Συμβουλές για το Surviving Summer στο Σίδνεϊ

Παραλίες, φεστιβάλ και ημερήσιες εκδρομές

Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Σύδνεϋ εξαρτάται πραγματικά από το τι θέλετε να δείτε και να κάνετε, αν και η βασική ώρα για κάθε τουρίστα που ονειρεύεται να αξιοποιήσει στο έπακρο τις διακοπές είναι το καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια του αυστραλιανού καλοκαιριού, το οποίο ξεκινάει την 1η Δεκεμβρίου και τελειώνει την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου, θα βρεθείτε συνεχώς εξερευνώντας τον διαβόητο Αυστραλιανό ηλιόλουστο τρόπο ζωής. Πρόκειται για μια εποχή μεγάλης πολιτιστικής δραστηριότητας, όπως το θέατρο, οι παραστάσεις στο δρόμο και οι εκθέσεις τέχνης είναι αχαλίνωτες μέσα στην πόλη σε αυτή την πανέμορφη εποχή.

Εάν αυτό δεν είναι το πράγμα σας, μπορείτε πάντα να κάνετε ένα γρήγορο ταξίδι κάτω στην παραλία και να δείτε όλα όσα η Μητέρα Φύση έχει δωρίσει σε αυτή τη λαμπρή πόλη.

Ώρα Φεστιβάλ

Το καλοκαίρι του Σίδνεϊ είναι στην πραγματικότητα μια εποχή των φεστιβάλ, ξεκινώντας από την εποχή των Χριστουγέννων τον Δεκέμβριο. Με αυτή τη μεγάλη γιορτή στον αέρα, είναι σαφές ότι τα καλοκαίρια στην Αυστραλία είναι ήδη σε καλό δρόμο! Εάν έχετε φίλους και οικογένεια που ζουν στο Σίδνεϊ, το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να επισκεφθείτε. Είναι επίσης μια μεγάλη απόδραση των Χριστουγέννων για τον καθένα φαγούρα να ξεφύγει από το χιόνι.

Την Boxing Day, 26 Δεκεμβρίου, το εξαντλητικό Sydney στο Hobart Yacht Race ξεκινά στο λιμάνι του Σίδνεϊ . Το Φεστιβάλ του Σίδνεϊ , ένας μηνιαίος εορτασμός των τεχνών, είναι τον Ιανουάριο και διαρκεί μέχρι την Αυστραλία, 26 Ιανουαρίου.

Το Φεστιβάλ Sydney Fringe μπορεί να πραγματοποιηθεί και εντός αυτής της περιόδου. Ο μεγάλος αγώνας πορθμείων πραγματοποιείται την Ημέρα της Αυστραλίας στο λιμάνι του Σίδνεϊ. Μπορεί ακόμη και να είστε σε θέση να οδηγήσετε σε ένα από τα αγωνιστικά πορθμεία.

Το ομοφυλοφιλικό και λεσβιακό Mardi Gras του Σίδνεϊ , που δήλωσε στο μεγαλύτερο του είδους του στον κόσμο, διεξάγεται γενικά τον Φεβρουάριο. Έχουν διατυπωθεί αμφιβολίες ως προς το κατά πόσον το φεστιβάλ θα συνεχίσει να διεξάγεται εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων και υψηλού ασφαλιστικού κόστους - αλλά προς το παρόν, είναι ισχυρό.

Καλοκαιρινός καιρός

Περιμένετε ζεστό και ζεστό καιρό.

Η μέση θερμοκρασία θα πρέπει να κυμαίνεται από περίπου 19 ° C (66 ° F) τη νύχτα έως τους 26 ° C (79 ° F) κατά τη διάρκεια της ημέρας στο καλοκαίρι. Αυτοί είναι οι μέσοι όροι και οι θερμοκρασίες μπορούν να αυξηθούν πάνω από 30 ° C (86 ° F).

Προειδοποιητική σημείωση: Οι καταιγίδες μπορεί να εμφανιστούν σε περιόδους υψηλών θερμοκρασιών και έντονων ανέμων οπουδήποτε από τα τέλη της άνοιξης έως τις αρχές του φθινοπώρου, γεγονός που μπορεί να περιορίσει ορισμένες υπαίθριες δραστηριότητες και να θέσει σε κίνδυνο τους bushwalkers.

Αναμείνετε από 78mm σε 113mm βροχής σε ένα μήνα, με τις περισσότερες βροχοπτώσεις τον Φεβρουάριο. Εάν θέλετε να έχετε επιτυχημένες διακοπές, βεβαιωθείτε ότι φοράτε φόρεμα για τον καιρό .

Καλοκαιρινή διαμονή

Οι τιμές θα είναι γενικά σε μεγάλο εύρος, ιδιαίτερα από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι το σύνολο του Ιανουαρίου έως τις αρχές Φεβρουαρίου. Καλύτερα να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Σχολικές διακοπές

Οι σχολικές αργίες της Αυστραλίας συμβαίνουν από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τις περισσότερες φορές τον Ιανουάριο, οπότε αναμένετε ότι πολλά ψυχαγωγία θα προσανατολίζονται προς τις οικογένειες και τα παιδιά των σχολείων στις διακοπές.

Περιμένετε τις παραλίες, τα θεματικά πάρκα και τους χώρους πικνίκ, τα θέρετρα διακοπών που είναι γεμάτα.

Καλοκαιρινές δραστηριότητες

Κάντε περιήγηση στο Σίδνεϊ με τα πόδια . Επισκεφθείτε τα βράχια, την Όπερα του Σίδνεϊ , τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους, το Hyde Park , την Chinatown, το Darling Harbour . Παω στην παραλια. Μια επίσκεψη στο Σίδνεϊ είναι ατελής χωρίς τουλάχιστον μια μέρα στην παραλία.

Οι επιλογές είναι ατελείωτες για οποιονδήποτε φαγούρα να μπει σε κάποιες υπαίθριες δραστηριότητες. Θα μπορούσατε να κάνετε σέρφινγκ, windsurfing, hang-gliding και αλεξίπτωτο πλαγιάς ή ακόμα και να κάνετε μια κρουαζιέρα στο λιμάνι. Τουλάχιστον, θα μπορούσατε να περάσετε το λιμάνι στη Manly.

Εάν αισθάνεστε λίγο πιο τολμηροί, μπορείτε να κάνετε μια μακρά πορεία προς τα Blue Mountains και να συναντήσετε τις τρεις αδελφές. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να πάρετε μια ημερήσια εκδρομή βόρεια, νότια και δυτικά του Σίδνεϊ που είναι ιδανική για bushwalking. Αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν προειδοποιήσεις για κίνδυνο κινδύνου πυρκαγιών όπου θέλετε να πάτε. Μπορείτε πάντα να πάρετε μια αναπνοή στο Royal National Park ή να δοκιμάσετε την τέλεια κουζίνα του Σίδνεϊ.

Επεξεργασμένο και ενημερωμένο από τη Sarah Megginson .