Είναι Hot στο Λας Βέγκας;

Πότε προγραμματίζετε το ταξίδι σας στο Λας Βέγκας; Έχει σημασία αν είναι ζεστό ή κρύο ή σχεδιάζετε να καθίσετε σε τραπέζι μπλακ τζακ για τρεις μέρες κατ 'ευθείαν; Οι καλοκαιρινοί μήνες μπορούν να είναι τέλειοι για την πισίνα αν σας αρέσουν 100+ ημέρες, αλλά γνωρίζατε ότι οι Μάρτιος - στις αρχές Μαΐου και Σεπτεμβρίου - στις αρχές Νοεμβρίου είναι συχνά καλύτεροι μήνες; Μας αρέσει να περπατάς; Οι θερμοκρασίες του Φεβρουαρίου στο Λας Βέγκας είναι ιδανικές για μεγάλες βόλτες στη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Ελέγξτε τον καιρό στο Λας Βέγκας αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας.

Εάν χρειάζεστε έναν γρήγορο οδηγό για τις θερμοκρασίες στο Λας Βέγκας, μπορούμε να σας πούμε ότι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος μπορούν να κρυώσουν αλλά όχι το κρύο που θα περίμενε κανείς αν βρίσκεστε από το βορρά. Εάν κατευθυνθείτε προς το Λας Βέγκας από τον Καναδά, είμαι βέβαιος ότι θα γελάσετε με διάφορα παλτά και κασκόλ καθώς φοράτε ένα μπλουζάκι. Μάρτιος και Απρίλιος είναι δύσκολο καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να θερμαίνονται και παίρνετε την αίσθηση ότι η εποχή της πισίνας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Αν και μπορεί να είναι ζεστό, είδαμε κάποια πάρτι Spring Break που έχουν ακυρωθεί λόγω της βροχής και των κρύων θερμοκρασιών κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην ανησυχείτε γιατί οι μήνες Ιούνιος , Ιούλιος , Αύγουστος και Σεπτέμβριος είναι εγγυημένοι ζεστοί μήνες. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χρειαστείτε ένα πουλόβερ και μπορείτε να συσκευάσετε επιπλέον μπλοκ ηλίου. Μόλις ο Οκτώβριος και η Απόκριση έρθουν γύρω από την πτώση των θερμοκρασιών και μπορείτε να στοιχηματίσετε ένα χειμώνα του Λας Βέγκας θα τεθεί μέσα από το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο

Ο καιρός είναι σχετικός και αν αφήσετε μείον 20 θερμοκρασίες, θα αισθανθείτε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει όταν βγείτε από το αεροπλάνο σε ηλιοφάνεια 50 μοίρες. Ωστόσο, στη μέση του καλοκαιριού η αφθονία θα σας πει ότι είναι μια ξηρή θερμότητα, αλλά ούτως ή άλλως το κοιτάτε θα αισθανθείτε λίγο ενοχλητικό.

Έτσι είναι ζεστό στο Λας Βέγκας;

Όχι αν παίζετε τυχερά παιχνίδια, λοιπόν, αν δεν έχετε ένα καυτό shooter και τα μάρκες πλημμυρίζουν το τσόχα.