Όκλαντ: Πολιτιστικό Κέντρο του Πίτσμπουργκ

Βρείτε παγκόσμιας κλάσης μουσεία, πανεπιστήμια και ψυχαγωγία στο Όκλαντ

Η συνοικία Oakland του Pittsburgh είναι μια ακμάζουσα εμπορική και κατοικημένη περιοχή. Στην πραγματικότητα, το Oakland είναι ο τρίτος μεγαλύτερος εμπορικός κόμβος της Πενσυλβανίας. Μόνο το Κέντρο Πόλης, η Φιλαδέλφεια και το Downtown Pittsburgh μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερο εμπόριο και δραστηριότητα από ό, τι το Όκλαντ.

Τα μουσεία τέχνης, τα κέντρα ιστορίας, τα περίοπτα πανεπιστήμια, η μεγάλη αρχιτεκτονική, τα γραφικά καφενεία, η διεθνής κουζίνα, οι στοές, οι κινηματογράφοι, η ζωντανή ψυχαγωγία και οι δύο κύριες οδοί περιγράφουν το θόρυβο και την φασαρία του Όκλαντ.

Εν ολίγοις, το Όουκλαντ είναι το πολιτιστικό, ιατρικό, εκπαιδευτικό, πνευματικό και τεχνολογικό κέντρο του Πίτσμπουργκ, που διαθέτει πολλά παγκοσμίου φήμης θεσμούς και αξιοθέατα. Επιπλέον, είναι η είσοδος στη γοητεία και τις φυσικές ομορφιές του επεκτατικού Schenley Park.

Οι κατοικοι:

Πολλοί κάτοικοι του Όκλαντ είναι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, στο πανεπιστήμιο Carnegie Mellon ή στο Κάρλοολ Κολλέγιο, δημιουργώντας ένα διαφορετικό οικιστικό σώμα που αποτελείται από άτομα από τουλάχιστον 90 έθνη.

Πραγματα να κανεις:

Από μακρού θεωρείται το πολιτιστικό κέντρο του Πίτσμπουργκ, το Όκλαντ στεγάζει επίσης το Κεντρικό Κατάστημα της Carnegie Library, τα Μουσεία Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας Carnegie, το Μουσείο Carnegie Hall και το Σώμα Μνήμης Στρατιωτών και Ναυτικών.

Αν είστε ψώνια και φαγητό που ακολουθείτε, φροντίστε να κάνετε κρουαζιέρα στην επιχειρηματική περιοχή Craig Street Street. Μόλις πέσει ο ήλιος, αρπάξτε το αγαπημένο σας ποτό σε ένα από τα πολλά νυχτερινά κέντρα του Όκλαντ, ή πιάστε το The Rocky Horror Picture Show ή μια άλλη κλασική ταινία στο Beehive στο King's Court Theatre.

Οι μνήμες του Roberto Clemente και του Honus Wagner παραμένουν ισχυρές στο Όκλαντ, όπου εξακολουθεί να υπάρχει το τείχος του Forbes Field. Το τοπίο είναι γεμάτο με την αρχιτεκτονική ιδιοφυΐα της συναγωγής Henry Hornbostel - Rodef Shalom, και όλοι οι επισκέπτες πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα επισκεφτούν το Ωδείο Phipps.

Γνωριμία και εφοδιαστική:

Το Oakland περιβάλλεται από τις συνοικίες του Shadyside, του Squirrel Hill, του Greenfield, του Bloomfield, του Hill District και του Bluff.

Η πέμπτη και η λεωφόρος Forbes, οι δύο κύριες αρτηρίες κυκλοφορίας Ανατολής-Δύσης του Πίτσμπουργκ, περνούν μέσω του Όκλαντ, με στάσεις λεωφορείων σε σχεδόν κάθε γωνία. Οι περισσότεροι Oaklanders φτάνουν με λεωφορείο ή με τα πόδια, δίνοντας μια πραγματική "πόλη" κοντά και ατμόσφαιρα.

Το Όκλαντ εκπροσωπείται από τρεις Περιφέρειες του Δημοτικού Συμβουλίου: Περιοχή 3 (Κεντρικό Όκλαντ), Περιφέρεια 6 (τμήματα West & South Oakland) και Περιοχή 8 (North Oakland & μέρη του West Oakland).

Επόμενη Γειτονιά του Πίτσμπουργκ > Bloomfield


>> Επιστροφή στο Ευρετήριο των Γειτονιών του Πίτσμπουργκ

--Παρακολούθηση της γειτονιάς από την πόλη του Πίτσμπουργκ. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.