Περιοχές San Juan: Οδηγός για Isla Verde

Το Isla Verde είναι η φανταστική λουρίδα του θέρετρου του Σαν Χουάν. Τι αντλεί τα πλήθη σε αυτή τη γειτονιά; Το Isla Verde σημαίνει "Πράσινο Νησί", αλλά είναι το υπέροχο ημισέληνο της παραλίας που έχει εντολή στην κεντρική σκηνή και είναι εδώ που θα βρείτε μερικά από τα πιο διάσημα, πιο καυτά και πιο αποκλειστικά ξενοδοχεία του νησιού. Είναι το επίκεντρο του οδηγού μου για το Isla Verde.

Που να μείνω

Ξενοδοχεία εδώ κυμαίνονται από τον προϋπολογισμό για να φέρει τη χρυσό κάρτα:

Προϋπολογισμός

Μέτριος

Ακριβός

Που να φάω

Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά εστιατόρια στο Isla Verde, από τα τοπικά φαγητά μέχρι τις δημοφιλείς παγκόσμιες αλυσίδες -

Πουέρτο Ρίκο Κουζίνα

Υπάρχει μια εκπληκτική έλλειψη πραγματικά καλών Πουέρτο Ρίκο εστιατόρια στο Isla Verde, η οποία προσφέρει πολλές περισσότερες διεθνείς επιλογές. Ωστόσο, δεν μπορείτε να χάσετε στον Πλάτωνα, ο οποίος σερβίρει τοπικά πιάτα με καινοτόμο ύφος.

International / Fusion

Τι να δείτε και να κάνετε

Φυσικά, υπάρχει η παραλία. Δύο από αυτές, στην πραγματικότητα: Παραλία Isla Verde και παραλία Carolina , ένα μπαλκόνι ή "δημόσια παραλία", με άφθονο χώρο στάθμευσης και ανέσεις (σε αντίθεση με την παραλία Isla Verde). Ακολουθούν κάποιες άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να βάλετε στη λίστα σας:

Πού να ψωνίσετε

Δεν υπάρχουν πολλά ψώνια στην Isla Verde, ειδικά σε σύγκριση με άλλες γειτονιές του San Juan. Τα καλύτερα καταστήματα βρίσκονται στο El San Juan Hotel & Casino και στο Ritz-Carlton , όπου θα βρείτε κυρίως πολυτελή καταστήματα κοσμημάτων και μόδας. Στη λεωφόρο Isla Verde, προσέξτε το μικρό αλλά ευχάριστο Algo d'Aqui (787-791-4105) για μοναδικά αναμνηστικά.

Πού να βγείτε τη νύχτα

Τώρα, εδώ είναι μια περιοχή όπου το Isla Verde λάμπει. Οι λέσχες, τα σαλόνια και τα hangouts των αργά τη νύχτα αφθονούν, όπως:

Μην ξεχάσετε ...

Τα ιαματικά λουτρά.

Το Isla Verde έχει μερικές καλές, μεταξύ των οποίων: