Πώς να αποκτήσετε ένα αντίγραφο ενός πιστοποιητικού γέννησης του Μαϊάμι

Εάν γεννηθήκατε στο County Miami-Dade, το Υπουργείο Υγείας του Miami-Dade County είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση του πιστοποιητικού γέννησής σας. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την απόκτηση επικυρωμένου αντιγράφου του πρωτότυπου πιστοποιητικού σας σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Σημείωση : Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτά τα αρχεία για γενεαλογικούς σκοπούς, υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες μέθοδοι για εσάς. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το Miami, Florida Genealogy Resources .

Δυσκολία: Μέσος όρος

Χρόνος που απαιτείται: 3-14 εργάσιμες ημέρες

Εδώ είναι πώς

  1. Συγκεντρώστε τις πληροφορίες που αναφέρονται στην ενότητα "Τι χρειάζεστε" παρακάτω.
  2. Εάν θέλετε να υποβάλετε προσωπικά την αίτησή σας, επισκεφτείτε ένα από τα γραφεία υγείας στο 18680 NW 67th Avenue στο Βόρειο Μαϊάμι, 1350 NW 14th St (Room 3) στο Μαϊάμι ή 18255 Homestead Avenue # 113 στο West Perrine.
  3. Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτημα μέσω ταχυδρομείου, εκτυπώστε την αίτηση και στείλτε την στο Υπουργείο Υγείας Miami-Dade County, 1350 NW 14th Street, Room 3, Miami, FL 33125.
  4. Αν θέλετε να κάνετε αίτηση μέσω τηλεφώνου, καλέστε 1-866-830-1906 μεταξύ 8 π.μ. και 8 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες.
  5. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση μέσω φαξ, στείλτε την αίτησή σας στο 1-866-602-1902.
  6. Εάν θέλετε να κάνετε αίτηση online, επισκεφθείτε το Miami Vital Records.

Συμβουλές

  1. Προστατευτικά μανίκια πιστοποιητικών είναι διαθέσιμα.
  2. Η ταχεία παράδοση θα σας παράσχει το πιστοποιητικό σας σε 3-5 εργάσιμες ημέρες με επιπλέον χρέωση.
  3. Η ταχεία υπηρεσία θα μεταφέρει το αίτημά σας μέσω του συστήματος σε λιγότερο από 3 εργάσιμες ημέρες με επιπλέον χρέωση.
  1. Η ταχεία παράδοση και η ταχεία εξυπηρέτηση δεν είναι τα ίδια. Εάν θέλετε το πιστοποιητικό σας πολύ γρήγορα, χρειάζεστε και τα δύο.
  2. Για να αποκτήσετε πιστοποιητικό, πρέπει να είστε το πρόσωπο που κατονομάζεται στο πιστοποιητικό και άνω των 18 ετών. Εάν το πρόσωπο που κατονομάζεται στο πιστοποιητικό είναι κάτω των 18 ετών, ένας γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας πρέπει να ζητήσει το πιστοποιητικό.

Ο, τι χρειάζεσαι