Εκκλησίες και θρησκείες στην Ιρλανδία

Η εύρεση τόπου λατρείας όταν ταξιδεύετε στην Ιρλανδία

Ενώ ορισμένοι ταξιδιώτες περιορίζουν τη θρησκευτική τους πρακτική σε έναν ιδιωτικό χώρο, άλλοι θα αναζητήσουν ενεργά την τοπική κοινότητα για να συμμετάσχουν στη λαϊκή λατρεία. Η οποία μπορεί να αποδειχθεί προβληματική.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πού να έρθετε σε επαφή με τις τοπικές κοινότητες. Λάβετε υπόψη ότι όλοι οι αριθμοί τηλεφώνου αφορούν τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Γενικές χριστιανικές εκκλησίες

Άλλες χριστιανικές εκκλησίες στην Ιρλανδία

Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος αριθμός ενεργών υπουργείων Αντβεντιστών και Πεντηκοστής, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από τον αφρικανικό μεταναστευτικό πληθυσμό.

Οι εκκλησίες επηρεάζονται κάπως από τον Χριστιανισμό

Εβραϊκή Κοινότητα

Οι Ιουδαίοι στην Ιρλανδία δεν ήταν ποτέ πολυάριθμοι και ο αριθμός τους μειώνεται σταθερά - επικοινωνήστε με την ιστοσελίδα της Ιρλανδικής Εβραϊκής Κοινότητας για περισσότερες λεπτομέρειες. Δείτε επίσης αυτά τα άρθρα σχετικά με το θέμα της Ιρλανδίας και του εβραϊκού ταξιδιώτη .

Ισλαμικές κοινότητες

Αν και η Ιρλανδία δεν είχε ισλαμικό πληθυσμό μέχρι πρόσφατα, η μετανάστευση έχει φέρει ένα μεγάλο αριθμό ασιατών και αφρικανών μουσουλμάνων στην Ιρλανδία.

Ίσως επίσης να θέλετε να διαβάσετε αυτό το άρθρο σχετικά με την Ιρλανδία και τον Μουσουλμανικό ταξιδιώτη

Μπαχάι Πίστη

Επικοινωνήστε με την Μπαχάι κοινότητα για περισσότερες πληροφορίες - και πάλι, η μετανάστευση έχει οδηγήσει σε ένα σημαντικό αριθμό οπαδών που ζουν τώρα στην Ιρλανδία.

Θρησκείες της ανατολής

Ζητούν συγγνώμη για τη συγκέντρωση όλων αυτών σε μια κατηγορία - είναι, ωστόσο, ακόμα περιθωριακές θρησκείες, παρά τη μεγάλη εισροή ινδών και κινέζων μεταναστών.

Wicca και παγανιστικές θρησκείες

Οι επίμονες φήμες σχετικά με την ύπαρξη ομάδων Santeria ή Voodoo δεν ήταν δυνατόν να επαληθευτούν.