Ο οδηγός RV σας για το Διεθνές Raceway του Ρίτσμοντ

Ένας οδηγός RVer για το Διεθνές Raceway του Ρίτσμοντ

Αργά στην εποχή του NASCAR, τα πράγματα έπληξαν μια αγωνία. Αρκετοί οδηγοί τρέφουν για την ευκαιρία να αγωνιστούν για το NASCAR Sprint Cup Championship και υπάρχουν μόνο τόσα πολλά διαθέσιμα σημεία. Αργά τη σεζόν θα δείτε μεγαλύτερη ταχύτητα, περισσότερη εμπορία χρωμάτων και οδηγούς που σπρώχνουν το αυτοκίνητό τους στο όριο. Αν θέλετε το καλύτερο όταν πρόκειται για την τελευταία σεζόν NASCAR, ένα από τα καλύτερα στοιχήματά σας είναι να πάρετε το RV σας στο Richmond International Raceway στο Richmond της Βιρτζίνια.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο RVing στο Ρίτσμοντ, συμπεριλαμβανομένης κάποιου ιστορικού στην πίστα, RV κάμπινγκ στο Richmond, RV κάμπινγκ κοντά στο Richmond και μερικές συμβουλές και κόλπα για να σας προετοιμαστούν για Richmond International Raceway (RIR).

Σχετικά με το Διεθνές Raceway του Ρίτσμοντ

Αυτό το αγώγιμο ωοειδές σχήματος ¾ μιλίων έχει φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα της κανονικής σεζόν του NASCAR από το 2004. Η διαδρομή είναι μία από τις παλαιότερες στο κύκλωμα NASCAR και έχει φιλοξενήσει εκδηλώσεις που έχουν εγκριθεί από το NASCAR από το 1946. Σήμερα η διεθνής Raceway του Richmond είναι το σπίτι σε πολλές αγώνες που συνδέονται με το NASCAR, συμπεριλαμβανομένων συναρπαστικών νυχτερινών αγώνων. Το κομμάτι επίσης φιλοξενεί επί του παρόντος τέσσερις 38 με 24 LED πίνακες για να κρατήσει το πλήθος πιάστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ταξιδεύοντας στον διεθνή αγωνιστικό χώρο του Ρίτσμοντ

Το Richmond International Raceway προσφέρει σήμερα τέσσερις μοναδικές επιλογές κάμπινγκ RV στην πίστα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κάμπινγκ RV στο RIR, επισκεφτείτε τη σελίδα κατασκήνωσης.

Παρτίδα F Κρατημένο RV Camping

Lot J Κρατημένο RV Camping

Κύρια κράτηση RV Camping

Laburnum Κρατημένο RV Camping

RV Camping Κοντά στο Διεθνές Raceway του Ρίτσμοντ

Πολλοί RVers θέλουν πλήρη εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης. Για εκείνους, έχουμε δύο κοντινά πάρκα RV που φιλοξενούν πλήρη βοηθητικά προγράμματα και παροχές υπηρεσιών.

Americamps RV Resort: Ashland, Βιρτζίνια

Βρίσκεται λιγότερο από 20 λεπτά βόρεια ή RIR, Americamps RV Resor t έχει πολλές ανέσεις και εγκαταστάσεις για να φροντίσει τις ανάγκες του Σαββατοκύριακου σας. 198 τοποθεσίες RV έρχονται με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας σε επίπεδες επιφάνειες σκυροδέματος με αυλές. Οι εγκαταστάσεις μπάνιου και ντους διατηρούνται πεντακάθαρα για τη χρήση σας. Υπάρχουν πολλές άλλες ανέσεις και χαρακτηριστικά στο Americamps, όπως γυμναστήριο, καταστήματα ευκολίας κατασκήνωσης, πισίνα, μεγάλες περιοχές χρήσης του ομίλου, πάρκο σκύλων, παιχνίδια κατασκηνώσεων και πολλά άλλα. Ένα εξαιρετικό σημείο για διασκέδαση RIR.

Pocahontas State Park: Τσέστερφιλντ, Βιρτζίνια

Αν θέλετε να ξεφύγετε από το βρυχηθμό των κινητήρων και το θόρυβο του πλήθους μετά από μια κουραστική μέρα στη διαδρομή σας συνιστούμε το Pocahontas State Park στο κοντινό Chesterfield. Αυτό το δημόσιο πάρκο προσφέρει πάνω από 100 χώρους εξοπλισμένους με ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις , χωρίς συνδέσεις αποχέτευσης, αλλά το πάρκο προσφέρει ένα σταθμό χωματερών. Υπάρχουν αρκετές άλλες παροχές στο Pocahontas για να καλύψουν τις βασικές σας ανάγκες, όπως πλυντήρια, ντους και εγκαταστάσεις μπάνιου.

Άλλα χαρακτηριστικά και διασκέδαση του Pocahontas περιλαμβάνουν κατασκήνωση κατασκήνωσης, περιοχή παραχώρησης, κέντρο φύσης, ομαδικές περιοχές χρήσης, μονοπάτια πεζοπορίας και πισίνα για να διατηρείται δροσερό.

Συμβουλές και κόλπα για RVing στο Διεθνές Raceway του Ρίτσμοντ

Τα πράγματα πάνε πάντα ομαλά όταν ξέρετε τι μπαίνετε. Εδώ είναι μερικές συμβουλές και κόλπα για να RVing να Richmond International Raceway:

Έτσι, αν θέλετε κάποια συναρπαστική δράση, επιλογές διαμονής και μια συναρπαστική φυλή, θα πρέπει να λάβετε το RV στο Richmond International Raceway, ειδικά τον αγώνα του φθινοπώρου, όπου όλοι θα τρέξουν σκληρά για να κάνουν την εκδίωξη.