Οι καλυμμένες γέφυρες του Κοννέκτικατ

Κονέκτικατ για καλυμμένες γέφυρες; Το Βερμόντ και το Νιου Χάμσαϊρ έχουν καθεμία δεκάδες καλυμμένες γέφυρες, επομένως το Κοννέκτικατ δεν είναι πιθανό να είναι το πρώτο κράτος που έρχεται στο μυαλό αν αναζητάτε αυτές τις μοναδικές δομές στο τοπίο της Νέας Αγγλίας.

Υπάρχει μια χούφτα καλύπτονται γέφυρες για να ανακαλυφθεί στο Κονέκτικατ, όμως, και υπάρχει ακόμη και μια καλυμμένη γέφυρα, αν και μια σύγχρονη, στην κομητεία Hartford.

Καλυπτόμενες Γέφυρες στο Κοννέκτικατ

Προχωρήστε στην κομητεία Litchfield στο βορειοδυτικό τμήμα του κράτους, όμως, για την πυκνότερη συγκέντρωση καλυμμένων γεφυρών και για να δείτε το πιο φωτογενές δείγμα του κράτους: τη Γέφυρα που καλύπτεται από τη Δυτική Κορνουάλη .

Αυτή η ιστορική, κόκκινη ζωγραφική γέφυρα σχεδιάστηκε από την πόλη Ithiel και χτίστηκε το 1841. Βρίσκεται σε συνεχή λειτουργία από το 1864 - μπορείτε ακόμα να οδηγείτε σε όλη τη γέφυρα, η οποία εκτείνεται στον ποταμό Housatonic για απόσταση 242 ποδιών.

Για να φτάσετε στη γεφυρωμένη γέφυρα West Cornwall, ακολουθήστε τη Διαδρομή 7 στη διασταύρωση με τη διαδρομή 128 στη Δυτική Κορνουάλη. Γυρίστε στο Route 128 East, και θα πάτε δεξιά στην καλυμμένη γέφυρα.

Λίγο μακρύτερα νότια της δυτικής Κορνουάλης στη διαδρομή 7, θα βρείτε δύο επιπλέον καλυμμένες γέφυρες. Το πρώτο είναι σωστό στη διαδρομή 7 στο Kent Falls State Park. Η Καλυμμένη Γέφυρα του Kent Falls είναι απλά ένα στενό μονοπάτι 37 ποδιών, αλλά είναι ακόμα ένα ρομαντικό σημείο για να επισκεφθείτε και να φωτογραφίσετε, ιδιαίτερα το φθινόπωρο. Η γέφυρα χτίστηκε το 1974.

Συνεχίζοντας νότια στη διαδρομή 7, προσέξτε προς τα δεξιά για Bulls Bridge Road, η οποία είναι, φυσικά, όπου θα βρείτε Bulls Bridge . Αυτή η καλυμμένη γέφυρα που εκτείνεται στον ποταμό Housatonic συνεχίζει να μεταφέρει κίνηση που αφήνει το Κοννέκτικατ για το κοντινό κράτος της Νέας Υόρκης.

Χτίστηκε το 1842 και εξακολουθεί να έχει το γοητευτικό, ρουστίκ βλέμμα των ημερών που πέρασαν.

Αναρωτιέστε για τη μόνη καλυμμένη γέφυρα του Χάρτφορντ; Είναι σε ένα πάρκο στην πόλη Avon, Connecticut, και ονομάζεται γέφυρα Huckleberry Hill . Αντίθετα από τις ιστορικές εκτάσεις του Litchfield County, αυτή η γέφυρα 35 ποδιών χτίστηκε το 1968.

Για να το βρείτε, ακολουθήστε το Route 4 West (έξοδος 39 από το I-84) σε μια δεξιά γέφυρα στο Huckleberry Hill Road στο Avon, όπου θα βρείτε τη γέφυρα στο Countryside Park.

Υπάρχει μια ακόμη ιστορική καλυμμένη γέφυρα για να βρείτε στο Κονέκτικατ εάν είστε έτοιμοι για μια κίνηση στο Middlesex County. Ακολουθήστε τη διαδρομή 2 ανατολικά για έξοδο 16 για τη διαδρομή 149 προς το Moodus. Κάντε δεξιά στη διαδρομή 16 και θα βρείτε τη γεφυρωμένη γέφυρα Comstock κοντά στην πόλη της πόλης East Hampton-Colchester. Χτισμένο το 1873, αυτή η γέφυρα 80 ποδιών αποτελεί παράδειγμα του Howe Truss, ενός σχεδίου που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1840, που συνδυάζει κάθετες σιδερένιες ράβδους και διαγώνια ξύλα. Μπορείτε να περπατήσετε τη γέφυρα, που περνάει τον ποταμό σολομού, με τα πόδια.

Θέλετε να παντρευτείτε δίπλα σε γέφυρα που καλύπτεται από το Κοννέκτικατ; Το Worthington Pond Farm & Gardens στο Σόμερς του Κοννέκτικατ είναι ένας γραφικός χώρος γάμου και εκδηλώσεων με τη δική του καλυμμένη γέφυρα, η οποία μπορεί να προσφέρει καταφύγιο για το δείπνο του γάμου σας.