Χέι Χο! Είναι τρένο ορυχείων επτά νάνων της Disney

Αναθεώρηση του Roller Coaster και του Dark Ride στο Magic Kingdom του Disney World

Ανυψώστε τον. Ανώτερος Χο. Είναι μακριά από το ναό των επτά νάνων θα πάτε. Αλλά για να φτάσετε εκεί, θα πρέπει να επιβιβαστείτε σε αυτοκίνητα τρένων τα οποία βράζουν προς τα πίσω.

Το περιπέτεια δεν είναι εντυπωσιακό (όχι ότι προοριζόταν να είναι), και το κομμάτι της εμφάνισης είναι λίγο στην κοντινή πλευρά (δεν σκοπεύει νάνος νάνους). Το καράβι είναι, ωστόσο, συναρπαστικό αρκετά για να ικανοποιήσει πολεμιστές ποδηλασίας, αλλά αρκετά προσιτό για τους αναβάτες σχεδόν όλων των επιπέδων ανεκτικότητας συγκίνησης.

Και τα στοιχεία δείχνουν εξαιρετικά χαριτωμένα και ελκυστικά.

Οικοτεχνία

Βρίσκεται στη μέση της New Fantasyland , το Seven Dwarfs Mine Train είναι η κυριολεκτική και εικονιστική κεντρική προσέλκυση της γης Magic Kingdom. Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν ολόκληρη την περίμετρο της δραματικής διαδρομής και να δουν τα αυτοκίνητα ορυχείων που τρέχουν μέσα και έξω από το χαμηλότατο βουνό.

Η διαδρομή αρχίζει με σύντομη πεζοπορία στο δάσος Fantasyland Forest. Η ουρά παίρνει τους επισκέπτες στο παρελθόν του εξοχικού σπιτιού των επτά νάνων (ένα από τα πολλά σπίτια που είναι διάσπαρτα σε όλη την γη των ιστοριών της Disney). Το κτίριο με ταράτσα είναι γοητευτικό και obviuosuly καλά συντηρημένο από τους εργατικούς κατοίκους του. Κανείς όμως δεν φαίνεται να είναι σπίτι.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι εργατικοί νάνοι είναι έτοιμοι να δουλέψουν στο κοντινό ορυχείο.

Συνεχίζοντας στο ορυχείο, οι επισκέπτες συναντούν μερικά διαδραστικά στοιχεία για να βοηθήσουν να κρατήσουν τους κατειλημμένους ενώ περιμένουν να επιβιβαστούν στο γύρο. Η Disney ενσωματώνει διασκεδαστικές εκτροπές στις ουρές των πρόσφατα ανοιγμένων και ενημερωμένων αξιοθέατών της. (Είναι μια μεγάλη ιδέα και ρωτάει: Τι τους πήρε - και άλλα πάρκα - τόσο πολύ;) Ανάμεσα στις δραστηριότητες είναι ένα πλύσιμο στολίδι παιχνιδιού στο οποίο οι επισκέπτες μετακινούν ηλεκτρονικές τηλεομοιοτυπίες πολύτιμων λίθων σε ένα δοχείο και τα ταιριάζουν.

Κουνώντας ανάμεσα στους βράχους

Κάθε αυτοκίνητο στα τρένα πέντε αυτοκινήτων κατέχει τέσσερις επιβάτες. Διαθέτοντας ένα πρώτο-του-το-είδος του σχεδιασμού coaster, τα αυτοκίνητα μπορούν να περιστρέφονται ανεξάρτητα από πλευρά σε πλευρά, κάπως σαν λίκνο μωρού. Το ποσό και η ένταση της ταλάντευσης (που δεν παίρνει ποτέ όλα αυτά τα έντονα) εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κατανομή βάρους των επιβατών. Εάν δύο βαριές μπαμπάδες κάθονται στη δεξιά πλευρά των αυτοκινήτων με τα δύο μικρά παιδιά που καταλαμβάνουν τα καθίσματα στα αριστερά, δεν θα υπήρχε τόσο πολύ λικνίζοντας όσο θα υπήρχε σε ένα πιο ισορροπημένο αυτοκίνητο. (Εάν συμβεί να καταλήξετε με κάποιον που δεν κάθεται δίπλα σας, όπως έκανα σε μια από τις βόλτες μου, δεν θα υπήρχε ουσιαστικά κανένα κίνημα δίπλα-δίπλα.)

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό και όφελος των ταλαντευόμενων αυτοκινήτων είναι ότι είναι σε θέση να απορροφήσουν μερικές από τις πλάγιες δυνάμεις G από την πλευρά τους, καθώς μπορούν να περιστρέψουν ελεύθερα. Όταν το τραίνο ταξιδεύει με στροφή ή με τραπεζοειδή καμπύλη, οι επιβάτες και τα αυτοκίνητα κινούνται μαζί. Σε ένα παραδοσιακό τρενάκι, τα αυτοκίνητα παραμένουν ακίνητα και οι επιβάτες απορροφούν το κύριο βάρος των δυνάμεων G. Σε πιο έντονες σφαίρες, οι αναβάτες μπορούν να χτυπήσουν στις πλευρές των αυτοκινήτων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα αυτοκίνητα προς το πίσω μέρος του τρένου στρέφονται περισσότερο και προσφέρουν μια συνολικά πιο συναρπαστική βόλτα. Αν οι συγκινήσεις είναι το πράγμα σας, κρατήστε το για το πίσω αυτοκίνητο. αν προτιμάτε μια μικρή βόλτα, επιλέξτε το μπροστινό αυτοκίνητο.

Μετά την απογείωση στο εσωτερικό του σταθμού, το τρένο βγαίνει για κάποιους ήπιους υπαίθριους ελιγμούς και ανεβαίνει στον πρώτο λόφο ανελκυστήρα. Ο εξορυκτικός εξοπλισμός μπορεί να δει παράλληλα με τις πίστες.

Μερικοί σχετικά ήπιοι λόφοι και καμπύλες παίρνουν τα αυτοκίνητα ταλαντεύονται πριν επιβραδυνθούν για να μπουν στο ορυχείο. Όπως και άλλα αξιοθέατα του υβριδικού περιπτέρου / σκοτεινού ποδηλάτου, όπως η Universal's Revenge of the Mummy , τα τρένα είναι σε θέση να προσφέρουν συναρπαστικές συγκινήσεις, καθώς συμπεριφέρονται σαν αργά-κινούμενα οχήματα.

Εκπληκτικοί χαρακτήρες

Μέσα στο ορυχείο, οι επιβάτες συναντούν πρώτα τον Dopey που είναι, όπως μπορείτε να περιμένετε, ένδοξο ευτυχισμένος ενώ δουλεύει (αλλά, δυστυχώς, δεν σφυρίζει). Όπως και με το υπόλοιπο tableaus, η σκηνή είναι λαμπρά φωτισμένη, τα σκηνικά, όπως τα πολύχρωμα πολύτιμα λίθια, αποδίδονται όμορφα και η ηχητική λωρίδα, με τραγούδια από την κλασσική ταινία, ακούγεται εξαιρετική. Αλλά ο ίδιος ο χαρακτήρας είναι ένα πώμα εμφάνισης.

Οι Φαντασιωτές της Disney πειραματίζονται με το συνδυασμό παραδοσιακών κινούμενων εικόνων animatronic και προβαλλόμενων ψηφιακών απεικονίσεων χαρτογράφησης. Τα εκφραστικά βλέμματα για το μικροσκοπικό καβούρι Σεμπάστιαν στην βόλτα της Μικρής Γοργόνας , για παράδειγμα, προβάλλονται πίσω στην κινούμενη εικόνα. Οι χαρακτήρες των νάνων αντιπροσωπεύουν την επόμενη εξέλιξη του γάμου μεταξύ animatronics και προβαλλόμενων μέσων. Τα μάτια, τα στόματα και άλλα χαρακτηριστικά των σχετικά μεγάλων μορφών (μπορεί να είναι Νάνοι, αλλά πύργοι πάνω από τον Sebastian) κινούνται με αξιοσημείωτη ρευστότητα. Ο Dopey και οι έξι συνάδελφοί του ανυψώνονται με ένα επίπεδο αυθεντικότητας που μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατό. Φαίνεται ιδιαίτερα σκόπιμο οι χαρακτήρες των νάνων να ζωντανεύουν με προβαλλόμενη απεικόνιση, δεδομένου ότι το circa-1937 Snow White και οι Επτά Νάνοι ήταν το πρώτο κινούμενο χαρακτηριστικό πλήρους μήκους.

Οι σκηνές μέσα στο ορυχείο είναι αρκετά εκπληκτικές. Είναι επίσης γεμάτες με την αγαπημένη μάρκα της Disney για χαρά και θαύμα. Δυστυχώς, σε λιγότερο από ένα λεπτό, η ακολουθία εμφάνισης αισθάνεται πολύ αποσπασμένη και απότομη. Θέλουμε περισσότερη ψηφοφορία! (Υποθέτω ότι αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσετε για μια υβριδική διαδρομή που πρέπει να διαιρέσει το χρόνο μεταξύ των δύο στοιχείων της περιπέτειας και της επίδειξης).

Το τρένο εξέρχεται από το ορυχείο μέσω ενός δεύτερου λόφου ανελκυστήρα. Προβλέπονται στο βράχο είναι σιλουέτες των νάνων που βαδίζουν στην εργασία. Δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας μια σκηνή από την αρχική ταινία. Το τρένο παίρνει μια ικανοποιητική βύθιση, συνοδευόμενη από ένα μόνο υπαινιγμό του χρόνου ομιλίας, και τις τράπεζες προς τα δεξιά καθώς περιστρέφεται με έλικα. Μετά από μερικές ακόμα περιστροφές, επιστρέφει στο σταθμό.

Πριν εισέλθετε στην περιοχή εκφόρτωσης, υπάρχει μια τελική σκηνή. Δεν θα το δώσω μακριά (και ελπίζω ότι δεν έχω αποκαλύψει ήδη πάρα πολλά spoilers), αλλά θα σας ζητήσω να βεβαιωθείτε ότι εσείς και οι συν-επιβάτες σας στρίβετε δεξιά - και παραμένετε στραμμένοι προς τα δεξιά - για μια ωραία έκπληξη στο φινάλε.

Το τρένο ορυχείων επτά νάνων είναι ένα θαυμάσιο αξιοθέατο. Είναι πρωτοποριακό, αναμφισβήτητα γοητευτικό, και ένα σπουδαίο πύργο περιπέτειας για νέους οπαδούς. Είναι επίσης ένα κεντρικό στοιχείο για το New Fantasyland. Με τις συγκλονιστικές συγκινήσεις και την κοπιασμένη σκηνή της έκθεσης, δεν θα έλεγα ότι πρόκειται για μια βόλτα με ηλεκτρονικό εισιτήριο , ωστόσο. Είναι ασφαλώς ένα ισχυρό εισιτήριο D και, αhem, ένα στολίδι της βόλτας.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.