Πάρκο Ocean Park στο Σαν Χουάν

Το Ocean Park, μαζί με τον μικρό γείτονά του προς τα ανατολικά, Punta Las Marías, είναι ένα από τα αγαπημένα μου σημεία στο Σαν Χουάν. Κοιτάζοντας ανάμεσα στο Condado στα δυτικά και την Isla Verde στα ανατολικά, αυτή η μικρή τσέπη κατοικιών είναι μια γοητευτική συλλογή από ξενώνες και πανδοχεία, μια υπέροχη παραλία και διασκεδαστικές, απλές θέσεις για φαγητό και χαλάρωση. Είναι ένα κομμάτι της χαλαρής ατμόσφαιρας της Καλιφόρνιας στο Πουέρτο Ρίκο. Είναι επίσης ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες στο νησί.

Που να μείνω

Ξεχάστε τα πολυτελή ξενοδοχεία: στο Ocean Park, έχετε μια επιλογή από φιλόξενα πανδοχεία boutique και εξαιρετικά ιδιωτικά ενοίκια.

Που να φάω

Τι να δείτε και να κάνετε

Το Ocean Park διαφέρει από το υπόλοιπο San Juan στο ότι δεν διαθέτει μνημεία, καζίνο ή μουσεία. Τα πάντα επικεντρώνουν στο να βρίσκονται έξω και να απολαμβάνουν τους καλύτερους φυσικούς πόρους της γειτονιάς.

Πού να ψωνίσετε

Παρόμοια με τις πολιτιστικές της προσφορές, το Ocean Park είναι λίγο πενιχρό στο εμπορικό μέτωπο. Ακόμα, υπάρχουν μερικά σημεία που αξίζει να αναφερθούν: