Ο οδηγός σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ

Οδηγός Αεροδρομίου

Μετά από πολλές λανθασμένες εκκινήσεις, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ άνοιξε τον Φεβρουάριο του 1995, αντικαθιστώντας το Διεθνές Αεροδρόμιο Stapleton. Βρίσκεται σε 52 τετραγωνικά μίλια της γης και απέχει 25 μίλια από το κέντρο της πόλης. Το Ντένβερ είναι σήμερα το 15ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο και το πέμπτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Αμερική. Ο αερολιμένας χειρίστηκε ένα ρεκόρ 54 εκατομμυρίων επιβατών το 2015.

Κατάσταση πτήσης

Το αεροδρόμιο διαθέτει λειτουργία αναζήτησης πτήσεων που ελέγχει τις αναχωρήσεις, αφίξεις και συνδέσεις.

Υπάρχει επίσης μια λίστα με όλες τις αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν την εγκατάσταση, μαζί με πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες τους, είτε έχουν check-in και τηλεφωνικούς αριθμούς επικοινωνίας.

Να φτάσετε στο αεροδρόμιο

Δημόσιες μεταφορές : Το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο Μια γραμμή, η οποία θα ανοίξει στις 22 Απριλίου 2016, συνδέει το αεροδρόμιο με το κέντρο του Ντένβερ και τις κοινότητες κατά μήκος I-70. Συνδέεται στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ένωσης με τις σιδηροδρομικές γραμμές C, E και W, μαζί με τα τοπικά και περιφερειακά λεωφορεία και τις σιδηροδρομικές γραμμές G και B που θα συνδεθούν αργότερα το 2016.

Ταξί / Σαλόνι

Αυτοκίνητο

Χώρος στάθμευσης: Denver International έχει πέντε επιλογές στάθμευσης για τους ταξιδιώτες: Γκαράζ (24 δολάρια την ημέρα)? Οικονομία ($ 13 την ημέρα)? Μεταφορά (8 δολάρια την ημέρα). Valet ($ 33 ​​την ημέρα)? και βραχυπρόθεσμα ($ 96 την ημέρα).

Κινητό τηλέφωνο παρτίδα

Χάρτης Αεροδρομίου: Ο ιστότοπος του Denver International διαθέτει ένα διαδραστικό χάρτη με πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες, το πάρκινγκ, τις κατευθύνσεις και τους μετρητές εισιτηρίων.

Σημεία ελέγχου ασφαλείας: Το αεροδρόμιο διαθέτει τρία κύρια σημεία ελέγχου TSA στο Terminal North, Terminal South και τη γέφυρα.

Το νότιο σημείο ελέγχου είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα.

Αεροπορικές εταιρείες: 15 αερομεταφορείς προσφέρουν πτήσεις μη εξερχομένων σε περισσότερους από 170 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 20 διεθνείς προορισμούς σε εννέα χώρες.

Αεροδρόμιο

Η πόλη και ο νομός του Ντένβερ έχουν ένα διάταγμα "ένα τοις εκατό για την τέχνη" που έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει την τέχνη σε δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου.

Το αεροδρόμιο διαθέτει περίπου 30 έργα που αφορούν συγκεκριμένες τοποθεσίες, όπως γλυπτά, τοιχογραφίες και άλλες εγκαταστάσεις. Προσφέρει επίσης προσωρινές εκθέσεις σε συνεργασία με μουσεία, πολιτιστικά ιδρύματα και οργανώσεις τέχνης. Τα προηγούμενα εκθέματα περιλαμβάνουν φωτογραφίες από ιαπωνικούς κήπους, 45 χρόνια φωτογραφίας του Κολοράντο και τη μαγεία του γυαλιού.

Ο Διεθνής Αερολιμένας του Ντένβερ προσφέρει επίσης την εκδήλωση Events @ DEN, μια συνεχιζόμενη σειρά δημόσιων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για οικογένειες, δραστηριότητες, μουσική, ταινίες και πολλά άλλα στην υπαίθρια πλαζ που βρίσκεται στο επίπεδο 5 μεταξύ του Jeppesen Terminal και του Westin Hotel. Είναι προσβάσιμο από το νέο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο, το σταθμό Line στο DEN (τα εισιτήρια σιδηροδρομικής γραμμής είναι $ 9 και είναι καλό για πολλαπλά ταξίδια κατά τη διάρκεια της ίδιας εργάσιμης ημέρας) ή σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα γκαράζ (3 $ / ώρα).

Διανομές Wi-Fi / Power

Ξενοδοχεία : Τον Νοέμβριο του 2015, το αεροδρόμιο άνοιξε το νέο διεθνές αεροδρόμιο Westin Denver. Η εγκατάσταση διαθέτει 519 δωμάτια που προσφέρουν πρωτοποριακή τεχνολογία και παράθυρα από τοίχο σε τοίχο με εκπληκτική θέα στα Rocky Mountains, τις High Plains του Colorado, τις εικονικές σκηνές του αεροδρομίου ή / και το αεροδρόμιο. Διαθέτει χώρο υποδοχής 37.500 τετραγωνικά πόδια, 15 αίθουσες συσκέψεων / αίθουσες συνεδριάσεων, 2 αίθουσες χορού και υπαίθρια πλατεία για τέχνες και διασκέδαση.

Υπάρχει επίσης μια εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο και μια δημόσια πλατεία που θα χρησιμεύσει ως χώρος διασκέδασης και χαλάρωσης. Υπάρχουν επίσης περίπου 200 ξενοδοχεία στην περιοχή. Ελέγξτε τις τιμές και των τιμών των ξενοδοχείων κοντά σε αεροδρόμιο του Ντένβερ στο TripAdvisor.

Ασυνήθιστες υπηρεσίες

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ διαθέτει αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί το καλύτερο μέρος κινητής τηλεφωνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τελική προσέγγιση έχει τέσσερα εστιατόρια: το Baja Fresh Mexican Grill, το Dunkin 'Donuts (24 ώρες οδικώς), το μετρό και η πίτσα, όλα ανοιχτά από τις 5 π.μ. έως τις 12 π.μ.

Η εγκατάσταση προσφέρει επίσης 253 θέσεις στάθμευσης, δωρεάν Wi-Fi στο κτίριο και χώρο στάθμευσης, παιδικό καθιστικό με iPad ενσωματωμένο σε tabletops με πρόσβαση σε παιχνίδια, σαλόνι, εσωτερικές τουαλέτες, οκτώ πίνακες πληροφοριών πτήσεων και πρόσβαση σε ένα γειτονικό Σταθμός τροφοδοσίας Conoco.

Το σετ αναμονής κινητής τηλεφωνίας είναι το ιδανικό μέρος για να περιμένετε μια κλήση από τον ταξιδιώτη σας, ενημερώνοντάς σας ότι είστε έτοιμοι να παραλάβετε το τερματικό Jeppesen. Ενώ περιμένετε για αυτή την κλήση, μπορείτε να τεντώσετε τα πόδια σας με μια επίσκεψη στην εγκατάσταση τελικής προσέγγισης για να απολαύσετε μια τσίμπημα για φαγητό ενώ παρακολουθείτε τις οθόνες κατάστασης πτήσης. Αυτή η εγκατάσταση είναι ανοιχτή από τις 5 το πρωί έως τις 12 το πρωί και διαθέτει δημόσιες τουαλέτες.

Αίθουσα θεραπείας αεροδρομίων Canine

Επειδή τα ταξίδια μπορούν να προκαλέσουν άγχος και άγχος στους επιβάτες, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ δημιούργησε το πρόγραμμα Canine Airport Therapy Squad (CATS). Το πρόγραμμα δίνει στους επιβάτες πρόσβαση σε πιστοποιημένο σκύλο θεραπείας που προσφέρουν οι ιδιοκτήτες εθελοντών κατοικίδιων ζώων και οι σκύλοι τους. Όλα τα σκυλιά προγράμματος CATS καταχωρούνται επίσης στο Alliance of Therapy Dogs. είναι εκπαιδευμένοι, πιστοποιημένοι και ασφαλισμένοι. Το αεροδρόμιο προσφέρει πρόσβαση σε ένα σκύλο και τον ιδιοκτήτη του μια μέρα, όπου περπατούν γύρω από το αεροδρόμιο για περίπου δύο ώρες ανά επίσκεψη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα CATS, παρακαλούμε επικοινωνήστε με info@flydenver.com ή καλέστε (303) 342-2000.

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson