Θα πρέπει να ελέγξετε σε ένα πολυτελές θέρετρο RV;

Τα RVs είναι μια σοβαρή επένδυση από το get go , με τον μέσο όρο RVer να πέφτει οπουδήποτε από μερικές χιλιάδες δολάρια σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να χτυπήσει το δρόμο και να ταξιδέψει όπου άλλοι δεν πηγαίνουν ποτέ. Παίρνουμε αυτούς τους RVs σε καθημερινά πάρκα και κάμπινγκ για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα αξιοθέατα και τις ανέσεις. Όπως και οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν RVers που εντείνουν το παιχνίδι τους, πέφτουν πολύ περισσότερο για να πάρουν το RV των ονείρων τους και να ταξιδέψουν στην πολυτέλεια.

Πού κάνουν αυτοί οι άνθρωποι τα RV τους; Ενώ μερικοί μπορεί να είναι ικανοποιημένοι με ένα πάρκο μαμά και ποπ RV, άλλοι ήθελαν να ταιριάζουν με το πάρκο τους με το γύρο τους σε εξαιρετικά πολυτελή πάρκα RV, και αυτό είναι που θέλουμε να εξερευνήσουμε σήμερα. Ας ρίξουμε μια ματιά στα high-end πάρκα RV, συχνά γνωστά ως θέρετρα RV.

Τι είναι το RV Luxury Resort;

Δεν υπάρχουν καθορισμένα κριτήρια που να διαχωρίζουν τον τυπικό ιστότοπο KOA από διαμονή σε θέρετρο RV, αλλά υπάρχουν κάποιες άμεσες διαφορές. Πρώτον, ξεκινάμε με τη λέξη "θέρετρο" σε σύγκριση με το πάρκο. Τώρα είναι αλήθεια ότι ο καθένας μπορεί να καλέσει το πάρκο RV τους ένα θέρετρο και να ξεφύγει με αυτό, αλλά δεν συμβαίνει όλα αυτά συχνά. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες πάρκων RV είναι ικανοποιημένοι με την κλήση του πάρκου τους ένα πάρκο, ενώ οι ιδιοκτήτες θέρετρων RV θέλουν να μεταφέρουν τις high-end ποιότητα και ανέσεις που έρχονται με ένα θέρετρο RV.

Τα θέρετρα μπορούν συχνά να πουν ότι το πάρκο RV προορίζεται για μακροχρόνια στάθμευση, οπότε αν θέλετε να μάθετε αν ένα πάρκο είναι ένα θέρετρο υψηλής θέσης αναζητήστε τις λέξεις που χρησιμοποιούν για να περιγράψουν το πάρκο όπως πολυτέλεια, high-end, πρώτης τάξης ή άλλες πλούσια ηχητικά λόγια.

Ένας σίγουρος τρόπος φωτιάς για να μετρήσετε αν πρόκειται για θέρετρο είναι να μάθετε ποια είδη RVs επιτρέπονται εκεί. Αν πρόκειται για μοτοσικλέτες κατηγορίας Α ή για μοτοσικλέτες , βρήκατε ένα πολυτελές θέρετρο.

Τι να περιμένετε με τους ιστοτόπους RV Resort

Ένα σημείο σε ένα θέρετρο RV πρόκειται να σας κοστίσει μια αρκετά δεκάρα, ώστε να στοιχηματίσετε ότι τα τακάκια RV θα είναι εξοπλισμένα.

Τα μαξιλάρια στα θέρετρα RV θα είναι συχνά ευρύχωρα και ικανά να χειριστούν μερικά από τα μεγαλύτερα RVs στο δρόμο. Θα είναι σχεδόν πάντα εξοπλισμένα με πλήρεις συνδέσεις κοινής ωφέλειας και πιθανότατα θα έρθουν με άλλες μοναδικές ανέσεις, όπως μεγάλες βεράντες, υπαίθριες κουζίνες, ιδιωτικά υπαίθρια ντους, υδρομασάζ, περίπλοκο τοπίο και πολλά άλλα. Δεν θα γεμίσετε από τον πλησίον σας, είτε επειδή τα διαστήματα τείνουν να έχουν αρκετό περιθώριο για ιδιωτικότητα. Οι περιοχές RV είναι πολύ μακριά από τους σπασμένους χωματόδρομους των πάρκων RV backwoods σας.

Τι να περιμένετε με τις ανέσεις του RV Resort

Δεν θα μπορούσατε να το ονομάσετε ένα θέρετρο χωρίς μερικές μεγάλες ανέσεις. Τα θέρετρα RV ποικίλλουν ανάλογα με τα είδη των ανέσεων που προσφέρουν. Πιθανότατα θα έχετε καταφύγει σε κατάσταση αναμονής όπως κρυστάλλινα πισίνες, υδρομασάζ, σάουνες, σπα, φροντίδα σκύλων, ασφάλεια 24 ωρών και πολλά άλλα. Αυτή είναι η κορυφή του παγόβουνου, καθώς ορισμένα θέρετρα RV μπορούν να έρθουν με ανέσεις υψηλού επιπέδου, όπως ιδιωτικά γήπεδα γκολφ, προσωπικό που θα καθαρίσει το καζάνι σας ενώ βρίσκεστε έξω, σε χώρους διασκέδασης και πολλά άλλα. Ο τύπος πολυτελείας θα εξαρτάται από το συγκεκριμένο θέρετρο, όπου βρίσκεται στη χώρα, και πώς κατασκευάστηκε στο τέλος.

Πόσο κοστίζει ένα RV Resort;

Αυτός έρχεται με μερικά καλά νέα και κακά νέα.

Τα κακά νέα είναι ότι πολλά θέρετρα RV πωλούν τους χώρους τους και δεν τα νοικιάζουν καθημερινά, όπως κάνουν τα περισσότερα καλά παλιομοδίτικα πάρκα RV. Οι ετικέτες τιμών μπορούν να κυμανθούν οπουδήποτε από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε πάνω από επτά αριθμούς για τα πιο πολυτελή.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν θέρετρα RV που θα σας επιτρέψουν να νοικιάσετε χώρους με λογικές ημερήσιες τιμές από περίπου $ 100 έως $ 500. Ελέγξτε την τιμή ενός θέρετρου RV πριν αποφασίσετε ότι είναι πάρα πολύ πλούσιος για το αίμα σας, μπορεί να εκπλαγείτε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η διαμονή σας σε ένα θέρετρο RV θα σας εξοικονομήσει χρήματα παρά την επισήμανση τιμών που επισυνάπτεται. Λάβετε υπόψη αυτό, καθώς σχεδιάζετε ταξίδια προορισμού και μακρά διαμονή σε ορισμένα από τα αγαπημένα σας μέρη σε ολόκληρη τη χώρα.

Θα πρέπει να μείνετε σε ένα πολυτελές θέρετρο RV;

Αν έχετε το καλοκαίρι και τα μετρητά, RV θέρετρα είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσετε εάν μπορείτε να βρείτε ένα θέρετρο για να μείνετε σε για ένα μικρότερο ταξίδι.

Παρόλο που μπορείτε να είστε ιδιοκτήτης ενός αυτοκινητόδρομου ή μοτοσυκλέτας κατηγορίας Α , ίσως να μην εκτιμήσετε τα πάντα που προσφέρει ένα πολυτελές θέρετρο RV. Πολλοί RVers προτιμούν να χτυπήσουν το δρόμο, να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους και να χρησιμοποιήσουν την ελευθερία που προσφέρει ένα καροτσάκι ή ρυμουλκούμενο για να ξεφύγει από όλα.

Για άλλους, η ιδέα της στάθμευσης του RV σε ένα πολυτελές απόδραση κοντά ή μακριά από το σπίτι είναι το είδος του "ταξιδιού" που επιδιώκουν. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα θέρετρα πολυτελείας RV είναι αν αγοράζετε πολλά ή επενδύετε σε μακροχρόνια μίσθωση, συχνά μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητο σας εδώ ή εκεί με λίγη ταλαιπωρία. Αυτό σας δίνει την ευελιξία να έρθετε και να πηγαίνετε όσο θέλετε, αλλά και να στοιχηματίζετε τις ρίζες σε ένα σπίτι μακριά από το σπίτι.

Η διαμονή σε ένα θέρετρο RV θα πρέπει να είναι κάτι στον κατάλογο όλων των κουτιών RV. Ακόμα κι αν ανακαλύψετε ότι αυτό το είδος περιπέτειας RV δεν είναι αυτό που ψάχνετε, είναι μια ακόμα εμπειρία που θα μάθετε στο δρόμο μετά από την επένδυση σε ένα καροτσάκι ή ένα ρυμουλκούμενο για να ταξιδέψετε.