Μέσα στην Ατλάντα: ο Jeff Francoeur της Ατλάντα Μπράβις

Ο παίκτης MLB μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα - κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροή ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Jeff Francoeur, τον outfielder για την Ατλάντα Braves. Αν και ο Francoeur έχει παίξει για διάφορες ομάδες - Νέα Υόρκη Mets, Texas Rangers, Kansas City Royals, Γίγαντες του Σαν Φρανσίσκο, μεταξύ άλλων - πάντα βρήκε το σπίτι του εδώ στην Ατλάντα. Από τον Μάρτιο του 2016, ο Francoeur έγινε επίσημο μέρος του καταλόγου της Ατλάντα Braves.

Οι Braves είναι τώρα στην τελική τους περίοδο στο Turner Field πριν πάρουν και μετακομίσουν στην Cobb County για το νέο τους στάδιο. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία του The Big Peach με επικεφαλής τον Francoeur.

Ζω στην ... "Suwanee - Μου αρέσει να ζουν στην Ατλάντα, μεγάλωσα εδώ, αλλά περισσότερο από αυτό, είναι τόσο διαφορετικό και υπάρχουν τόσα πολλά να κάνεις. Μέσα σε μια ώρα έχετε λίμνες, βουνά και την πόλη. Υπάρχουν πράγματα να κάνουμε, καλά ψώνια, καλό φαγητό. Θα ζήσω πάντα εδώ. "

Μπορείτε να με βρείτε ... "γύρω από το Suwanee με τα παιδιά μου, τους παίρνει στο σχολείο και πηγαίνει στις ημερομηνίες Chick-fil-A, σε εποχή. Εκτός της σεζόν, μπορείτε να με βρείτε στο γήπεδο του γκολφ. "

Είναι ώρα δείπνου, κατευθύνω ... "Το Rathbun, είναι ένα από τα αγαπημένα μου σημεία. Υπάρχει επίσης μια θέση πάνω στο Johns Creek που ονομάζεται Trattoria 141, είναι ένα ιταλικό σημείο που είναι τόσο καλό. Και τότε θα έπρεπε να πω ότι δεν μπορεί να πάει στραβά με τα Chops. Επίσης, Chick-fil-A όλη την ώρα, κάθε μέρα. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγγα μέσα ... "Το St. Regis Atlanta.

Η σύζυγός μου και εγώ πάμε εκεί για την επέτειό μας. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Η αγορά του Ponce City, παρόλο που αρχίζει να βγαίνει εκεί τώρα. Καλό φαγητό, καλή ατμόσφαιρα, έχετε την Ατλάντα BeltLine εκεί και πολλά πράγματα να κάνετε. "

Όταν παίζω Τουριστικός, πηγαίνω στο ... "Ενυδρείο της Γεωργίας. Και τότε, βέβαια, μεγαλώνοντας κοντά στο Stone Mountain, μου αρέσει να πηγαίνω στο Stone Mountain Park και να δω την εκπομπή λέιζερ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "Έξω από το Turner Field, πηγαίνω στο γυμναστήριο στο Johns Creek. Επίσης, μένω κοντά στον ποταμό Chattahoochee και υπάρχει ένα ίχνος εκεί που μου αρέσει να πηγαίνω, είναι τόσο ειρηνικό. "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα λεφτά μου στο ... "Ειλικρινά, έξω από τα Χριστούγεννα, δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έχω ψωνίσει για τον εαυτό μου."