Πώς να φτάσετε στο Μπρούκλιν από το αεροδρόμιο του Newark

3 τρόποι για να φτάσετε και από το αεροδρόμιο του Newark

Κατά την κράτηση μιας πτήσης προς Μπρούκλιν, μπορείτε να πετάξετε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty. Παρόλο που πολλοί ταξιδιώτες χρησιμοποιούν το JFK ή το LaGuardia, το Newark είναι μια βιώσιμη και εύκολη επιλογή όταν ταξιδεύετε στο Μπρούκλιν. Εάν έχετε κλείσει εισιτήρια από το Newark, υπάρχουν τρεις τρόποι για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε στο αεροδρόμιο χωρίς (ελπίζουμε) τυχόν ταλαιπωρίες.

Επιλογή φιλικά προς τον προϋπολογισμό

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με τη δημόσια συγκοινωνία προς το Newark.

Χρησιμοποιήστε τα υπόγεια για να συνδεθείτε με το τρένο αέρα Newark από οποιοδήποτε σημείο του Μπρούκλιν ή από το Newark στο Μπρούκλιν. Είναι ο φθηνότερος τρόπος να πάτε, και μερικές φορές (για παράδειγμα στις ημέρες των ευχαριστιών και άλλων πολυάσχολων διακοπών), επίσης, το γρηγορότερο.

Η AirTrain Newark δεν σας μεταφέρει στο Μανχάταν ή στο Μπρούκλιν. Είναι απλά μια γρήγορη βόλτα από το αεροδρόμιο (ή γύρω από το αεροδρόμιο) σε έναν ειδικό σταθμό σιδηροδρομικής μεταφοράς όπου μεταβαίνετε για ένα κανονικό τρένο στο New Jersey Transit προς το σταθμό της Πενσυλβάνια της Νέας Υόρκης. Υπάρχουν κυλιόμενες σκάλες και ανελκυστήρες σε περίπτωση που έχετε μεγάλες αποσκευές.

Το AirTrain Newark κοστίζει $ 5,50 (από τον Φεβρουάριο του 2018) καθώς εισέρχεστε ή εξέρχεστε από το σύστημα στο Σταθμό Αεροδρομίου (Rail Link). Το τέλος περιλαμβάνεται όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο από τη NJ TRANSIT ή την Amtrak στους σταθμούς των τρένων, στα γραφεία εισιτηρίων ή στις μηχανές έκδοσης εισιτηρίων.

Σημείωση: Εάν χρειάζεστε βοήθεια, βοήθεια αποσκευών ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, γνωρίζετε ότι η AirTrain Newark / NJ Transit είναι 100% αυτοεξυπηρέτηση.

Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα λεωφορείο από το Μανχάταν προς το Newark και πίσω.

Ευκολότερη διαδρομή

Ο πιο άνετος τρόπος για να φτάσετε από και προς το Newark είναι επίσης ο πιο ακριβός: με ταξί ή υπηρεσία αυτοκινήτου. Είναι ένα μακρύ ταξίδι, ώστε να είστε έτοιμοι να πληρώσετε για την υπηρεσία. Μπορείτε να καλέσετε μια υπηρεσία αυτοκινήτου ή να χρησιμοποιήσετε το πράσινο "Boro ταξί" για να προεπιλέξετε μια pick up για να σας μεταφέρει στο Newark, το οποίο μπορείτε να χαλάσετε ή να περάσετε από το UberX.

Είναι έξυπνο να κάνετε κράτηση μια ημέρα πριν ή δύο ημέρες κατά τη διάρκεια μιας βιασύνης διακοπών.

Ένα ταξίδι από το Μπρούκλιν προς το Νιούαρκ κοστίζει από 60 δολάρια. Τα διόδια (που μπορεί να κοστίζουν 15 δολάρια), συμβουλές, στάθμευση και οποιεσδήποτε άλλες χρεώσεις δεν περιλαμβάνονται. Αν χρησιμοποιείτε υπηρεσία αυτοκινήτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε καλέσει να πραγματοποιήσετε την κράτηση, φροντίστε να ζητήσετε από τον αποστολέα να συμπεριλάβει τα τέλη στο αναγραφόμενο κόμιστρο.

Μια μέση τιμή για το UberX είναι περίπου $ 50.

Ταξί: Αν τυχαίνει να βρίσκεστε στο Μανχάταν ή να χαλαρώσετε ταξί στο Μπρούκλιν, θα πληρώσετε περίπου 60 δολάρια.

Αν δεν είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή, μπορείτε να πάτε παλιό σχολείο και να καλέσετε μια υπηρεσία αυτοκινήτου από το Newark στο Μπρούκλιν. Εδώ είναι μερικές δημοφιλείς υπηρεσίες αυτοκινήτων:

Drive και πάρκο

Εάν έχετε νοικιάσει ένα αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε πάντα να το παραλάβετε στο Newark Liberty, το οποίο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο New Jersey Turnpike (Interstate 95). Ή πολλοί άνθρωποι προτιμούν να οδηγούν στο Newark και να παρκάρονται στο αυτοκίνητό τους. Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση στο Newark.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein