Εμπορικό κέντρο του Brooklyn's Gateway Center

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό από το Belt Parkway

Το Μπρούκλιν είναι ένας ακμάζων, οχυρωμένος δήμος της Νέας Υόρκης γεμάτος παραδοσιακά εστιατόρια, ανεξάρτητα καταστήματα και περίτεχνα μουσικά κέντρα, αλλά είναι επίσης το σπίτι σε πολλά εμπορικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένου του μυστικού του μυστικού, το Gateway Plaza Mall.

Αν ψάχνετε να αποθηκεύσετε τα ράφια σας με προϊόντα που δεν είναι ειδικά παραλλαγμένα ή που βρίσκονται σε μια καλά αναθεωρημένη μπουτίκ ή δεν θα σπάσουν την τράπεζα, τότε κατευθυνθείτε στο Gateway Center από το Belt Parkway όπου θα βρείτε όλη την αλυσίδα καταστήματα για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας.

Από το Home Depot έως το BJs, τα καταστήματα στο Gateway Mall είναι εξοικειωμένα και καλά αποθηκευμένα, εύκολα προσβάσιμα και αρκετά ολοκληρωμένα όταν πρόκειται για όλους εσάς και τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο εμπορικό κέντρο, ελέγξτε τον κατάλογο των καταστημάτων για να δείτε πού θα θέλατε να περάσετε τις αγορές ημέρας.

Ψώνια στο Gateway Center Mall

Τα τελευταία χρόνια, το εμπορικό κέντρο έχει επεκταθεί, προσθέτοντας μια επιπλέον περιοχή των λιανοπωλητών, συμπεριλαμβανομένου του Five and Below, ενός τοπικού αγαπημένου, όπου όλα στο κατάστημα είναι κάτω από πέντε δολάρια, καθιστώντας το ιδανικό χώρο για την αποθήκευση stuffers και τσάντες goody. Οι κυνηγοί ευκαιρίας μπορούν επίσης να επισκεφθούν το Gap Outlet και το Nordstrom Rack. Στην πραγματικότητα, αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε άλλες τοποθεσίες αυτών των καταστημάτων, μπορείτε απλά να κατευθυνθείτε στο Κέντρο Gateway και να βρείτε πολλά από αυτά!

Το Gateway Center διαθέτει πολλές επιλογές για φαγητό. Αφού έχετε αποθηκεύσει τις προμήθειες τέχνης από την Michaels, τα ηλεκτρονικά από την Best Buy και μια δέσμη δροσεών καινούργιων ενδυμάτων, αρπάξτε μια τσιμπή για φαγητό στο Smashburger, στο Pizza Studio, στο Buffalo Wild Wings ή στην Panera μέσα στο εμπορικό κέντρο ή στο venture έξω στο χώρο στάθμευσης πολλά για τις πιο παραδοσιακές επιλογές της Americana, όπως το Olive Garden και το Red Lobster.

Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές υπηρεσιών και χονδρέμποροι που διατίθενται στο εμπορικό κέντρο, όπως η Bank of America, η Vision Works, η Verizon, η T-Mobile, η AT & T, η Sprint και η Sally Beauty Supply. Υπάρχει λίγο κάτι για όλους εδώ - ιδανικό για ένα βροχερό ταξίδι με το Σάββατο με την οικογένειά σας.

Μετάβαση στο εμπορικό κέντρο Gateway

Το Gateway Centre βρίσκεται στην έξοδο 15 στην ζώνη Belt Parkway, κοντά στο Spring Creek Park στην παραλία Howard και αρκετά κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο John F Kennedy για να δείτε τα αεροπλάνα που αναχωρούν και προσγειώνονται. Λαμβάνοντας τα πλαϊνά δρομάκια από το κέντρο του Μπρούκλιν, πάρτε τη λεωφόρο Ατλαντικού προς τη λεωφόρο Πενσυλβανία, μετά πηγαίνετε αριστερά στην λεωφόρο Flatlands, μετακινήστε την τρίτη δεξιά στην λεωφόρο Schenck και βρίσκεστε εκεί.

Μπορείτε να παρκάρετε δωρεάν σε έναν από τους πέντε χώρους στάθμευσης που βρίσκονται ανάμεσα στο Gateway Drive, τη λεωφόρο Vandalia και την Erkshine Street, οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνετε για δύσκολο πάρκινγκ στο δρόμο ή να πληρώνετε για ένα σημείο σε ένα γκαράζ.

Δυστυχώς, το Κέντρο Gateway είναι πιο δύσκολο από ό, τι οι περισσότεροι προορισμοί στη Νέα Υόρκη για πρόσβαση μέσω των δημόσιων μεταφορών. Ωστόσο, όλα τα λεωφορεία B13, B20, B83 και Q8 παρέχουν μεταφορά από τα τρένα Α και C στις λεωφόρους Euclid και Liberty στην γωνία του χώρου στάθμευσης του εμπορικού κέντρου.

Διεύθυνση: 409 Gateway Drive, Μπρούκλιν, Ν.Υ. 11239.

Ιστοσελίδα: Mall Brooklyn Gateway Center

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein