Πόσο καιρό είναι ο βρόχος πάρκων Prospect; Δρομείς, περιπατητές, συντομότεροι ποδηλάτες

Τρέξιμο και ποδηλασία στο Prospect Park

Οι άνθρωποι συχνά ρωτούν πόσο καιρό είναι ο βρόχος στο Prospect Park. Αλλά στην πραγματικότητα, υπάρχουν περισσότεροι από ένας βρόχοι. Οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρονται στο Center Drive, το δρόμο που χρησιμοποιούν οι οδηγοί, που περιβάλλει το πάρκο. Αλλά εάν είστε ποδηλάτης ή δρομέας και θέλετε να κάνετε μια συντομότερη διαδρομή, υπάρχει ένας άλλος εσωτερικός βρόχος που είναι πιο γρήγορος.

Loop Da Loops στο πάρκο Prospect

Πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τους βρόχους πάρκων Prospect

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε αγώνα στο Prospect Park, υπάρχουν πολλοί αγώνες που πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Prospect Park Track Club για αγώνες και ομαδικές εκδρομές ή δείτε το ημερολόγιο αγώνα της New York Road Runners για επερχόμενες αγώνες στο Prospect Park.

Δεν είναι τρέξιμο; Μπορείτε να περπατήσετε το βρόχο, αλλά να προσέχετε τους δρομείς και να μείνετε έξω από τη λωρίδα ποδηλάτου. Ο βρόχος είναι αρκετά συμφορημένος με τους ανθρώπους τα πρωινά το Σαββατοκύριακο, η οποία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς φορές για να τρέξει το βρόχο. Τους ζεστούς μήνες, ίσως θελήσετε να ανταμείψετε τον εαυτό σας με ένα ταξίδι στο Smorgasburg που βρίσκεται στο Prospect Park τις Κυριακές και ακριβώς έξω από το βρόχο.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein