Πώς να πάρει τα εισιτήρια του Kentucky Derby

Η διαδικασία λήψης των εισιτηρίων για Kentucky Derby εξαρτάται πρώτα από το πού θέλετε να παρακολουθήσετε το Derby. Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τρόποι για να μπείτε στο Churchill Downs στο Derby Day.

Άδεια προσωπικής θέσης

Οι περισσότερες από τις καλύτερες θέσεις για το Kentucky Derby είναι αδειοδοτημένες σε άτομα που έχουν διατηρήσει το δικαίωμα να αγοράσουν μια συγκεκριμένη έδρα ή ομάδα θέσεων για μια περίοδο αρκετών ετών. Η χορήγηση αδείας μόνο για τα καθίσματα κυμαίνεται στην τιμή (σε χιλιάδες και σε δεκάδες χιλιάδες) και οι θέσεις πρέπει να αγοράζονται κάθε χρόνο από τον κάτοχο της άδειας για ένα κόστος που είναι επιπλέον του τέλους αδείας.

Λοταρία εισιτηρίων

Τα εφεδρικά εισιτήρια καθίσματα διατίθενται προς αγορά ετησίως στα μέλη Twin Spiers που έχουν υποβάλει αίτηση για είσοδο στην κλήρωση εισιτηρίων. Ωστόσο, πολλοί κάτοχοι εισιτηρίων που έχουν αγοράσει θέσεις μέσω προσωπικών αδειών θέσης ή μέσω της λαχειοφόρου αγοράς πωλούν τα εισιτήριά τους μέσω των αντιπροσώπων εισιτηρίων.

Εισιτήρια για Derby Infield

Τα εισιτήρια εισόδου στο Kentucky Derby Infield διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας του Churchill Downs. Επιπλέον, εισιτήρια εισόδου μπορούν να αγοραστούν στην πύλη την ημέρα του Kentucky Derby. Ο Churchill Downs δεν περιορίζει τον αριθμό των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν δεκτοί στο Derby Day, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα εισιτήρια που ξεκινούν.

Εισιτήρια για Infield Club

Η τελευταία προσθήκη στην έδρα του Kentucky Derby είναι το Infield Club. Το Infield Club είναι ένα αθλητικό μπαρ που επιτρέπει στους ανθρώπους να νιώσουν τον ενθουσιασμό του Derby infield με την άνεση μιας σκιασμένης περιοχής με μπαρ, αναβαθμισμένες τουαλέτες και DJ.

Είναι η τέλεια λύση για το άτομο που δεν θέλει να υπομείνει το τρελό πάρτι του νησιού αλλά δεν μπορεί να πάρει κράτηση εισιτηρίων. Τα εισιτήρια διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας του Churchill Downs έως ότου εξαργυρωθούν, κατόπιν μπορείτε να τα αγοράσετε μέσω ενός μεσίτη εισιτηρίων.

Εισιτήρια για Infield Suites και Marquee Village

Οι χώροι του Infield Suites και του Marquee Village είναι δίπλα στο χώρο του καθιστικού με υπηρεσία πλυντηρίου και ποτών και κλιματισμό.

Τα εισιτήρια για το Infield Suites και το Marquee Village μπορούν να αγοραστούν μέσω της ιστοσελίδας του Churchill Downs έως ότου εξαργυρωθούν, κατόπιν μπορείτε να τα αγοράσετε μέσω ενός μεσίτη εισιτηρίων).