Λονδίνο στο Σέφιλντ με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο στο Σέφιλντ

Το Σέφιλντ, 167 μίλια από το Λονδίνο, είναι μια πόλη γεμάτη εκπλήξεις. Μόλις μια από τις χαλυβουργίες του κόσμου, αυτή η πόλη του Νότου Yorkshire έχει περισσότερα δέντρα ανά κάτοικο του πληθυσμού από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή πόλη. Και ενώ η βαριά βιομηχανία χαλυβουργίας ήταν θύμα του 20ου αιώνα, η υψηλής τεχνολογίας χαλυβουργία και η χειροποίητη παραγωγή μεταλλικών αντικειμένων είναι ακμάζουσα. Αν αναζητάτε ωραία μαχαίρια κυνηγιού, εξειδικευμένα μαχαιροπίρουνα ή χειροτεχνία, αυτό είναι το μέρος για να επισκεφτείτε.

Διαβάστε περισσότερα για το Σέφιλντ.

Είναι επίσης η πύλη προς το Εθνικό Πάρκο Peak District , όπου στεγάζονται δύο σημαντικά πανεπιστήμια και δύο επαγγελματικά ποδοσφαιρικά σωματεία. Έτσι θα μπορούσατε να έχετε αρκετούς καλούς λόγους να πάτε. Δείτε πώς θα φτάσετε εκεί.

Πώς να πάτε εκεί

Με το τρένο

Τα τρένα East Midlands τρέχουν απευθείας από το σταθμό Sheffield του Διεθνούς Σταθμού St Pancras περίπου κάθε μισή ώρα. Το ταξίδι διαρκεί δύο με δυόμισι ώρες με προκαταβολικά τέλη μετ 'επιστροφής τον Απρίλιο του 2018, αρχίζοντας από περίπου £ 35 όταν αγοράζονται εκ των προτέρων ως δύο εισιτήρια μονής κατεύθυνσης. Και βεβαιωθείτε ότι ζητάτε δύο εισιτήρια μονής κατεύθυνσης, διότι ένα κανονικό ταξίδι μετ 'επιστροφής (που ονομάζεται "επιστροφή" στο Ηνωμένο Βασίλειο) για το ίδιο ταξίδι την ίδια ημέρα ήταν $ 123.

Ταξιδιωτικές συμβουλές του Ηνωμένου Βασιλείου Οι φθηνότεροι ναύλοι τρένων είναι αυτοί που ορίζονται ως "Advance" - πόσο μπροστά εξαρτάται από το ταξίδι, καθώς οι περισσότερες εταιρείες σιδηροδρόμων προσφέρουν εκ των προτέρων ναύλους σε βάση προτεραιότητας. Τα εισιτήρια Advance πωλούνται συνήθως ως μονόδρομο ή "ενιαία" εισιτήρια. Είτε αγοράζετε εισιτήρια προκαταβολής, συγκρίνετε πάντα την τιμή του "ενιαίου" εισιτηρίου με την τιμή "επιστροφής", καθώς είναι σχεδόν πάντα φθηνότερο να αγοράσετε δύο εισιτήρια αντί για ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής. Η τιμή East Midlands για ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής σε αυτή τη διαδρομή ήταν £ 123,80 τον Απρίλιο του 2018, σε σύγκριση με £ 35 για δύο "ξεχωρίζει".

Η αντιστοίχιση των χαμηλών ναύλων των μεμονωμένων εισιτηρίων με το χρόνο που θέλετε να ταξιδέψετε για να φτάσετε με την χαμηλότερη τιμή μετ 'επιστροφής μπορεί μερικές φορές να είναι μια πρόκληση - ειδικά καθώς τα χαμηλότερα εισιτήρια εισιτηρίων διατίθενται μόνο με βάση την "τελευταία διάρκεια". Αν αφήσετε τον υπολογιστή του Εθνικού Σιδηρουργείου να εφοδιάσει το πνευματικό δυναμικό, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλή αγροτική - για να μην αναφέρουμε πολλά χρήματα. Αφήστε το φτηνότερο Finder να υπολογίσει μια τιμή εισιτηρίου για εσάς. Αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι σχετικά με το χρόνο, μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα κουτάκια "Όλη τη μέρα" στα δεξιά στο εργαλείο εύρεσης των ναύλων για να βρείτε το φθηνότερο ναύλο.

Με λεωφορείο

Το National Express πραγματοποιεί τακτικά δρομολόγια λεωφορείων προς το σταθμό λεωφορείων του Sheffield από το λεωφορείο Victoria Victoria. Οι προπονητές εγκαταλείπουν το Λονδίνο περίπου κάθε δύο ώρες και παίρνουν μεταξύ τριών και μισών και τεσσάρων ωρών. Τα εισιτήρια μπορούν να κρατηθούν στο διαδίκτυο. Ο ναύλος, για τον Απρίλιο του 2018, είναι περίπου £ 12 σε κάθε τρόπο. Αλλά αν είστε πρόθυμοι να ταξιδέψετε σε αδιάκοπες ώρες, υπάρχουν £ 4 και £ 5 εισιτήρια μονής κατεύθυνσης για να έχετε.

UK Travel Tip Η National Express προσφέρει ένα περιορισμένο αριθμό διαφημιστικών εισιτηρίων που είναι πολύ φθηνά (τόσο χαμηλά όσο £ 5 κάθε τρόπο για μερικά ταξίδια). Αυτά μπορούν να αγοραστούν μόνο στο διαδίκτυο και συνήθως δημοσιεύονται στον ιστότοπο ένα μήνα έως λίγες εβδομάδες πριν από το ταξίδι. Αξίζει να ελέγξετε τον ιστότοπο για να δείτε εάν αυτά τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για το ταξίδι που επιλέξατε. Χρησιμοποιήστε το National Express Fare Finder για να βρείτε τα φτηνότερα εισιτήρια. Και, όπως πάντα, λίγη ευελιξία σχετικά με τις ημερομηνίες και το χρόνο μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Με το αυτοκίνητο

Το Σέφιλντ είναι 167 μίλια βόρεια του Λονδίνου μέσω των οδών Μ1 και Α. Χρειάζονται πάνω από 3 ώρες για να οδηγήσετε. Λάβετε υπόψη ότι η βενζίνη, που ονομάζεται βενζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, πωλείται από το λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό) και η τιμή μπορεί να είναι μεγαλύτερη από $ 1,50 ανά τετραγωνικό - στην πραγματικότητα, μερικές φορές πολύ περισσότερο. Πριν αποφασίσετε να ανεβείτε σε ένα αυτοκίνητο για αυτό το ταξίδι, δεν αξίζει τίποτα ότι το M1 είναι:

Μόλις δεσμευθείτε στο M1, οι εξόδους (που ονομάζονται κόμβοι στο Ηνωμένο Βασίλειο) απέχουν πολύ από το ότι είναι δύσκολο να κατεβείτε όταν έχετε κολλήσει στην κυκλοφορία (και οι μαρμελάδες κυκλοφορίας είναι μια ειδικότητα M1).