Δημόσια Σχολεία Δημόσιας Σχολής του County Jefferson 2017 - 2018

Σημαντικές ημερομηνίες για σπουδαστές στο Louisville, Kentucky

Είτε είστε γονιός που θέλει να παραμείνει ενημερωμένος με το σχολείο του παιδιού σας είτε επισκέπτεστε το Λούισβιλ και θέλετε να μάθετε πότε πρέπει να αποφύγετε την άνοιξη και τα πλήθη του καλοκαιριού, γνωρίζοντας πότε αρχίζει και τελειώνει το σχολείο, πότε είναι κλειστό για διακοπές και όταν οι σπουδαστές είναι έξω για εποχιακά διαλείμματα είναι σημαντικό για να είναι σε θέση να προγραμματίσει τα προγράμματα των μαθητών στα σχολεία.

Ευτυχώς, τα δημοτικά σχολεία του County Jefferson (JCPS) κυκλοφορούν ένα ακαδημαϊκό ημερολόγιο κάθε χρόνο το οποίο καλύπτει σημαντικές ημερομηνίες στο επερχόμενο και το παρόν ακαδημαϊκό έτος. μπορείτε να δείτε αυτό το έγγραφο στο διαδίκτυο, μεταβαίνοντας στον ιστότοπο της περιοχής .

Το JCPS είναι μια δημόσια σχολική συνοικία που κυβερνά το σχολείο του Jefferson, εκτός από ένα δημόσιο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται στη Louisville. Το JCPS έχει πάνω από 150 σχολεία με πάνω από 100.000 σπουδαστές, καθιστώντας την 27η μεγαλύτερη σχολική συνοικία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο JCPS 2017 - 2018

Από την πρώτη ημέρα του σχολείου μέχρι το τελευταίο, το ακαδημαϊκό ημερολόγιο για τα δημοτικά σχολεία του County Jefferson είναι σχετικά απλό για το ακαδημαϊκό έτος 2017 έως 2018. Φροντίστε να καλέσετε το σχολείο σας ή να ελέγξετε την ιστοσελίδα του κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας καθώς το σχολείο μπορεί να κλείσει.

Σε περίπτωση που το σχολείο πρέπει να κλείσει απροσδόκητα λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλων σοβαρών απειλών για την ασφάλεια των μαθητών, οι χαμένες ημέρες θα γίνουν σε ημερομηνίες με την ακόλουθη σειρά: 26 Φεβρουαρίου, 12 Μαρτίου, 25 Μαΐου, 29 Μαΐου και 30 Ιουνίου 1 και 4 Ιουνίου έως 6 Ιουνίου 2018.

Τι να κάνετε κατά τη διάρκεια διακοπών στη Λούισβιλ

Αν πρέπει να εργαστείτε και ψάχνετε για πράγματα που να κρατούν τα παιδιά σας κατειλημμένα κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος, κοιτάξτε στα χειμερινά στρατόπεδα για τα παιδιά . Αν έχετε χρόνο μακριά και ψάχνετε δραστηριότητες παραμονής, μπορείτε να βρείτε μερικά από αυτά τα 10 κορυφαία πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Λούισβιλ με παιδιά ευχάριστα ή μπορείτε να βγείτε έξω από την πόλη σε μια ημερήσια εκδρομή από το Λούισβιλ για οικογένειες .

Ένα κομμάτι του ελεύθερου χρόνου την άνοιξη μπορεί να είναι ένας θαυμάσιος λόγος για διακοπές ή μπορεί να οδηγήσει σε άγχος για το πώς να ισορροπήσει την οικογένεια και την επαγγελματική ζωή - είτε με τον τρόπο, έχετε επιλογές. Φέτος, το Spring Break πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 6 Απριλίου, οπότε αν πρέπει να εργαστείτε και να ψάχνετε πράγματα για να κρατήσετε τα παιδιά σας κατειλημμένα κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, κοιτάξτε μερικές ιδέες κατασκήνωσης της ερήμου στην περιοχή.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τρόπος να διασκεδάσετε το καλοκαίρι; Για πολλούς, θερινή θερμότητα σημαίνει δραστηριότητες νερού και μπορείτε να ελέγξετε έξω αυτά τα υδάτινα πάρκα στην Ιντιάνα και το Κεντάκι όλο το χρόνο. Ωστόσο, αν ελπίζετε να μείνετε πιο κοντά στο σπίτι, υπάρχουν πολλές πισίνες για το καλοκαίρι και τα μαξιλάρια ψεκασμού για να απολαύσετε και στην πόλη. Φυσικά, εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό, υπάρχουν τόνοι δωρεάν πράγματα να κάνουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε Louisville επίσης.