Ένας τοπικός οδηγός για την επίσκεψη Bloomfield

Η γειτονιά Bloomfield του Πίτσμπουργκ είναι η "Μικρή Ιταλία"

Η συνοικία Bloomfield του Pittsburgh είναι γνωστή ως "Μικρή Ιταλία του Πίτσμπουργκ" λόγω των ιταλικών ριζών της πόλης. Η πόλη γιορτάζει την ιταλική κληρονομιά της με τις Ημέρες της Μικρής Ιταλίας κάθε καλοκαίρι

Το Bloomfield πήρε το όνομά του αφού ο Γιώργος Ουάσιγκτον παρατήρησε το "πεδίο πολλών ανθών" της γης.

Η πόλη είναι ως επί το πλείστον οικιστική, με άφθονο rowhouses ελκυστική ποικίλες μορφές αρχιτεκτονικής. Συνορεύει με δύο μεγάλες επιχειρηματικές περιοχές, μία στην λεωφόρο Liberty και μία στην λεωφόρο Penn.

Και οι δύο επιχειρηματικές συνοικίες φιλοξενούν καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ.

Για τους επισκέπτες της πόλης, το Bloomfield είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας κλασικής γειτονιάς του Πίτσμπουργκ. Και για τους ντόπιους, υπάρχει πάντα κάτι νέο για να ανακαλύψετε στο Bloomfield, είτε πρόκειται για ένα περίεργο κατάστημα είτε για ένα μέρος για να φάτε. Το Burgh Bits and Bites περιοδεία φαγητού στο Bloomfield είναι διασκεδαστικό τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους νεοφερμένους.

Πού να ψωνίσετε:

Δύο ιταλικά μπακάλικα λειτουργούν στο Bloomfield. Το Groceria Italiana πωλεί σπιτικά ζυμαρικά, σάλτσες και ψωμιά, μαζί με κρέατα και μια μικρή ποικιλία από ξηρά προϊόντα. Το Ιταλικό Κέντρο Τροφίμων Donatelli είναι ένα μεγαλύτερο κατάστημα με ένα τμήμα παραγωγής, μαζί με ιταλικό φαγητό, συμπεριλαμβανομένων των μπισκότων pizelle.

Στη λεωφόρο Liberty, βρείτε: Merante Gifts, καθώς και κατάστημα με είδη μαγειρικής από την ιταλική αγορά. Sound Cat Records, ένα ανεξάρτητο κατάστημα μουσικής που πωλεί βινύλιο. και τα ενδύματα Minded, ένα κατάστημα για να αγοράσει, να πουλήσει και να εμπορευτεί ρούχα.

Οι Bookworms μπορούν επίσης να βρουν δύο τοπικά βιβλιοπωλεία στη λεωφόρο Liberty: το Βιβλιοπωλείο και το Cafe του Big Idea και το Book Exchange του East End.

Που να φάω:

Γνωστό ως Little Italy, το Bloomfield έχει φυσικά το μερίδιό του σε ιταλικά εστιατόρια, όπως το Pleasure Bar Restaurant και το Pizzeria του Angelo.

Η πόλη είναι επίσης το σπίτι σε μια σειρά από διεθνή κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων ταϊλανδέζικα, κινέζικα και ινδικά εστιατόρια.

Tessaro, είναι ένα ίδρυμα Bloomfield, που σερβίρει μερικά από τα καλύτερα χάμπουργκερ στο Πίτσμπουργκ.

Η αδιαμφισβήτητη μυρωδιά των burgers με ξύλα συχνά διαπερνά τη λεωφόρο Liberty, χάρη στο Tessaro's.

Σε έναν παράλληλο δρόμο και νέο στο χώρο του Pittsburgh food, το Bread and Salt Bakery έχει ήδη γίνει θεσμός - ακόμη και οι New York Times έχουν παρατηρήσει. Παραγγείλετε νόστιμα φρέσκα ψωμιά ή φέτες πίτσας που πωλούνται από τη λίβρα.

Για μια pick-me-up, 4121 Main είναι μέρος καφενείο, μέρος γκαλερί τέχνης, μέρος floral κατάστημα. Σερβίρει νόστιμο καφέ γκουρμέ μέσα σε μια φωτεινή βιτρίνα που είναι ειδυλλιακή και αποκαταστατική. Βρίσκεται στην κεντρική οδό, πιο κοντά στην λεωφόρο Penn.

Πού να πάρετε ένα ποτό:

Στη λεωφόρο Liberty, αρπάξτε ένα ποτό στη διεύθυνση: Bloomfield Bridge Tavern, που ονομάζεται "The Polish Party House", το Caliente, μια μεγάλη επιλογή μπύρας συν πίτσα. και το Pub Silky's, την κλασική ταβέρνα γειτονιάς.

Οι οπαδοί του βουνού: Ελέγξτε την ταβέρνα του Sonny, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη λεωφόρο Liberty, με βόλτες, φθηνή μπύρα και παιχνίδια arcade.

Ειδικά κοκτέιλ και μπύρες ρέουν στο Brillobox στη λεωφόρο Penn Avenue, ένα μπαρ hipster με χορευτικά πάρτι επάνω τα σαββατοκύριακα.