Δημόσια Αγορά Oxbow

Επισκεπτόμενη δημόσια αγορά Oxbow

Ίσως να νομίζετε ότι ο Oxbow ακούγεται περισσότερο σαν ένα όργανο σε μια ορχήστρα των βοοειδών από ένα μέρος για σπουδαίο φαγητό, αλλά εσείς θα λάθος. Το αγαπημένο κέντρο τροφίμων Napa στο κέντρο της πόλης παίρνει το όνομά του από το μεγάλο βρόχο που ο ποταμός Νάπα κάνει κοντά, που ονομάζεται "τόξο", επειδή είναι διαμορφωμένος σαν ένας παλιομοδίτικος ζυμωτός σχήματος U για μια ομάδα βοδιών.

Σε μια περιοχή γνωστή για την κουζίνα της, η δημόσια αγορά Oxbow έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα καλό σημείο για μικρά, γκουρμέ καταστήματα τροφίμων για να ριζώσει και να ανθίσει.

Είναι επίσης ένας πολύ καλός λόγος να βγείτε από την εθνική οδό και στην πόλη της Νάπα, αντί να επιταχύνετε απλώς από το δρόμο σας προς τα βόρεια προς τα πιο φημισμένα μέρη του Yountville και της Αγίας Ελένης.

Τι υπάρχει στην δημόσια αγορά Oxbow;

Οι ενοικιαστές της δημόσιας αγοράς Oxbow περιλαμβάνουν δορυφορικές τοποθεσίες πολλών αγαπημένων του Bay Area, όπως το Road Gott (πρώην Taylor's Refresher), τα Oysters του Hog Island και τα Cupcakes του Kara, καθώς και άλλα καταστήματα τροφίμων. Ο κατάλογος των ονομάτων στην Αγορά Oxbow εξελίσσεται συνεχώς, με νέες και ενδιαφέρουσες τοποθεσίες να κινούνται συνεχώς. Θα βρείτε μια τρέχουσα λίστα εδώ.

Μου αρέσει η Δημόσια Αγορά Oxbow για ένα σοβαρό φλιτζάνι πρωινό καφέ στο Ritual Coffee Roasters, ένα απλό φαγητό ή σνακ. Είναι επίσης φανταστικό για ένα κομμάτι σοβαρών αγορών τροφίμων στον πωλητή τυριού, το κρεοπωλείο ή για να πάρετε κίτρινη σκόνη curry από ολόκληρο το Spice.

Τι σκέφτονται οι άνθρωποι για την δημόσια αγορά Oxbow

Δεν είμαι μόνος στον έπαινο μου για αυτό το μέρος.

Yelp αναθεωρητές το δίνουν 4,5 αστέρια κατά μέσο όρο, με σχεδόν 800 κριτικές. Εκτιμούν την καθαριότητα, την ποιότητα του φαγητού, το αποκαλούν σούπερ χαριτωμένο - και βέβαια τραβάνε φωτογραφίες από το φαγητό τους για να δημοσιεύσουν στα κοινωνικά μέσα. Ακολουθεί μια δειγματοληψία για το τι μπορείτε να φάτε από έναν αναλυτή Yelp: "Αφού μοιράστηκε 16 στρείδια με τον αδερφό μου, σταματήσαμε στο Carpe Diem για μια μακαρόνια πάπιας και τυρί, και ένα taco bun.

Έπειτα, ο Eiko πήγε για ένα ρολό σούσι και έπειτα τελείωσε με λίγο παγωτό! "Ή ρίξτε μια ματιά στο μέρος του Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #oxbowpublicmarket. Οι περισσότερες κριτικές επίσης ισχυρίζονται πως δεν μπορούσαν να αντισταθούν στην εύρεση δώρων για άλλους ανθρώπους ή μόνο για τον εαυτό τους

Εάν είστε μέρος μιας πεινασμένης ομάδας που δεν μπορεί να συμφωνήσει σε τι είδους τρόφιμα θέλουν, η Oxbow Market είναι τέλεια. Ο καθένας μπορεί να κάνει τις δικές του επιλογές και να συγκαλέσει σε ένα τραπέζι για να απολαύσει μαζί τα γεύματά του. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν το γραφικό υπαίθριο κατάστρωμα, με καθίσματα κατά μήκος του ποταμού Νάπα.

Η αγορά κάνει επίσης ένα ιδανικό μέρος για ένα casual παγωτό ή επιδόρπιο cupcake μετά από ένα γεύμα στο κέντρο της πόλης.

Συμβουλές για την δημόσια αγορά Oxbow

Τι πρέπει να ξέρετε για την Oxbow Public Market

Η αγορά είναι ανοιχτή 7 ημέρες την εβδομάδα, αλλά οι ώρες ποικίλλουν.

Ελέγξτε τις τρέχουσες ώρες. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Να φτάσετε στην δημόσια αγορά Oxbow

Δημόσια Αγορά Oxbow
610 Πρώτη οδός
Napa, CA 94559
Ιστοσελίδα δημόσιας αγοράς Oxbow

Η δημόσια αγορά Oxbow βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον ποταμό από το κέντρο της Νάπας. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο και μπορείτε να πάρετε τη γέφυρα του First Street για να φτάσετε εκεί. Υπάρχει ένας μικρός χώρος στάθμευσης δίπλα στην αγορά και ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Αν σας άρεσε η Δημόσια Αγορά Oxbow, μπορείτε επίσης να συμπαθείτε

Η αγορά Ferry Building στο Σαν Φρανσίσκο είναι πολύ παρόμοια με την αγορά Oxbow και έχει ακόμη και μερικά από αυτά τα εστιατόρια, όπως το Road Road του Gott και το Oyster Island Hog Island. Η Αγορά Αγροτών στο Λος Άντζελες είναι γεμάτη από μικρά καταστήματα αναψυκτικών και αναμνηστικών, αλλά η Μεγάλη Κεντρική Αγορά στο Downtown LA κάνει όλες αυτές τις μέρες με πολλές καινοτόμες γεύσεις σε ένα ιστορικό κτίριο.