Οδηγός επισκεπτών νησιών ζούγκλας

Το νησί της ζούγκλας προσφέρει στους επισκέπτες μια διασκεδαστική, εκπαιδευτική ευκαιρία να δουν μια προσεκτική ματιά στα τροπικά πουλιά σε αντίγραφα των φυσικών οικοτόπων τους. Το αξιοθέατο φιλοξενεί συνήθως εκδρομές στην περιοχή και προσφέρει συχνά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Εκθέματα και Δραστηριότητες

Το νησί της ζούγκλας φιλοξενεί μεγάλο αριθμό ζώων, όπως: Η συλλογή διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία ψαριών και φυτών. Υπάρχει κάτι να ικανοποιήσει τον εσωτερικό βιολόγο σε όλους!

Το νησί της ζούγκλας δείχνει

Το Jungle Island προσφέρει τρεις συναυλίες καθημερινά: Η εμφάνιση των χρόνων μπορεί να διαφέρει, οπότε φροντίστε να ελέγξετε το πρόγραμμα στο πάρκο!

Jungle Island Τοποθεσία

Το νησί της ζούγκλας βρίσκεται κυριολεκτικά σε ένα δικός του νησί, κοντά στο κέντρο του Μαϊάμι. Βρίσκεται στο 1111 Parrot Jungle Trail και είναι προσβάσιμο μέσω I-395. Λεπτομερείς οδηγίες διατίθενται στην ιστοσελίδα του νησιού της ζούγκλας.

Ωρες λειτουργίας

Το νησί της ζούγκλας είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Αδεια

Η είσοδος στο νησί της ζούγκλας είναι 37,40 δολάρια για τους ενήλικες (ηλικίας 11-64), 35,26 δολάρια για ηλικιωμένους άνω των 65 ετών, 28,84 δολάρια για παιδιά (ηλικίας 3-10 ετών) και δωρεάν για παιδιά 2 και κάτω. Η είσοδος είναι επίσης δωρεάν για τους κατόχους της κάρτας Go Miami. Οι ενεργητικοί στρατιωτικοί λαμβάνουν επίσης δωρεάν εισδοχή και έκπτωση 15% για τα μέλη της οικογένειάς τους.