Ο οδηγός Essential 101 για τον ύπνο στα αεροδρόμια

Δείτε αυτούς τους αερολιμένες με εναλλακτικές λύσεις στα ξενοδοχεία

Όταν το χειρότερο συμβεί και η πτήση σας ακυρωθεί, δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν για να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο. Σε αυτή την περίπτωση, το αεροδρόμιο γίνεται το ξενοδοχείο σας. Ήμουν στο Σικάγο κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου τερματισμού των αεροδρομίων της πόλης, αλλά κατάφερα να βγούμε στην πτήση μου. Αλλά καθώς έφευγα από το αεροδρόμιο του Σικάγο Μίντγουεϊ, έπεσα σε ένα δωμάτιο δίπλα στις πύλες Α4Α και Α4Β που ήταν γεμάτες με βρεφικές κούνιες, κουβέρτες και μαξιλάρι για χαλαρούς επιβάτες.

Άλλα αεροδρόμια προσφέρουν δωρεάν ή χαμηλού κόστους επιλογές για όσους έχουν κολλήσει χωρίς πολλά χρήματα. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Dallas / Fort Worth θεωρείται πρωτοπόρος στην παροχή βοηθητικών επιβατών. Κατά τη διάρκεια του καιρού και άλλων καθυστερήσεων, το αεροδρόμιο ξεκινά ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης που περιλαμβάνει βρεφικές κούνιες, μαξιλάρια και κουβέρτες για όσους ζητούν και απαιτούν παραχωρήσεις για να παραμείνουν ανοιχτοί αργότερα για να φιλοξενήσουν λανθάνοντες ταξιδιώτες.

Το αρχικό μου αεροδρόμιο - το Σαν Φρανσίσκο Διεθνές - είναι μεταξύ εκείνων των οποίων τα καθίσματα αποτελούνται κυρίως από υποστυλωμένα υποβραχιόνια, αλλά έχει επίσης μερικά παγκάκια στα τερματικά του που επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να απλώνουν για ένα snooze. Και όσοι γνωρίζουν είναι ενήμεροι για το Berman Reflection Room του αεροδρομίου, που βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πιάσετε κάποια zzzs, αλλά μόνο μέχρι τις 23:00. Και άλλες εκκλησίες αεροδρομίων είναι πάντα μια καλή επιλογή.

Ενώ ο διεθνής αερολιμένας του Ντένβερ έχει ως επί το πλείστον καρέκλες με υποβραχιόνια που δεν ευνοούν τον ύπνο, υπάρχει ένα επιχειρηματικό κέντρο στο επίπεδο Mezzanine του τερματικού Β που έχει θαλάμους όπου οι λαοί μπορούν να κοιμηθούν.

Το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του κόσμου - το Hartsfield-Jackson International - έχει τις πολυπόθητες θέσεις καθισμάτων που δεν είναι υποβραχιόνιες στο Concourse A και το Concourse F, το Διεθνές Αεροδρόμιο. Και το σημερινό μου αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης-Ουάσινγκτον έχει καθίσματα χωρίς μπράτσα στα τερματικά του και ανοιχτές περιοχές χώρου πύλης που ευνοούν τον ύπνο.

Φυσικά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Changi Airport της Σιγκαπούρης διαθέτει τις καλύτερες δωρεάν επιλογές για τους περιπλανώμενους ταξιδιώτες. Το αεροδρόμιο προσφέρει ελεύθερους χώρους ανάπαυσης που έχουν ειδικά σχεδιασμένες δερμάτινες καρέκλες snooze που έρχονται με το κεφάλι και τα πόδια στα υπόλοιπα τρία τερματικά.

Ο δημοφιλής ιστότοπος Ο οδηγός για τον ύπνο στα αεροδρόμια προσφέρει συμβουλές για τους καλύτερους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν σε αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο. Και οι αναγνώστες της ιστοσελίδας έχουν μόλις επιλέξει τα 2016 κορυφαία αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο για ύπνο.

Τα καλύτερα αεροδρόμια για τη συνολική εμπειρία 2016

Τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο είναι εκείνα που πραγματικά θαμπάσουν και θα χαρούν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα. Αυτό που ενώνει τελικά αυτά τα τερματικά είναι ότι η είσοδος σ 'αυτά είναι το αντίθετο από μια αγγαρεία. Αντίθετα, οι επιβάτες συχνά βρίσκουν την επιθυμία τους να παραμείνουν για λίγο περισσότερο χρόνο ώστε να μπορούν να ελέγξουν το θέατρο IMAX, το ενυδρείο, την εσωτερική ζούγκλα, την πολυδιαβατική διαφάνεια, το σπα ή κάτι που δεν έχουν καν σκέφτηκε ακόμα. Οι νικητές είναι:

  1. Διεθνές Αεροδρόμιο Singapore Changi

  2. Διεθνές Αεροδρόμιο Seoul Incheon

  3. Διεθνές Αεροδρόμιο Τόκιο Χανέντα

  4. Ταϊπέι Διεθνές Αεροδρόμιο Taoyuan

  5. Διεθνές Αεροδρόμιο του Μονάχου

  6. Διεθνές Αεροδρόμιο Οσάκα Κανσάι

  1. Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ

  2. Αεροδρόμιο του Ελσίνκι

  3. Διεθνές Αεροδρόμιο του Ταλίν

  4. Διεθνές Αεροδρόμιο Ζυρίχη Kloten

Κορυφαία αεροδρόμια για ύπνο στη Βόρεια Αμερική

Τα καλύτερα αεροδρόμια στην περιοχή αυτή είναι αυτά που προσπαθούν να βελτιώσουν την εμπειρία των επιβατών. Είτε πρόκειται για την παροχή βυθού για να χιονίζει στους ταξιδιώτες, την οικοδόμηση ενός ενυδρείου που χαρακτηρίζει την τοπική θαλάσσια ζωή, ή την παροχή ήσυχες περιοχές για να ξεφύγουν από τα πλήθη και να πάρει τη δουλειά, αυτά τα τερματικά έχουν πήρε το μεταξύ των αεροπορικών ταξιδιών βρήκε έξω. Καλύτερα όμως είναι ότι τα περισσότερα από τα καλύτερα αεροδρόμια εμφανίζονται σε αυτόν τον κατάλογο κάθε χρόνο, αποδεικνύοντας ότι πραγματικά παίρνουν τα ταξίδια στα σοβαρά.

  1. Διεθνές Αεροδρόμιο του Βανκούβερ

  2. Διεθνές Αεροδρόμιο Τάμπα

  3. Μινεάπολις - Διεθνές Αεροδρόμιο του Αγίου Παύλου

  4. Διεθνές Αεροδρόμιο του Πόρτλαντ

  5. Διεθνές Αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης

  6. Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ

  1. Detroit Metropolitan Wayne County Airport

  2. Διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο

  3. Διεθνές Αεροδρόμιο Dallas-Fort Worth

  4. Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor

Κορυφαία αεροδρόμια για ύπνο στην Ευρώπη

Τα αεροδρόμια που κερδίζουν τον τίτλο "Καλύτερα Αεροδρόμια στην Ευρώπη" είναι εκείνα που είναι τόσο αποδοτικά όσο είναι ευχάριστα. Εξασφαλίζουν ότι παίρνουν τα βασικά της πλοήγησης και της άνεσης κάτω από μια επιστήμη, και στη συνέχεια προσθέτουν επιπλέον παροχές όπως βιβλιοθήκες, σαλόνια και εποχιακά αξιοθέατα.

  1. Διεθνές Αεροδρόμιο του Μονάχου

  2. Αεροδρόμιο Ελσίνκι-Βαντάα

  3. Διεθνές Αεροδρόμιο του Ταλίν

  4. Διεθνές Αεροδρόμιο Ζυρίχη Kloten

  5. Αεροδρόμιο Porto Francisco Sá Carneiro

  6. Αεροδρόμιο Kastrup της Κοπεγχάγης

  7. Διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης

  8. Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

  9. Διεθνές Αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ

  10. Δουβλίνο Διεθνές Αεροδρόμιο

Κορυφαία αεροδρόμια για ύπνο στη Νότια Αμερική

Τα καλύτερα αεροδρόμια στη Νότια Αμερική είναι αυτά που προσφέρουν στους επιβάτες μια άνετη εμπειρία στο αεροδρόμιο. Παρόλο που οι υπερσύγχρονες ανέσεις είναι λίγο δύσκολες, τα παρακάτω τερματικά εξασφαλίζουν ότι η εμπειρία σας στο αεροδρόμιο είναι, πάνω απ 'όλα, φιλική και αποτελεσματική. Το Wi-Fi, οι θύρες φόρτισης, οι αξιοπρεπείς επιλογές για φαγητό και οι άνετοι καναπέδες συνδυάζονται για να τοποθετήσουν αυτά τα αεροδρόμια σε επίπεδα πάνω από τα υπόλοιπα στην περιοχή.

  1. Μοντεβιδέο Διεθνές Αεροδρόμιο Cesáreo L. Berisso

  2. Διεθνές Αεροδρόμιο Bogota El Dorado

  3. Διεθνές Αεροδρόμιο Guayaquil José Joaquín de Olmedo

  4. Μπουένος Άιρες Διεθνές Αεροδρόμιο Jorge Newbery

  5. Διεθνές Αεροδρόμιο Jose Maria Cordova (Medellin)

Κορυφαία αεροδρόμια για ύπνο στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ινδία

Τα αγαπημένα των ανεμιστήρων όπως το Ντουμπάι και η Ντόχα έχουν εξασφαλίσει τους χώρους τους με πλούσιες ανέσεις, παραγκωνισμένες αγορές και μερικές μοναδικές ανατροπές. Άλλοι, όπως το Τελ Αβίβ, έχουν δώσει άφθονη εργασία στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, κρατώντας τους κουρασμένους ταξιδιώτες ήρεμους και ευτυχισμένους. Συνολικά, οι τερματικοί σταθμοί εδώ έχουν καταλάβει πώς μπορεί να προσφέρει μια εμπειρία διακοπής που είναι άνετη, ασφαλής και ευχάριστα αξέχαστη!

  1. Διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι

  2. Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντόχα Χαμάντ

  3. Διεθνές Αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ Ben Gurion

  4. Διεθνές Αεροδρόμιο Amman Queen Alia

  5. Διεθνές Αεροδρόμιο της Βηρυτού-Ραφίκ Χαρίρι

Κορυφαία αεροδρόμια για ύπνο στην Ασία

Για άλλη μια φορά, τα καλύτερα αεροδρόμια στην Ασία χαρακτηρίζονται τυπικά διπλά κατατάσσονται ως τα καλύτερα στον κόσμο. Συσκευασμένο με απίστευτες υπερβολές σε εξαιρετικά καλά μελετημένους τερματικούς σταθμούς, το ταξίδι εδώ είναι τόσο διασκεδαστικό όσο χαλαρώνει. Σε πολλαπλά αεροδρόμια, οι ψηφοφόροι επιθυμούν λίγο μεγαλύτερες αποστάσεις για να εξερευνήσουν καλύτερα όλα όσα πρέπει να γίνουν εδώ - είτε πρόκειται για κινηματογραφικές αίθουσες, περιηγήσεις στα αξιοθέατα, για εσωτερική παγοδρόμιο ή για πληθώρα τερματικών κήπων. Ωστόσο, με τις εγκαταστάσεις ύπνου εξίσου φανταστικές με τις δραστηριότητες, μια παραμονή σχεδόν ποτέ δεν είναι αρκετά μεγάλη σε αυτά τα 10 τερματικά!

  1. Διεθνές Αεροδρόμιο Singapore Changi

  2. Διεθνές Αεροδρόμιο Seoul Incheon

  3. Διεθνές Αεροδρόμιο Τόκιο Χανέντα

  4. Ταϊπέι Διεθνές Αεροδρόμιο Taoyuan

  5. Διεθνές Αεροδρόμιο Οσάκα Κανσάι

  6. Διεθνές Αεροδρόμιο Χονγκ Κονγκ

  7. Διεθνές Αεροδρόμιο Κουάλα Λουμπούρ

  8. Διεθνές Αεροδρόμιο Τόκιο Ναρίτα

  9. Διεθνές Αεροδρόμιο Mumbai Chhatrapati Shivaji

  10. Νέο Δελχί Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi

Κορυφαίοι αερολιμένες για ύπνο στην Αυστραλία

  1. Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπρίσμπεϊν

  2. Διεθνές Αεροδρόμιο Αδελαΐδα

  3. Διεθνές Αεροδρόμιο Ουέλλινγκτον

  4. Διεθνές Αεροδρόμιο του Όκλαντ

  5. Διεθνές Αεροδρόμιο του Christchurch