Ένας ανεπίσημος οδηγός για Spring Break στο Μαϊάμι και το South Beach

Μην χάσετε όλες τις ενέργειες αυτής της άνοιξης!

Το Μαϊάμι Μπιτς είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών για τους φοιτητές που θέλουν να ξεφύγουν από τις ρουτίνες τους και το σκασμό των μεσοαστικών εξετάσεων. Κάθε χρόνο, χιλιάδες συν-eds συγκλίνουν στη South Beach για μια εβδομάδα διασκέδασης και ενθουσιασμού. Εδώ είναι μια συλλογή από τους καλύτερους πόρους μας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια έκρηξη στο διάλειμμα σας στο Miami Beach!

Πώς να πάτε εκεί:

Πρώτα πράγματα πρώτα: πρέπει να φτάσετε στο Μαϊάμι!

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι (MIA) είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για να πετάξετε όταν κάνετε διακοπές στο Μαϊάμι Μπιτς. Είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους κόμβους των χωρών για διεθνή ταξίδια και είναι μόνο μισή ώρα με το αυτοκίνητο στην παραλία. Τα λεωφορεία ταξί και ξενοδοχείου είναι εύκολα διαθέσιμα κοντά στην περιοχή των αποσκευών. Το MetroRail και το MetroBus του Μαϊάμι είναι επίσης διαθέσιμα.

Που να μείνω:

Θα χρειαστεί ένα μέρος για να συντρίψετε ενώ βρίσκεστε στο Μαϊάμι. Είτε ψάχνετε για ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών, φθηνότερη εγκατάσταση ή ξενώνα στην South Beach, υπάρχει ένα μέρος για κάθε γούστο και προϋπολογισμό . Το Mondrian South Beach προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο Biscayne και απέχει λίγα λεπτά από το κέντρο της South Beach και την πολυσύχναστη συνοικία Wynwood. Είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για χαλάρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας και ξεκινώντας τη νύχτα, αλλά θα σας κοστίσει. Τα δωμάτια στο Mondrian ξεκινούν από περίπου 279 δολάρια τη νύχτα.

Για όσους αναζητούν μια πιο μεσαία επιλογή, το Circa39, που βρίσκεται απέναντι από το κέντρο της παραλίας του Μαϊάμι.

Τα δωμάτια στο Circa39 ξεκινούν από περίπου 130 δολάρια τη νύχτα και περιλαμβάνουν υπηρεσίες για φαγητό και ποτά δίπλα στην πισίνα, καμπάνες και ξαπλώστρες και πετσέτες. Αυτό το σημείο είναι γεμάτο προσωπικότητα και χρώμα - ένα εξαιρετικό μέρος για να δημιουργήσετε εκπληκτικές αναμνήσεις.

Το Posh Hostel, που βρίσκεται στο επίκεντρο της South Beach, είναι το μέρος για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με τα πόδια.

Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, πισίνα, συμπληρωματικά βραδινά ποτά και δωρεάν πρωινό. Τα καταλύματα είναι κοιτώνες και διαθέτουν κοινόχρηστο μπάνιο και κουζίνα. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντήσετε ανθρώπους και σε μόλις 40 δολάρια το βράδυ αξίζει τον κόπο!

Τι να κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας:

Εάν πηγαίνετε στο Miami Beach για Spring Break, πιθανότατα ψάχνετε για διασκέδαση και ήλιο - και το Μαϊάμι έχει πολλά. Το Μαϊάμι έχει μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της περίφημης κομματικής πρωτεύουσας South Beach. Ελάτε εδώ για την πεμπτουσία εμπειρία του Μαϊάμι και τη διάσημη αρχιτεκτονική διακόσμησης art deco. Και για εκείνους που θέλουν πραγματικά να ξεφύγουν από τα όστρακα τους, η παραλία Haulover, που βρίσκεται ανάμεσα στο Sunny Isles και το Bal Harbor, είναι η μόνη νόμιμη παραλία του Μαϊάμι "προαιρετική". Ψάξτε για φορτηγά τροφίμων και ζωντανή μουσική την Τρίτη βράδυ.

Τα μέρη της πισίνας είναι αφθονούν στο Μαϊάμι επίσης, οπότε μην αφήνετε πριν ελέγξετε έξω μερικά από τα καλύτερα. Τα πάρτι POOL + PATIO του Cleavlander South Beach πραγματοποιούνται όλη την ημέρα, κάθε μέρα, και προσφέρουν ένα διασκεδαστικό και χαλαρό vibe και σε λογικές τιμές φαγητό και ποτό. Τα Σαββατοκύριακα είναι η ώρα να παίξετε στο Μαϊάμι, και το νέο Vegas-style HYDE SLS South Beach Hotel προσφέρει ένα από τα καλύτερα πάρτι δίπλα στην πισίνα το Σαββατοκύριακο.

Πάρτε μέρος όλο το σαββατοκύριακο, ξεκινώντας την Παρασκευή το απόγευμα με τον κάτοικο του club Danny Stern. Το Σάββατο φέρνει ντους με σαμπάνια, DJs και ατελείωτες παρελάσεις μπουκαλιών. Αν είστε ακόμα όρθιοι, κλείστε το από την Κυριακή με ένα χαλαρωτικό μιμόζα δίπλα στην πισίνα.

Τι να κάνετε τη νύχτα:

Η πραγματική διασκέδαση στο Μαϊάμι ξεκινάει μετά το ηλιοβασίλεμα. Τα νυχτερινά κέντρα του Miami Beach είναι ένα καυτό σημείο για τους ταξιδιώτες της Spring Break και τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής . Το εικονικό Mango's, που βρίσκεται στο South Beach, αποτελεί μια βιτρίνα του διεθνούς ταλέντου, της κουζίνας και της ψυχαγωγίας. Το Mango's είναι γνωστό για τις συναυλίες τους που περιλαμβάνουν χορό salsa, βραζιλιάνικη Samba, χορό της κοιλιάς και κουβανέζικη Conga. Περιμένετε πολλά πράγματα στο κύριο πίστα μετά από ώρες. Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για φρέσκα beats από τους παγκοσμίου φήμης DJ, όπως το Kaskade και το AfroJack, και τη μουσική από καλλιτέχνες όπως ο Tyga, κατευθυνθείτε στο LIV στο Fountainbleu ή στο STORY, ακριβώς κάτω από την οδό Collins Ave.

Και οι δύο λέσχες ανήκουν στην ίδια εταιρεία, έτσι μπορείτε να περιμένετε ένα παρόμοιο πλήθος και εμπειρία αιχμής και στα δύο σημεία.

Που να φάω:

Μετά από μια νύχτα σε ένα κλαμπ του Μαϊάμι, πιθανότατα θα κοιμηθείτε και θα χάσετε το πρωινό του ξενοδοχείου. Αλλά αυτό είναι εντάξει γιατί όλοι γνωρίζουν ότι το brunch είναι το καλύτερο γεύμα της ημέρας, ούτως ή άλλως. Το πρωινό σερβίρεται καθημερινά όλο το 24ωρο στο εικονιστικό News Café που βρίσκεται στην περιοχή Art Deco, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε. Φυσικά, κανένα ταξίδι στο Μαϊάμι Μπιτς δεν θα ήταν πλήρες χωρίς να επιδοθεί σε ένα κλασικό κουβανέζικο πρωινό. Το Las Olas Café Miami Beach είναι απαραίτητο να πάρετε το café con leche με μια πλευρά του tostadas fix. Για ένα πιο πολυτελές brunch στο Μαϊάμι, δοκιμάστε τη Juvia της South Beach. Αυτό το εστιατόριο στον τελευταίο όροφο εξυπηρετεί την απύθμενη brunch από τις 11 π.μ.

Το Μαϊάμι είναι ένα φανταστικό μέρος για να περάσετε το Spring Break. Ο ζεστός ήλιος, τα παλμικά νυχτερινά κέντρα και η ζωντανή ατμόσφαιρα καθιστούν μια φαινομενική θέση για νέους ενήλικες από όλη τη χώρα και τον κόσμο να αφήσουν χαλαρά και να απολαύσουν λίγο χρόνο μακριά από τα βιβλία.

Μην περιορίζετε το χρόνο σας στο Μαϊάμι στις παραλίες και τα μπαρ. Η πόλη έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει από μια υπέροχη σκηνή εστιατορίου σε μια ζωντανή κοινότητα τέχνης και μερικά από τα καλύτερα ψώνια στις Ηνωμένες Πολιτείες ! Άνθρωποι από τη Λατινική Αμερική συνήθως πετούν στο Μαϊάμι με κενές βαλίτσες και με μοναδικό σκοπό να τους γεμίσουν με είδη πολυτελείας σε πολλά εμπορικά κέντρα.