Πού να πάρετε ένα Live Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Τα αγροκτήματα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κόψετε το δικό σας δέντρο ή να αγοράσετε ένα δέντρο προ-κοπεί

Είναι πάντα αναζωογονητικό για να κάνετε ένα ταξίδι έξω από την πόλη. Γιατί να μην περάσετε εκείνο τον χρόνο επιλέγοντας ένα τέλειο ζωντανό δέντρο; Εάν η επιλογή ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν είναι αρκετή για να σας δελεάσει, γνωρίζετε ότι πολλά δέντρα αγροκτήματα προσφέρουν επίσης βόλτες με έλκηθρο, βόλτες με σανό, δείγματα τροφίμων χειμωνιάτικων και άλλες φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες. Η επιλογή ενός δέντρου είναι μια μεγάλη συνοδεία διακοπών στις δραστηριότητες των Χριστουγέννων και των εκδηλώσεων διακοπών που συμβαίνουν μέσα και γύρω από το Louisville.

Πώς να επιλέξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο

• Εάν αγοράζετε ένα προ-κομμένο δέντρο, βεβαιωθείτε ότι είναι φρέσκο. Ελέγξτε αυτό με την ολίσθηση ενός κλάδου μεταξύ των δακτύλων σας, οι βελόνες δεν πρέπει να πέσουν στο χέρι σας. Θέλετε βελόνες που είναι εύκαμπτες και όχι εύθραυστες. Εάν διαλέξετε το δέντρο και δώσετε στη βάση μια βρύση στο έδαφος, μόνο μερικές βελόνες θα πρέπει να πέσουν. Δεν θέλετε το σαλόνι σας γεμάτο βελόνες την πρώτη ημέρα που το δέντρο είναι πάνω!

• Ένα μέρος της απόλαυσης του να έχεις ένα φρέσκο ​​δέντρο είναι η μυρωδιά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα δέντρο με μια ευχάριστη και παρούσα οσμή. Φυσικά, ένα πράσινο χρώμα είναι επίσης σημαντικό.

• Επιλέξτε ένα δέντρο που είναι αρκετά μεγάλο για το σπίτι σας, θυμόμαστε ότι θα χρειαστείτε επιπλέον χώρο για οποιεσδήποτε μεγάλες διακοσμήσεις ή / και για το ξύλο topper. Θα θελήσετε επίσης να είστε βέβαιοι ότι τα άκρα των δέντρων δεν είναι πολύ μικρά, πρέπει να είναι εύρωστα για όλα τα στολίδια και τα φώτα που θα θέλετε να διακοσμήσετε με.

Πριν βγείτε έξω, καλέστε για να βεβαιωθείτε τι προσφέρει κάθε αγρόκτημα και πότε είναι ανοιχτή.

Η παροχή δένδρων ποικίλλει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και το πόσο απασχολημένος είναι ένα αγρόκτημα καθώς εξελίσσεται η περίοδος των διακοπών. Επίσης, εάν ενδιαφέρεστε για χειμερινές δραστηριότητες, μερικές είναι διαθέσιμες μόνο σε ορισμένες ημέρες και θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι η ζεστή σοκολάτα ρέει όταν επισκέπτεστε!

Baldwin Farms

Διεύθυνση: 113 Tates Creek Road, Ρίτσμοντ, ΚΥ
Έξω από το Lexington, το Baldwin Farms είναι περίπου μια ώρα και μισή από το Λούισβιλ. Το αγρόκτημα διαθέτει κομψά χριστουγεννιάτικα δέντρα και οι πελάτες αντιμετωπίζονται με ζεστές σοκολάτες και καραμέλες με αγορά δέντρων. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για λήψη φωτογραφιών, καθώς και καταστήματα για στεφάνια, σάουνες, μαρμελάδες Amish και πολλά άλλα. Κόψτε τα δικά σας δέντρα μέχρι 8 πόδια - Νώρο Νορβηγίας, Κολοράντο Μπλε Ερυθρός, Λευκός Ερυθρός ή Λευκός Πεύκος - είναι 40 δολάρια. Οι τιμές ποικίλλουν για άλλα δέντρα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Baldwin Farms για περισσότερες πληροφορίες.

Creekside χριστουγεννιάτικο δέντρο αγρόκτημα

Διεύθυνση: 390 Browns Lane, Vine Grove, KY
Με ζεστό μηλίτη, πριόνια και καροτσάκια, το Creekside έχει όλα όσα χρειάζεστε για να αποκτήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Οι τιμές κυμαίνονται.

Goebel Farms

Διεύθυνση: 4745 W Boonville New Harmony Road, Evansville, IN
Με κάθε αγορά δένδρων, οι πελάτες των αγροκτημάτων Goebel μπορούν να έχουν κοπεί, μεταφερθεί, δεμένη ή / και διάτρητη δέντρα χωρίς χρέωση. Οι τιμές των δένδρων ποικίλλουν. Λευκό πεύκο και σκωτσέζικο πεύκο είναι $ 5 ανά πόδι, η Νορβηγία δρυός είναι $ 7 ανά πόδι, το Blue Spruce είναι $ 10 ανά πόδι και το Austrian Pine είναι $ 5 ανά πόδι. Στεφάνια, συντηρητικά δέντρων και δέντρα δέντρα είναι επίσης διαθέσιμα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Goebel Farms για περισσότερες πληροφορίες.

Οπωροφόρα, οινοποιεία και αμπελώνες του Huber

Διεύθυνση: 19816 Road Huber, Borden, IN
Τα πριόνια παρέχονται και οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια βόλτα με βαγόνι στα δέντρα όταν αγοράζετε το δέντρο σας στο Huber. Οι πελάτες αντιμετωπίζονται σε ζεστό μηλίτη ή καφέ με αγορά δέντρου. Φυσικά, όποιος έχει επισκεφθεί τον Huber θα σας πει ότι πρέπει να κάνετε πολλά. Υπάρχει εστιατόριο, οινοποιείο, αγορά αγροτών και πολλά καλάθια δώρων διαθέσιμα για αγορά. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Huber για περισσότερες πληροφορίες.

Το αγρόκτημα του Werkmeister

Διεύθυνση: 966 Clarks Lane, Shepherdsville, KY
Με το White Pine, Scotch Pine, Douglas Fir και Serbian Spruce για αγορά, θα πρέπει να βρείτε το δέντρο που αναζητάτε. Όλα τα δέντρα είναι $ 45 και παρέχονται πριόνια.

Ψάχνετε για μια φάρμα πιο κοντά στο σπίτι; Μπορεί να υπάρχει μία. Το Kentucky Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Σύνδεσμος έχει μια πλήρη λίστα των επιλέξτε-και-κομμένα αγροκτήματα, καθώς και άλλα σημεία για την αγορά ζωντανά χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Φυσικά, η Λούισβιλ βρίσκεται λίγο πάνω από τα σύνορα από την Ιντιάνα, ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα κοντινότερο αγρόκτημα μέσω του Συλλόγου Ινδιάνων Δέντρων Καλλιεργητών. Ταξιδεύοντας σε άλλο κράτος; Ελέγξτε τις λίστες του Εθνικού Συνδέσμου Χριστουγέννων. Τώρα, το μόνο που χρειάζεστε είναι τα φώτα, τα στολίδια και τα δώρα.