Απόβλητα, σκουπίδια και ανακύκλωση σε Warr Acres

Ο υπεύθυνος της συλλογής απορριμμάτων στο Warr Acres, η Οκλαχόμα είναι το Τμήμα Αποχετεύσεων και Αποχέτευσης της πόλης. Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την παραλαβή απορριμμάτων, τη μαζική παραλαβή, τα χρονοδιαγράμματα και την ανακύκλωση στο Warr Acres.

Πώς μπορώ να βρω τη σκουπίδια στο Warr Acres;

Εάν ζείτε εντός των ορίων της Warr Acres, η υπηρεσία σκουπιδιών παρέχεται από την πόλη και χρεώνεται χρεώνεται κάθε μήνα. Για να δημιουργήσετε υπηρεσία, συμπληρώστε μια αίτηση και υποβάλετε στο Δημαρχείο στο 5930 NW 49ο.

Πού βάζω τα σκουπίδια μου;

Οι κάτοικοι παρέχουν το δικό τους δοχείο και η πόλη απαιτεί δοχεία "γαλβανισμένο ή βαρύ πλαστικό με καπάκια", με χωρητικότητα μεταξύ 10 και 40 γαλλόνια. Δεν επιτρέπονται βαρέλια, τύμπανα ή κιβώτια, αλλά η Warr Acres διαθέτει μια ποικιλία οικιακών απορριμμάτων για προσωρινή χρήση. Απαιτούνται κάδοι εάν χρειάζεστε περισσότερα από 4 δοχεία (ή 160 συνολικά γαλόνια). Καλέστε (405) 491-6474 για περισσότερες πληροφορίες. Τα σκουπίδια συλλέγονται δύο φορές την εβδομάδα, "σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από δέκα πόδια από τη γωνία του σπιτιού πλησιέστερα στο δρόμο" και ένας χάρτης εξυπηρέτησης είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο. Οι εργαζόμενοι δεν θα περάσουν από τις πύλες ή τις πόρτες.

Τι γίνεται με τα αποκόμματα γκαζόν, τα άκρα δέντρων ή τα χριστουγεννιάτικα δέντρα ;

Η πόλη θα παραλάβει αυτά τα αντικείμενα από την Τετάρτη. Ακριβώς κόψτε τα άκρα σε μήκη που δεν υπερβαίνει τα 4 πόδια και ασφαλίστε σε δέσμες που δεν ζυγίζουν περισσότερο από 50 λίβρες. Για τα απόβλητα ναυπηγείων, τοποθετήστε τις σε πλαστικές σακούλες που είναι δεμένες με ασφάλεια και δεν υπερβαίνουν τα 50 κιλά.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι θα χρεωθείτε ένα τέλος αν υπάρχουν περισσότερες από 8 τσάντες.

Τι γίνεται με τα μαζικά αντικείμενα;

Η πόλη Warr Acres έχει ειδικές ημέρες μαζικής παραλαβής κατά τη διάρκεια του έτους, διαφημίζονται εκ των προτέρων στο ενημερωτικό δελτίο της πόλης. Τα αποδεκτά είδη περιλαμβάνουν έπιπλα, συσκευές, περιφράξεις και στρώματα. Τα αντικείμενα πρέπει να τοποθετηθούν μέχρι τις 6 π.μ. την καθορισμένη ημέρα συλλογής, αλλά όχι περισσότερο από 4 ημέρες πριν από τη συλλογή.

Για ερωτήσεις σχετικά με συγκεκριμένα αντικείμενα μαζικής μεταφοράς ή συλλογή, καλέστε (405) 491-6474.

Υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να πετάξω;

Ναί. Σε γενικές γραμμές, δεν πρέπει να απορρίπτετε χημικά ή επικίνδυνα αντικείμενα. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως τα ιατρικά απόβλητα, το χρώμα, το πετρέλαιο, το λίπος για μαγείρεμα, τα παρασιτοκτόνα, τα οξέα και οι μπαταρίες αυτοκινήτων. Επίσης, μην πετάτε οικοδομικά υλικά, πετρώματα ή ελαστικά. Οι προσπάθειες για να γίνει αυτό είναι παράνομες και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ποινή.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση επικίνδυνων αποβλήτων, καλέστε (405) 682-7038. Επίσης, αναζητήστε εναλλακτικές μεθόδους διάθεσης αυτών των στοιχείων. Για παράδειγμα, πολλά καταστήματα αυτοκινήτων όπως το Auto Zone θα διαθέσουν μπαταρίες αυτοκινήτων και λάδι κινητήρα, η Wal-Mart θα ανακυκλώνει ελαστικά και ιστοσελίδες όπως το earth911.com μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις διάθεσης κοντά σας για οποιοδήποτε αριθμό επικίνδυνων υλικών.

Η Warr Acres παρέχει υπηρεσίες ανακύκλωσης;

Όχι, αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, σημειώστε ότι πολλά σχολεία και εκκλησίες στην πόλη έχουν κάδους ανακύκλωσης για εφημερίδες, περιοδικά και πλαστικά.