Διασημότητες που ζουν στο Μαϊάμι και τη Νότια Φλόριντα

Οι κόσμοι του αθλητισμού, του κινηματογράφου και της μουσικής εκπροσωπούνται στο νότιο Flordia

Όντας στο κέντρο μιας πολιτιστικής, μόδας και μουσικής mecca, το Miami προσελκύει πολλούς από τους πλούσιους, διάσημους και όμορφους για να ζήσουν στις ηλιόλουστες ακτές του. Εάν ζείτε στο Μαϊάμι σας κρατάνε νέους όπως λέει η παροιμία, τότε αυτά τα celebs έχουν ανακαλύψει αυτή τη βρύση της νεότητας.

Εδώ είναι μερικοί από τους πιο γνωστούς κατοίκους του Μαϊάμι.

Γκλόρια Estefan

Η αίσθηση του λατινικού τραγουδιού έφθασε στο Μαϊάμι από την μητρική της Κούβα σε ηλικία 2. Η ιστορία της ζωής του Estefan συνδέεται στενά με το Μαϊάμι.

Η καριέρα της στο τραγούδι ξεκίνησε όταν ήταν η ηγέτιδα τραγουδίστρια της ομάδας Miami Latin Boys που εξελίχθηκε στο Miami Sound Machine. Το πρώτο τραγούδι της ήταν το "Conga" το 1985.

Το 1990, ένα ατύχημα σχεδόν πήρε τη ζωή της και ήρθε πολύ κοντά στο τέλος της καριέρας της. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι κάτοικοι του Μαϊάμι την πλημμύρισαν με κάρτες, λουλούδια και ευχές. Όταν ο τυφώνας Andrew χτύπησε το 1992, η Estefan ήταν εκεί για την πόλη που την αγάπησε. οργανώνει και εκτελεί σε μια συναυλία οφέλους που συγκεντρώνει εκατομμύρια δολάρια για τα θύματα.

Enrique Iglesias

Ο Enrique είναι ο γιος του θρύλου Julio Iglesias, αλλά έχει γράψει το δικό του μονοπάτι στη μουσική βιομηχανία. Έχοντας μεγαλώσει στο Μαϊάμι, προσθέτει μια αμερικανική αίσθηση στα τραγούδια του και έπληξε το 1999 με το τραγούδι "Bailamos" που σημαίνει "We Dance" στα ισπανικά. Ζει στο Μαϊάμι Μπιτς.

Άννα Κουρνίκουβα

Η συνταξιούχος τενίστρια Kournikova Anna ζει στην παραλία του Μαϊάμι. Ποτέ δεν κέρδισε τίτλο τενίστας, αλλά κέρδισε το Australian Open το 1999 και το 2002 ως μέρος μιας διπλής ομάδας με τη Martina Hingis.

Lenny Kravitz

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός Kravitz υπήρξε αστέρας της ποπ μουσικής από το ντεμπούτο άλμπουμ του το 1989 "Let Love Rule". Ο Kravitz κέρδισε τέσσερα διαδοχικά βραβεία Grammy για τον καλύτερο ανδρικό καλλιτέχνη και έχει αξιοσημείωτους ρόλους κινηματογραφικών έργων, όπως ο επαναστατικός σχεδιαστής Cinna στην ταινία χτυπήματος 2012 "The Hunger Games". Ζει επίσης στο Miami Beach.

Shakira

Αυτός ο τραγουδιστής που έρχεται από την Κολομβία δημιουργήθηκε ακούγοντας μπάντες όπως η Αστυνομία και η Νιρβάνα. Το πιο γνωστό της τραγούδι είναι ίσως το προκλητικό χτύπημα χορού 2006 "Hips Do not Lie". Ο πατέρας του Λιβάνου της Shakira της έδωσε μια εκτίμηση για τους αραβικούς ήχους, οι οποίοι ενημερώνουν το μοναδικό λατινικό-αραβικό στυλ σύντηξης. Ζει στο νησί Sunset.

Όπρα Γουίνφρεϊ

Παρά το γεγονός ότι η κύρια έδρα της είναι στο Σικάγο, είναι συχνά πιθανό να τραβήξει μια ματιά στην ηθοποιό, τον πρώην οικοδεσπότη της τηλεόρασης και το media mogul στο Miami Beach, όπου έχει σπίτι διακοπών.

Μερική απασχόληση Μαϊάμι Διασημότητες

Αν και το Λος Άντζελες εξακολουθεί να οδηγεί άλλες πόλεις για τους πιο διασημότερους κατοίκους, πολλοί κάτοικοι του Χόλιγουντ ξοδεύουν χρόνο στη νότια Φλόριντα. Ο ηθοποιός Matt Damon, τραγουδιστής / ηθοποιός Jennifer Lopez, τραγουδιστής Ricky Martin, συνταξιούχος αστέρας μπάσκετ Shaquille O'Neal, μπόξερ Floyd Mayweather και τραγουδιστής / ηθοποιός Cher έχουν όλες τις κατοικίες τους στις περιοχές Μαϊάμι ή Μαϊάμι Μπιτς.

Το να τα εντοπίζεις όσο βρίσκεσαι στο Μαϊάμι μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο από το να βλέπεις τους κατοίκους του κόσμου όλο το χρόνο, αλλά το λαμπερό Miami Beach έχει πολλές επιλογές για αξιοθέατα διασημοτήτων.