Προσφορές εισόδου και εκπτώσεις μουσείων για ανώτερους ταξιδιώτες

Τρόποι αποθήκευσης στις επισκέψεις των μουσείων

Τα μουσεία είναι δημοφιλή με ταξιδιώτες όλων των ηλικιών. Προσφέρουν ευκαιρίες μάθησης, μια ταξιδιωτική περιπέτεια που διπλασιάζει ως καταφύγιο από μια κακή καιρική ημέρα και την ευκαιρία να βυθιστεί βαθιά σε ένα θέμα ενδιαφέροντος.

Ενώ πολλά μουσεία χρεώνουν την είσοδο, οι ηλικιωμένοι και οι Baby Boomers μπορούν να επωφεληθούν από μια ευρεία σειρά ελεύθερων ημερών μουσείων, προσφορές, εκπτώσεις και χρήματα που εξοικονομούν κάρτες μουσείων.

Γνωρίστε πριν πάτε

Με άλλα λόγια, προγραμματίστε το μέλλον.

Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε ποια μουσεία να επισκεφθείτε κάθε ημέρα του ταξιδιού σας, αν προτιμάτε αυθόρμητα ταξίδια, αλλά θα πρέπει να περάσετε λίγα λεπτά για να ερευνήσετε τις ελεύθερες μέρες των μουσείων, τις μεγάλες εκπτώσεις και άλλες ευκαιρίες εξοικονόμησης χρημάτων, ώστε να μπορέσετε να φέρετε αυτές τις πληροφορίες μαζί σας όταν ταξιδεύετε.

Δωρεάν μουσεία

Ορισμένα μουσεία, όπως το εκτεταμένο δίκτυο των μουσείων Smithsonian στην Ουάσινγκτον, DC, ποτέ δεν χρεώνουν την είσοδο. Πολλά στρατιωτικά μουσεία, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Μουσείου των Πολεμικών Αεροποριών των Ηνωμένων Πολιτειών στο Dayton, Ohio, είναι επίσης ανοικτά δωρεάν. Σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα βρείτε μουσεία που ανοίγουν χαρούμενα τις πόρτες τους στο κοινό δωρεάν. Στα παραδείγματα περιλαμβάνονται το Μουσείο Φυσικών Επιστημών της Βόρειας Καρολίνας, οι Γκαλερί Forbes της Νέας Υόρκης και το εργαστήριο τεχνολογίας Sony Wonder και η Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνια του Σαν Φρανσίσκο.

Μουσικές Ελεύθερες Ημέρες

Μπορεί επίσης να μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ελεύθερες μέρες του μουσείου.

Ορισμένα μουσεία έχουν προγραμματισμένη ελεύθερη ημέρα, απόγευμα ή βράδυ. αν επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε εισιτήριο. Για παράδειγμα:

Η δωρεάν και μειωμένη είσοδος στα Μουσεία της Νέας Υόρκης περιλαμβάνει μια πλήρη λίστα των ελεύθερων ημερών των μουσείων.

Δωρεάν Μουσεία, Ελεύθερες Ημέρες Μουσείων & Δωρεάν Εισαγωγή Μουσείων στο Σαν Φρανσίσκο προσφέρει αλφαβητική λίστα των ελεύθερων ημερών των μουσείων. μεταβείτε στην πρώτη σελίδα για να την βρείτε.

Οι ελεύθερες ημέρες του Μουσείου του Σικάγου σας λένε πότε τα πιο γνωστά μουσεία του Windy City προσφέρουν δωρεάν είσοδο.

Το πρόγραμμα Museums on Us της Τράπεζας της Αμερικής προσφέρει στους κατόχους καρτών μία δωρεάν γενική είσοδο σε ένα από τα περισσότερα από 200 συμμετέχοντα μουσεία κατά το πρώτο πλήρες Σαββατοκύριακο κάθε μήνα. Θα χρειαστεί να δείτε ένα δελτίο ταυτότητας με φωτογραφία και μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Bank of America, US Trust ή Merrill Lynch για να λάβετε την ελεύθερη είσοδό σας.

Ημέρα Μουσείων του περιοδικού Smithsonian Live! πρόγραμμα προσφέρει δωρεάν είσοδο σε δύο άτομα από το ίδιο νοικοκυριό σε ένα μουσείο που συμμετέχει. Ημέρα Μουσείων Live! πραγματοποιείται στα τέλη Σεπτεμβρίου. οι πραγματικές ημερομηνίες ποικίλλουν ανά έτος. Για να συμμετάσχετε, πρέπει να ζητήσετε εκ των προτέρων τα εισιτήριά σας μέσω του περιοδικού Museum Day Live! και στη συνέχεια να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα εισιτήρια. ( Συμβουλή: Ορισμένα μουσεία θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε το smartphone ή το tablet σας για να δείτε το εισιτήριό σας.

Ανώτερες Εκπτώσεις

Για να μάθετε σχετικά με τις εκπτώσεις σε μεγαλύτερες εκθέσεις σε ένα συγκεκριμένο μουσείο, μπορείτε να καλέσετε το μουσείο, να ελέγξετε την ιστοσελίδα του ή απλώς να εμφανιστείτε και να διαβάσετε τις τιμές εισαγωγής. Ακόμα κι αν δεν βλέπετε καμία πληροφορία σχετικά με μια ανώτερη έκπτωση, ποτέ δεν πονάει να ζητήσετε ένα.

Εκπτώσεις Ειδικής Κατηγορίας

Ορισμένα μουσεία προσφέρουν εκπτώσεις σε ειδικές κατηγορίες επισκεπτών.

Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν:

Βετεράνοι

Εάν είστε βετεράνος, ενδέχεται να δικαιούστε δωρεάν ή περιορισμένη είσοδο είτε στην Ημέρα των Βετεράνων είτε καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι επισκέπτες με αναπηρίες και οι σύντροφοί τους

Ένας περιορισμένος αριθμός μουσείων προσφέρει δωρεάν είσοδο σε επισκέπτες με αναπηρίες. Μερικά από αυτά τα μουσεία προσφέρουν επίσης τον συνοδό ταξιδιού των επισκεπτών αυτών δωρεάν.

Ντόπιοι κάτοικοι

Για να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες από την κοινότητα να επισκεφτούν, μερικά μουσεία προσφέρουν εκπτώσεις εισόδου στους κατοίκους της περιοχής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποδείξει την κατοικία.

Κάρτες Μουσείων

Σε πολλές μεγάλες πόλεις, οι ταξιδιώτες μπορούν να αγοράσουν κάρτες μουσείων που προσφέρουν μειωμένη είσοδο σε μια συγκεκριμένη ομάδα μουσείων για μια χρονική περίοδο η οποία μπορεί να κυμαίνεται από μία ημέρα έως μία εβδομάδα ή περισσότερο. Αυτές οι κάρτες μουσείων μπορεί να είναι μια καλή συμφωνία, αλλά μπορεί επίσης να σας κοστίσει περισσότερο από ό, τι μπορεί να σκεφτείτε.

Πρέπει να πληρώσετε για την ίδια την κάρτα, επομένως πρέπει να κάνετε κάποια μαθηματικά και να αποφασίσετε αν οι εκπτώσεις που θα λάβετε θα υπερβούν το κόστος της κάρτας του μουσείου.

Για να γίνουν τα πράγματα πιο δελεαστικά - και συγχέοντας - μερικές κάρτες μουσείων περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά για υψηλότερη τιμή κάρτας. Λίγα λεπτά με την αριθμομηχανή σας θα πρέπει να σας πω εάν ή όχι αυτό το είδος της κάρτας μουσειά είναι μια καλή συμφωνία για σας.