Εξερευνώντας το Adelaide Hills στη Νότια Αυστραλία

Από τα περίχωρα της νότιας Αυστραλίας πρωτεύουσα της Αδελαΐδας είναι η συνεχόμενη περιοχή των λόφων, βουνά, πεδία, κοιλάδες, και ποτάμια γνωστά ως Adelaide Hills, που οπαδοί έξω από μερικά από τα πιο γραφικά χαρακτηριστικά του κράτους.

Οι λόφοι της Αδελαΐδας εκτείνονται σε νοτιοανατολική κατεύθυνση προς το όρος Mt. Lofty, και στη συνέχεια προς Hahndorf και Mt. Αρτοποιός. Βορειοανατολικά κατευθύνεται προς Birdwood (όπου θα βρείτε το Εθνικό Μουσείο Μουσείο) και την πηγή του ποταμού Torrens.

Το Mt. Οι μεγάλες σειρές τρέχουν περίπου στα νοτιοδυτικά προς τα βορειοανατολικά μέσω των λόφων της Αδελαΐδας.

Πάντα μια ευχάριστη στάση

Λιγότερο από 20 χιλιόμετρα (περίπου 12 μίλια) νοτιοανατολικά του κέντρου της πόλης Αδελαΐδα κατά μήκος του Mt Barker Rd βρίσκεται το Mt. Lofty Botanic Garden, ένα μαγευτικό μέρος για να επισκεφθείτε όταν οι εκτάσεις ξεσπούν στο λουλούδι την άνοιξη. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Πάρκο Άγριας Ζωής Cleland.

Αλλά όποια και αν είναι η εποχή, ο Βοτανικός Κήπος είναι πάντα μια ευχάριστη στάση (αν όχι ο προορισμός της ημέρας) σε ένα Adelaide Hills Drive στο Mt. Υψηλή σύνοδο κορυφής προς τα βόρεια. Πάρτε μια πανοραμική θέα εδώ της πόλης Αδελαΐδα από ύψος περίπου 2.360 πόδια.

Αυτός ο ποταμός που διέρχεται από την πόλη είναι τα Torrens - και μπορείτε σχεδόν να το ακολουθήσετε στην πηγή του μέχρι την ανατολή μέχρι το Birdwood και το Mt. Ευχάριστο, στην περιοχή που ονομάζουν την κορυφή των Torrens.

Ένα ιστορικό χωριό

Από την κορυφή του βουνού. Lofty, μπορείτε να επαναφέρετε τη διαδρομή σας πίσω στο Mt Barker Rd που μετατρέπεται σε Νοτιοανατολική αυτοκινητόδρομο ακριβώς νότια του Botanic Garden στους λόφους της Αδελαΐδας.

Βγείτε από τον αυτοκινητόδρομο περίπου 10 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά και κατευθυνθείτε προς το ιστορικό και γραφικό χωριό Hahndorf.

Το Hahndorf, που εγκαταστάθηκε το 1839 από τους Πρωσικούς Λουθηρούς, εγκαταλείποντας τις θρησκευτικές διώξεις στην Ευρώπη, διατηρεί πολλά κτίρια κληρονομιάς και φαίνεται να έχει παγώσει εγκαίρως.

Hahndorf, το πιο δημοφιλές αξιοθέατο της SA

Θεωρούμενο δημοφιλέστερο τουριστικό αξιοθέατο της Νότιας Αυστραλίας, το Hahndorf έχει πολλά γερμανικά κέικ, τσαγιέρες.

καταστήματα γκουρμέ και καταστήματα με είδη δώρων. Είναι ένα τέλειο μέρος για να σταματήσετε για ένα χαλαρό γεύμα στην εξερεύνηση των λόφων της Αδελαΐδας.

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε την Ακαδημία Hahndorf, το μουσείο Antique Clock και τον καλλιτέχνη του Sir Hans Heysen, το Cedars, το οποίο έχει διατηρηθεί με τη συλλογή έργων τέχνης και επίπλων.

Κοντά στο ξενοδοχείο είναι το Mt. Barker ίδια, στην κορυφή της οποίας μπορείτε να έχετε πανοραμική θέα στο όρος. Lofty, τη λίμνη Αλεξάνδρινα και τον ποταμό Murray στα νότια. Υπάρχουν υπαίθριες ατμομηχανές στο σιδηρόδρομο Steamranger που τρέχει από το Mt. Barker στην πόλη Goolwa και Victor Harbour νότια της Adelaide.

Όλοι για την κοιλάδα του Όκαππαρινγκα

Από το Hahndorf, μπορείτε να προχωρήσετε στη χώρα του κρασιού Barossa μέσω της γραφικής κοιλάδας Onkaparinga. Ο ίδιος ο ποταμός Onkaparinga περιστρέφεται μέσα από οπωρώνες και κήπους και ιστορικούς δήμους. Στην Oakbank, το Great Eastern Steeplechase προσφέρεται ως η μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση αγώνων πικ-νικ στον κόσμο. Και για εκείνους με ένα γλυκό δόντι, δεν πρέπει να χάσετε μια επίσκεψη στο εργοστάσιο σοκολάτας της Melba στο Πάρκο Κληρονομιάς στο Woodside.

Πράγματα που πρέπει να δείτε μέσα σε μια ώρα της διαδρομής

Από την κοιλάδα, μπορείτε να περιπλανηθείτε στη νοτιοδυτική κατεύθυνση προς την ακτή. Το καλό πράγμα για τους λόφους της Αδελαΐδας είναι ότι πολλοί από τους προορισμούς σας θα βρίσκονται μέσα σε μια ώρα με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης Αδελαΐδα, πολλές σε μισή ώρα.

Επίσης, υπήρχε εξόρυξη χρυσού κοντά στο Birdwood (ποιος ξέρει αν υπάρχει αριστερά εκεί σήμερα;). Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει χρυσός για να δουν τώρα, υπάρχουν ακόμα μεγάλα ψιλοσυμπιεσώματα για να εξερευνήσετε το μονοπάτι της ανακάλυψης.