Τι να περιμένετε στην Αυστραλία τον Φεβρουάριο

Φεστιβάλ, Γιορτές και τελευταίες μέρες του καλοκαιριού

Ο Φεβρουάριος είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού της Αυστραλίας . Αναμείνετε γενικά ζεστό καιρό στην πλειοψηφία της Αυστραλίας με φεστιβάλ, παραλία πηγαίνει, και πολλά πάρτι.

Ωρες Προσδοκίες

Στο Top End, ο Φεβρουάριος είναι η μέση της υγρής περιόδου, οπότε περιμένετε βροχές και μερικές πλημμύρες στη Βόρεια Επικράτεια, ιδιαίτερα σε τμήματα του Εθνικού Πάρκου Kakadu όπου ορισμένοι δρόμοι γίνονται ποτάμια.

Στο Σίδνεϊ τον Φεβρουάριο, η μέση υψηλή θερμοκρασία είναι 79 μοίρες με χαμηλά επίπεδα 66 μοίρες.

Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να επισκεφθείτε το Σίδνεϊ αν θέλετε πολύ ζεστά κλίματα, καθώς είναι ένας από τους θερμότερους μήνες του έτους στην πόλη.

Υπάρχει επίσης πολλή ηλιοφάνεια στο Σίδνεϊ. Τον Φεβρουάριο μπορείτε να πάρετε περίπου οκτώ ώρες ηλιοφάνειας ανά ημέρα κατά μέσο όρο και μια πιθανότητα 19 τοις εκατό μιας ηλιόλουστης ημέρας, η οποία επιτρέπει αρκετό χρόνο για να απολαύσετε τις ακτίνες στις απαλές χρυσαφένιες αμμουδιές. Ο Φεβρουάριος είναι επίσης ένας πολύ καλός χρόνος για να κολυμπήσετε στον Ειρηνικό. Η μέση θερμοκρασία των ωκεανών γύρω από την ακτή του Σίδνεϊ είναι άνετη 73 μοίρες.

Αν και είναι το καλοκαίρι, οι πιθανότητες βροχής κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου είναι αρκετά υψηλές. μπορείτε να περιμένετε να δείτε βροχή για περίπου 14 ημέρες καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα.

Σημαντικά γεγονότα

Δεν υπάρχουν δημόσιες αργίες του Αυστραλιού τον Φεβρουάριο, αλλά υπάρχουν αρκετές σημαντικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του μήνα, όπως οι Gay και Lesbian Mardi Gras του Σίδνεϊ, οι εορτασμοί της ασιατικής σεληνιακής Πρωτοχρονιάς και η Καλοκαιρινή Συναυλία Twilight Taronga.

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της Αυστραλίας του έτους, το οποίο γιορτάζεται για το μεγαλύτερο μέρος του Φεβρουαρίου, είναι το Gay και Lesbian Mardi Gras του Σίδνεϊ . Η νυχτερινή παρέλαση Mardi Gras διανυκτέρευση ταξιδεύει από το Hyde Park μέσω του Oxford St στο Moore Park.

Το ασιατικό σεληνιακό νέο έτος εμφανίζεται συνήθως τον Φεβρουάριο. Στο Σίδνεϊ, γιορτάζεται ως το ετήσιο Φεστιβάλ Κινέζικου Νέου Έτους.

Μπορείτε να περιμένετε να βρείτε πολλές γιορτές σε άλλες μεγάλες πόλεις με παρέες δρόμου και φανάρι. Οι αγώνες με βάρκα Δράκος πραγματοποιούνται στο Darling Harbour του Σίδνεϊ και σε άλλες πόλεις της Αυστραλίας.

Η 14η Φεβρουαρίου είναι αναγνωρισμένη ως Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και είναι μια πανηγυρική ημέρα για ρομαντισμό όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάντε ένα ταξίδι στο ζωολογικό κήπο

Η καλοκαιρινή συναυλία Twilight Taronga Series τον Φεβρουάριο και δεν πρέπει να χάσετε εάν βρίσκεστε στην πόλη την κατάλληλη στιγμή. Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει συναυλίες και παραστάσεις λυκόφωτος που πραγματοποιούνται στον ζωολογικό κήπο Taronga την Παρασκευή και το βράδυ του Σαββάτου.

Ο ζωολογικός κήπος Taronga είναι ανοιχτός κάθε μέρα του έτους και απέχει μόλις 12 λεπτά με το φέρι από την πόλη. Ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα στο Σίδνεϊ, ο βραβευμένος ζωολογικός κήπος κάνει μια μεγάλη μέρα έξω για τις οικογένειες και φιλοξενεί πάνω από 4.000 ζώα από τους Αυστραλούς ντόπιους σε εξωτικά είδη. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν το χέρι τους στα άγρια ​​σχοινιά, μια μεγάλη σειρά από εμπόδια και γέφυρες ανάρτησης στα δέντρα.

Ωρα για παραλία

Ο Φεβρουάριος είναι ακόμα πολύ χρόνος παραλίας στην Αυστραλία. Ελέγξτε τις παραλίες του Σίδνεϊ και της Μελβούρνης . Σκεφτείτε μια επίσκεψη στις παραλίες λευκής άμμου του κόλπου Jervis .

Η ασφάλεια στην παραλία λαμβάνεται πολύ σοβαρά στις αυστραλιανές παραλίες. Ακολουθήστε τα σήματα και τις προειδοποιήσεις. Οι επιθέσεις καρχαριών είναι πολύ σπάνιες, αλλά οι δηλητηριώδεις μέδουσες είναι συνήθως σεζόν από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο.

Κατά μήκος της ακτής του βόρειου Κουίνσλαντ μετά το Μεγάλο Κέπελ Νησί , να είστε επιφυλακτικοί σχετικά με τις δηλητηριώδεις μεδάλες κιβωτίων, συμπεριλαμβανομένων των θανατηφόρων Irukandji μέδουσες .