Νερό Χώρα ΗΠΑ - Williamsburg, Water Park της Βιρτζίνια

Η μεγαλύτερη έλξη νερού της Βιρτζίνια

Water Country USA - Το Williamsburg είναι το μεγαλύτερο πάρκο νερού της Βιρτζίνιας που διαθέτει ανέσεις σε στιλ θέρετρου, συναντήσεις σε ζώα και σε περισσότερα από 30 θαλάσσια αξιοθέατα. Με τη στενή της εγγύτητα με το Colonial Williamsburg , το Water Country USA προσφέρει οικογένειες τόνων διασκέδασης, καθιστώντας αυτήν την περιοχή έναν εξαιρετικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές. Το υδάτινο πάρκο προσφέρει επίσης πολλά προγράμματα Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων μαθήματα κολύμβησης, μαθήματα παιδικής φροντίδας και μαθήματα ναυαγοσωστικής.

Τι νέο υπάρχει στη χώρα Χώρα των ΗΠΑ;


Τοποθεσία
176 Νερό Χώρα Pkwy, Williamsburg, VA
Το πάρκο νερού βρίσκεται στο Exit 242B σε I-64, μόλις τρία μίλια δυτικά του Busch Gardens και 7 μίλια νοτιοανατολικά του Colonial Williamsburg. Είναι περίπου 150 μίλια από την Ουάσιγκτον DC. Δείτε ένα χάρτη

Εισιτήρια
Με ηλικία 10 ετών και άνω - $ 52
Ηλικίες 3-9 - 45 δολάρια
Παιδιά 2 & κάτω είναι ελεύθερα
Γενικός Χώρος Στάθμευσης $ 15, Προτιμώμενο Πάρκινγκ $ 25, Υπηρεσία Σιδερώματος $ 30

Το 2-Park Summer Fun Pass προσφέρει τον καλύτερο τρόπο για να απολαύσετε τα θεματικά πάρκα του Williamsburg.

Το δελτίο $ 99 παρέχει ένα καλοκαίρι διασκέδασης στο Water Country USA και στο Busch Gardens® Williamsburg μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.

Ωρες
Το Water Country USA είναι ανοιχτό καθημερινά στις 10 π.μ. από το Σαββατοκύριακο Memorial Day μέχρι το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας Οι χρόνοι κλεισίματος διαφέρουν καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Water Country Υπηρεσίες και Παροχές

Βόλτες και διαφάνειες

Ιστοσελίδα: www.watercountryusa.com

Διαβάστε περισσότερα για τα αξιοθέατα, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα καταστήματα στο Williamsburg