθεσα μερικά από τα προσωπικά μου αγαπημένα.

Σε κάθε κατηγορία, τα κορυφαία οινοποιεία Sonoma Valley είναι αλφαβητικά. Παρόλο που δεν χρειάζεστε κρατήσεις για να επισκεφτείτε αυτές τις αίθουσες γευσιγνωσίας, ορισμένες από τις εκδρομές τους απαιτούν.

Τα καλύτερα οινοποιεία Sonoma Valley: Γευστικά δωμάτια και περιηγήσεις

Πολλά οινοποιεία Sonoma Valley έχουν αίθουσες γευσιγνωσίας, αλλά σε μερικούς, είστε τυχεροί που έχετε αρκετή προσοχή για να έχετε γεμίσει το ποτήρι σας. Αυτά τα κορυφαία μέρη προσφέρουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε σε ένα όμορφο περιβάλλον και να πάρετε προσωπική προσοχή. Ορισμένοι από αυτούς διαθέτουν επίσης χώρο για πικνίκ - αν το χρησιμοποιείτε, είστε ευγενικοί και αγοράστε ένα μπουκάλι κρασί από αυτούς.

Sonoma Valley Wineries: Δωρεάν δοκιμή

Δωρεάν γευσιγνωσία κρασιού είναι σχεδόν εξίσου δύσκολο να βρεθεί στην κοιλάδα Sonoma όπως είναι στη Νάπα. Ορισμένα οινοποιεία δεν καταγράφουν τις αμοιβές τους στην ιστοσελίδα τους, αλλά δεν υποθέτουν ότι σημαίνει ότι είναι δωρεάν.

Στην πραγματικότητα, το μόνο μέρος που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν το κρασί είναι το Jacuzzi Winery.

Εάν μένετε διανυκτέρευση στο Sonoma, μερικά Sonoma B & B προσφέρουν στους καλεσμένους τους μια κάρτα που είναι καλό για μια δωρεάν γευσιγνωσία σε περισσότερα από 20 οινοποιεία.

Περισσότερα για την επίσκεψη Sonoma

Εάν πηγαίνετε στην κοιλάδα Sonoma για το κρασί, μπορεί να θέλετε να μείνετε περισσότερο και να απολαύσετε μια ποικιλία από t hings να κάνετε στο Sonoma .

Υπάρχουν περισσότερα για τη Sonoma από την κοιλάδα. Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Healdsburg , υπάρχουν μεγάλα weries στο Dry Creek και στην κοιλάδα Άντερσον .